Dr Darcey Beyazlatıcı Diş Pastası Yorumum

Dr Darcey Beyazlatıcı Diş Pastası yorumum ile geldim. Bir süredir deneyimlediğim bu ürünü sıra sizlerle paylaşmaya geldi. Kullanıcı yorumlarına bakıldığında ortalamanın üstünde övgüler gördüm. Hatta önceleri daha küçük boyutta satışa sunulmuş ama talep görünce bende olan 50 gr boyutunda tüketiciye sunulmaya başlanmış.
Dr Darcey Beyazlatıcı Diş Pastası Yorum


Bahsettiğim gibi 50 gr, tüp bir ambalajda Dr Darcey Diş Pastası. Yeşil renkte minik tanecikler var. Aroması keskin, sevenlere duyurulur. Etkili Hızlı Çözüm şeklinde sloganları var. 7 günde bembeyaz dişler vaat ediyor. Çay, kahve sigara lekelerinde etkili olduğu belirtilmiş. Şöyle diyor sitesinde: "Dr Darcey sıradan diş pastalarından farklı olarak Karbonat içermez. İçeriğinde bulunan Ultra Beyazlatıcı Mikro Kristal bileşenleri sayesinde dişlerinizi beyazlatır. İçerisinde SLS, Peroksit, SLES, Flörür, Gluten içermez"
Dr Darcey Beyazlatıcı Diş Pastası kullananlar


Kullanım önerisi olarak da, 3 günde bir defa 1 dakika boyunca dişlerimizi fırçalıyoruz. Çok küçük bir miktar almak yeterli. Bu uygulama ardından günlük diş macunumuzla dişlerimizi fırçalayarak işlemi tamamlıyoruz. Ürünü yutmamaya dikkat ediyoruz ve bol su ile gargara, çalkalama işlemini unutmuyoruz. 
Bu tüp 100 kullanımlıkmış bilginiz olsun 20 gr olanı da 40 kullanım.
Gelelim yoruma. Ürünü 5 defa 3 gün ara ile kullandım. Dişlerinizde sonradan oluşan lekeler var ise ilk kullanımda bile fark göreceğinizi size söyleyebilirim. Tabii bu lekeler yıllanmış değil ise.  Uzun süredir var olan lekeleri de mutlaka düzenli kullanımda açacaktır. 
Hemen şunu belirtmek isterim; dişlerinizin kemik yapısı zaten çok beyaz değilse benzer ürünlerden mucize beklemeyin. Mesela bu ürün ne diyor? Çay kahve sigara lekelerinde etkili olduğunu belirtiyor. Yani sonradan oluşan lekeleri başka macunların yapamadığı şekilde temizlerim diyor ve bunu da yapıyor. Protez dişe sahip olanlar da kullanabiliyor.
Son olarak bahsedilen üç şeyi de kullanan tüketen biri olarak daimi kullanacağım bir ürün olduğunu buradan belirtmek isterim. Fiyatı da gerçekten çok uygun yaptığı işe göre. 
İşte tam burayı tıklayarak ürünü inceleyip satın alabilirsiniz. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Dr Darcey Beyazlatıcı Diş Pastası Yorumum" için 2 yorum:

  1. Interesting product, thanks for sharing

    YanıtlaSil
  2. Dr darcey diş beyazlatıcı pastasını bende bir kaç haftadır kullanıyorum canım.
    Verdiği ferahlık ,temizlik hissini çok seviyorum.

    YanıtlaSil