HC Güneş Kremi

HC Güneş Kremi bugünün blog yazısının konuğu. Tam adı HC UV Defense Koruyucu Güneş Kremi olarak geçiyor. Geçtiğimiz yaz ayının sonuna doğru denemeye başlamıştım bu ürünü. Size şimdi biraz bilgi vereyim bendeki etkileri hakkında. Bu arada içinizde HC Güneş Kremi kullananlar varsa yoruma beklerim.
HC Güneş Kremi
HC Güneş Kremi

Hc ürünlerini genel olarak seviyorum ama bazı ürünleri gerçekten favorim. Yazımın sonuna onları da ekleyeceğim.
HC Güneş Kremi pompalı bir ambalajda 50 ml boyutunda bir ürün, ayrıca markanın tüm cilt bakımı ürünlerinde olduğu gibi karton bir ambalajı da var. Sade ve turuncu tasarımı bana hoş gelmişti, fazla abartılmış cilt bakım ürünü tasarımları pek hoşuma gitmiyor. Cıvıl cıvıl tasarımları renkli kozmetik ürünlerine daha çok yakıştırıyorum. Neyse..
HC Güneş Kremi kullananlar

Ürünün vaatlerinde şöyle denilmiş: UVA ve UVB ışınlarına karşı homojen ve uzun süreli korumaya yardımcı olur. Hafif yapısı sayesinde kolayca tolere olur, iz bırakmaz. İçeriğindeki yüksek koruma sağlayan filtreler ve diğer aktifler, güneşe karşı düşük tolerans sonucu oluşan etkilerin ve güneş kaynaklı erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesini destekler.
Hemen bu noktada 'iz bırakmaz' ifadesi ile ilgili bir şey söylemek istiyorum. Yazık ki bazı güneş kremlerinde çinko oksit ve titanyum dioksit olduğundan bu iz olayını yaşıyoruz. Özellikle yağlı ciltlerde bu sorun daha fazla yaşanıp gözlemleniyor.
HC'nin bu kreminde de aşırı olmasa da bu sorun vardı arkadaşlar. Ancak marka bu konu ile ilgili geri dönüşleri dikkate alıp ürünü yeniledi. HC Güneş Kremi aldığınızda bu sorunu yaşamayacağınızı söyleyebilirim.
Koruma olayına gelince; yazımın başında söylediğim gibi geçen yazın sonunda kullanmaya başlamıştım ve hem bronz olduğum için hem de kavurucu sıcakları geçmiş olduğumuz için istediğim incelemeyi gerçekleştirememiştim. O sebeple de sizinle paylaşmamıştım. Bu defa hem kendime hem küçük oğluma yazın başında kullandım. Ben beyaz tenli değilim ama oğlum aşırı beyaz. Ne onda ne bende en ufak bir sorun oluşmadi ki, ben beyaz iz bırakma durumu yüzünden nemlendiricime karıştırıp kullanmıştım. Yeni Hc Güneş Kremi'nde buna da gerek duymadan rahat bir şekilde kullanabileceğiz.
Sonuç olarak başarılı bulduğumu söyleyebilirim bu ürünü, özellikle yeni hali ile.
Şimdi şuraya Hc Care markasına ait favori ürünlerimi yazayım. Ürün isimlerinin üzerini tıklayarak detaylara bakabilirsiniz.

HC Complex Saç Bakım Yağı neredeyse saçlarımı kaybedeceğim bir sırada tanıştığım ve uzun süreli, düzenli kullanımda mucize olarak gördüğüm bir yağ.
HC Bio Active Yoğun Nemlendirici özellikle cildi kuru olanlar çok sevecek diye düşünüyorum.
HC Anti Wrinkle Serum benim dermaroller ile bile kullandığım ve iyi sonuç serum
HC Lightenin Peeling fazlaca peeling sever biriyim ve çok başarılı buldum. Yüzünüze nur iniyor diyebilirim :D
HC Renewal Göz Kremi hem nemlendirmesi hem göz altı morluklarımın iyileşmesine katkıda bulunması sebebi ile çok sevdim

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"HC Güneş Kremi" için 1 yorum: