Microblading Nasıl Yapılır?

Microblading Nasıl Yapılır?

Kaşlarımızın yüz yapısında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu biliyorsunuzdur. Sebebi ise kaşlar yüzümüzdeki ifadenin ne olduğunu bize daha iyi anlatır. Hatta etkileyici bakışlara sahip olmak istiyorsanız kaşlarınızın yüzünüze uygun tasarlanmış olması gerekmektedir. Bu yüzden sürekli bir şekilde kaşlarımızı almamız gerekir. Aynı zamanda dışarı çıkacağımız zaman çeşitli kaş ürünleri ile de kaşlarımızı düzeltmemiz gerekir. Ne kadar çok istesek de bunları yapmak kaşlarımızın sürekli aynı tasarımda kalmasını sağlamaz. Hatta yanlış alımlarda ve yanlış ürün kullanımlarında kaşlarımız dökülmeye başlar. Sonucunda kaşsız dahi kalabiliriz. Peki bunun başka bir yolu yok mu? diyenleri Microblading ile tanıştırıyorum. 
Tırnak Butik olarak zamanla dökülen veya yanlış alımlar gerçekleştirilen kaşlarınıza doğal kıllar ile Microblading yaparak istediğiniz tasarıma sahip olmasını sağlayabiliriz. Uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz kaşlar ile hem kendinizi yormamış olacaksınız hem de güzelliğiniz hala ilk günkü gibi kalacak. 
Uzun ve yoğun işlerinizin ardından her saat bakım yapamayabilirsiniz. Fakat size sunduğumuz bu hizmet ile kısa sürede iş saatlerinizde dahi bakımlı olabilirsiniz. 
Microblading Nasıl Yapılır


Microblading Süreci

Microblading kaş yapılırken hissedilen acı kişiden kişiye değişmektedir. Birçok kişi yaptırılırken batma hissi oluştuğunu fakat bunun dışında çok ağrı çekmediklerini dile getirmektedir. Fakat acı eşiğiniz düşük ise bu acının en az seviyede oluşması adına anestezik kremler sürülmektedir. Bu kremler bir nevi hayat kurtarıcıdır diyebiliriz. Çünkü işlem boyunca oluşacak acıyı en minimum seviyeye düşürmektedir. 
Microblading kaş uygulaması ise cilt yapısına göre farklı şekillerde yapılmaktadır. Cildinizin yağlı olup olmadığı ve nem oranı yapılan işlemin kalıcılığını etkileyen faktörlerden olmaktadır. 
Uygulamaya başlamadan önce ilk adım kaş renginizin belirlenmesi ve buna göre en uygun boyanın seçilmesi olmaktadır. İçinize sinerek seçilen boya bir diğer adımda kaşınızın altındaki deriye işlenmektedir. Fakat derinizin çok fazla derinlerine inilmemektedir. Bu yüzden kalıcılığı dövmeden çok farklıdır. Kısacası Microblading için yarı kalıcı bir yöntemdir diyebiliriz. 

Microblading Fiyatı ve Kalıcılığı

Microblading kaş uygulamasının fiyatı 500-2000 TL arasında değişim göstermektedir. Sebebi yapılan yer ve yapan kişi olmaktadır. Bu durumda ise doğru karar vermeniz ciddi bir önem taşımaktadır. 
Microblading kaş uygulamasının kalıcılığı ise yaklaşık 1 sene olmaktadır. Tabi ki bu süreç cildinizin nasıl bir yapıya sahip olduğu ile doğru orantılı olarak değişir. Eğer Microblading kaş uygulamasından memnun kaldıysanız belirli aralıklarla yenilemeniz gerekir. Bu aralık ise yaklaşık 1- 1,5 sene arasında olmaktadır.


"Microblading Nasıl Yapılır?" için 3 yorum:

  1. Arkadaşım yaptırdı kontürleme olarak ve kaşları resmen kızıla boyanmış gibi duruyor. Moralini bozmamak için yorum yapmıyorum ama sanırım beni hiç çeken bir konu değil onun yerine microblading ile kıl atışı yaptırmak daha mantıklı sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerek kaş dövmesi, gerek microblading veya başka doldurma işlemleri.. hepsinde bahsettiğiniz kızıllığı görmek mümkün.Buarada önemli olan kullanılan malzeme. Merdiven altı yerlerde 100 liraya microblading yapıyorlar, sonra da o çirkin kızıllık ortaya çıkıyor. Ben uzun süredir microblading işlemi ile kaş makyajı yapmaktan kurtuldum. En ufak bir kızıllık da olmadı. Arkadaşınız kötü malzemeye denk gelmiş. Keşke olmasa böyle şeyler...

      Sil