Duo Kaş Sabitleyici Wax Yorumlarım

Bugün yine bir kaş ürününden bahsetmek Duo Kaş Sabitleyici Wax günün ürünü. Duo Eyebrow Shaper Wax orijinal ismi. Ürünü 10 kişiye Instagram'da hediye ediyorum o sebeple hemen deneyip kullanıcı yorumlarımı paylaşmak istedim. 
Duo Kaş Sabitleyici Wax Yorumlarım


Öncelikle makyaj yaparken kaşların düzgün olması, temiz olması boşluklar olmaması benim için çok önemli belirtmek istedim. Kaşlar tamam değilse makyaj eksik kalıyor sanki. O sebeple de kaş ürünleri benim için çok önemli. Bundan bir süre önce yine markanın başka bir kaş ürününü deneyip yazmıştım onu okumak isterseniz tam burayı tıklayabilirsiniz

Gelelim Duo Wax'a. Ürün cam kavanozda, mis gibi kokan şeffaf krem formunda bir ürün. Fotoğrafta gördüğünüz gibi rengi. İçinde badem yağı, argan yağı, keratin, E ve B vitamini mevcut. İçinden açılı bir fırça çıkıyor. Uygulamayı bu şekilde yapıyorsunuz.

Üründen fırçaya bir miktar alıp kaşlarınızı istediğiniz şekilde tarıyorsunuz. Bir miktar dedim ya, heh işte o miktar çok önemli. Fazla alırsanız kaşlarınızda ağırlık yapar aşırı rahatsız olursunuz. Aplikatörü hafif dokundurup tarayabilirsiniz. Bu işlemi kaşlarınızı doldurmadan önce de yapabilirsiniz, sonra da. Ama ilk başlarda yapısı ıslak olduğu için kaş ürününü silebilir. Ya kaş ürününüzün kolay silinmeyen bir ürün olması lazım ya da uygulama yaparken dipten taramamak lazım. Ama şahsi fikrimi sorarsanız siz önce bu kaş waxı ile tarayın sonra doldurun. 
Duo Eyebrow Shaper Wax


Uygulama yaptıktan sonra ilk 3 dakika ağırlık veya ıslaklık hissedebilirsiniz. Eğer ürünü fazla almadıysanız dediğim gibi 3 dakika içinde kayboluyor bu etkiler. Kaşlarda aşırı sertlik oluşmuyor bilginiz olsun, sanırım içindeki yağlardan. Yağlı bir görüntü olmadığını da belirteyim. 
Sonuç olarak sürekli kullanabileceğim bir ürün olduğunu söyleyebilirim. İçindeki yağ ve vitaminlerin etkisini uzun süre kullanım sonucu görebiliriz. Ben ürünü kullanmaya devam edeceğim. Yazımı güncellerim bir fark gördüğümde. 
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Duo Kaş Sabitleyici Wax Yorumlarım" için 1 yorum:

  1. Özellikle bu duo kaş waxı ,gür kaşları olanlar için çok ideal :)

    YanıtlaSil