Deina Fondöten Deina Makyaj Bazı Deina Oje Yani Hepsi

Bugün birkaç ürün bir yazıda toplanıyor. Deina Cosmetics ürünlerinden; Deina Fondöten, Deina Makyaj Bazı, Deina Oje, Deina Dipliner ve Deina Waterprof maskara. Deina Cosmetics ile 2016 yılında tanışmıştım. Ojelerini yazmıştım Deina Oje Deneyimim başlıklı yazımı okumak isterseniz link bırakıyorum. Bir Deina Waterproof Eyeliner yazımı bırakayım şuraya. Şimdi geçelim bugünün ürünlerine. 
Deina Cosmetics


Deina Matte Fondöten


Adında da anladığımız gibi mat bir fondöten. E vitamini içeriyor. 6 ayrı rengi var. Bendeki 02 kapatıcılık ve nemli bir cilt vaat ediyor. 30 ml boyutunda. Biliyorsunuz mat fondötenler benim gibi kuru ciltlerde tam da istenilen performansı vermez. Uygulama öncesi cildi iyi nemlendirmek veya nemlendirici bir ürün ile fondöteni karıştırmak gerekir ki bunu hiç sevmem tavsiye de etmem. Ürünün yapısını ciddi anlamda bozuyor. 
Bu fondötende böyle bir sorun yaşamadım. Asla bölünmedi parçalanmadı, pul pul durmadı. 8 saate kadar cildimde kaldı ve kötü bir durum yaşatmadı. İrritasyona neden olmadı. Kapatıcılığı ortanın üzerinde diyebilirim. İçeriğini incelediğimde Ethylhexyl Methoxycinnamate görüyorum, vaatlerde belirtilmemiş ama bu bir güneş filtresi. Genel anlamda da kötü bir içeriği yok. Yani 120 liraya satılan Selin Ciğerci BB Krem ile aşağı yukarı aynı içeriğe sahip ki, Selin Beauty BB nin kapatıcı özelliği hiç yok. Ama kendisi ürününü anlatırken bir BB değil de fondötenden bahsedermiş gibi anlatıyor. Neyse Deina Matte fondöteni sevdim ben arkadaşlar. 
Deina Matte Fondöten



Deina Makyaj Bazı


Daha önce de kullanıp memnun kaldığım bir baz. 30 ml boyutunda. Aşırı sevdiğim bir ürün. Eğer cildinizde kapatılması gereken bir sorun yoksa, sadece bu baz üzerine makyajınızı yapabilirsiniz, bayılacaksınız. Nemlendirmesi cildi düzgün hale getirmesi vs çok iyi. Yine içerik olarak orta halli diyebilirim. Gayet kullanabileceğim durumda.

Deina Waterproof Maskara


Silikon fırçaya sahip bir maskara. Islak yapıda. Maskara severler ıslak yapıda maskaraları nasıl kullanacağını biliyor artık. Suya dayanıklı evet. Çift fazlı bir ürünle güzelce temizlemeniz gerekiyor. Siyahlığı güzel, uygulanması da sorunsuz. Biliyorsunuz silikon maskaralar benim tercihim. Ancak benim düz kirpiklerimi iyi kıvırdığını söyleyemem. Öncesinde bir kirpik kıvırıcı kullandığımda daha iyi sonuç aldım. 2 kat kullandım, 3.katın uygulanmasına uygun bir maskara değil.
Deina Waterproof Maskara



Deina Mat Likit Ruj


Rengine bayıldığım bir ruj. Yani özellikle arasam bu kadar zevkime göre olmazdı. Kalıcılık vaat eden bir ruj ve tabii mat. Yeme içme olmasa birkaç saat kalıyor dudaklarınızda. Silinmeye başlarken de yavaş yavaş bütün olarak siliniyor. Parça parça değil.

Deina Dipliner


Çok fazla dipliner veya eyeliner insanı değilim arada kullanırım. Bu ürünün uygulanması kolay istediğiniz kalınlıkta ayarlamanız mümkün. Uzun saatler gözünüzde kalacaksa mutlaka tazelemek için yanınıza alın. Sürdükten bir süre sonra silinme bölünme yapabiliyor.  Temizlenmesi zor değil.
Deina Mat Likit Ruj




Bir de markanın keratinli ojeleri var. Onları başka bir yazıda bağımsız olarak anlatacağım size.
Peki Deina ürünleri nerede satılır? Trendyol'da bulabilirsiniz. tam burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz mesela.
Son olarak Instagram'da 31 Mart tarihinde bitecek bir Deina çekilişi başlattım. 10 kişiye hediyemiz var. @huzunsarisiblog hesabıma beklerim. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Deina Fondöten Deina Makyaj Bazı Deina Oje Yani Hepsi" için 1 yorum:

  1. Çok beğenerek kullanıyorum ürünlerini, özellikle deina fondöten favorim oldu .

    YanıtlaSil