File Market Day Care Ürünleri

File Market Day Care Ürünleri ile geldim. File Market ismini uzun bir süre önce Gülümse Yüzüme Blog Yasemin'den duymuştum. Bir alışveriş yapıp, çeşitliliğinden bahsetmişti. Daha sonra benim de tanışmamı sağladı. Bu sayede Day Care ürünlerini tanıdım, kullanmaya başladım.
File Market Day Care Ürünleri


Bu yazımda Day Care ürünlerini göstereceğim size. Kullandıklarım hakkında yorum yapacağım, kullanmadıklarımı da zaman içinde yazıyı güncelleyerek anlatacağım sizlere. Başlayalım...
Day Care Oje Kurutucu bu ürünü sizlere daha önce burada anlatmıştım, ürün adının üstünü tıkladığınızda yazıma gidebilirsiniz.
day care el kremi


Day Care Sir Ağda bantları, bundan önce yüz için olan çeşidini kullanmıştım. Gayet güzel temizledi, herhangi bir sorun yaşatmadı. Vücut ağda bandını da en kısa sürede deneyip sizinle paylaşacağım.
Day Care Jasmine El Kremi, mis gibi kokan bir krem. Cildim çok kuru olduğu için sık sık tekrarlamak gerekiyor ama sevdim.
Day Care Zeytin Yağlı Şampuan ve Saç Kremi, bugün yarın kullanmaya başlıyorum. Sonuçları paylaşacağım.
Day Care Body Mist, ağır kokusu olmayan bir vücut spreyi. 'Ağır koku' detayı veriyorum, çünkü ben kokusu ağır vücut spreylerini kullanamıyorum. Fazla kalıcı değil koku ama temiz kokmasını sevdim.
Bunlar dışında bende olan, yine aynı markanın kesesi, tırnak makası, kürdanlı diş ipi, kulak temizleme pamuğu, ıslak cep mendili var.
day care zeytinyağlı şampuan


File Marketlerin daha çok mağaza açmasını isteyenlerdenim. Hem her türlü ürün çeşitliliği hem de uygun fiyatlı olduğunu biliyorum. Dolayısı ile de bundan faydalanmak isterim. Bir de online satışı olsa ne güzel olurdu..
Detaylarda görüşmek üzere.
Sevgiler




"File Market Day Care Ürünleri" için 2 yorum:

  1. File market benim en sevdiğim marketlerden biri. Senin de ürünleri ile tanışmanı çok istiyordum.
    İyi günlerde kullanman dileğiyle canım .Detayları dört göz bekleyeceğim .

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, market evime yakın olduğu için özellikle fırın ve gıda için sıklıkla kullanıyorum. Daycare Keratin şampuanları eşimin favorisi.

    YanıtlaSil