Hc Complex Saç Bakım Yağı Deneyimim

Merhaba
Saç dökülmesi ve saç dökülmesinin sebeplerini anlatan maceramı Saç Dökülmelerş ve Kırılmalarına Karşı Mucize başlıklı yazımda anlatmıştım ve Hc Complex Saç Bakım Yağı kullananlar arasına girdiğimi söylemiştim. Sonraki kullanımlarımda farklı gelişmeler oldu. Bu sebeple yeni bir yazı hazırlamaya karar verdim. Saç dökülmesi kadar saç kırıkları saçlarda elektriklenme ve yine saçlarda sağlıksız görüntü de işin can sıkıcı boyutlarıydı. İlk yazımdan anlattığım gibi inanılmaz saç dökülmesi hafifledi, elektriklenme hafifledi. Sonrasında aralıklarla ürünü kullanmalarım devam etti. Bir süre önce tekrar düzenli kullanmaya başladım, yani haftada iki defa. Baktım ki saçlarım uzuyor. Saçtır uzar demeyin, benim saçım çok zor uzar:) Ve devam ettim. Bu arada nasıl kullandığımı Youtube kanalımda tam burada anlattım.

Hc Complex Saç Bakım Yağı


Hc complex saç bakım yağı nasıl kullanılır sorusunun cevabına geçelim. Saçınızın temiz olması veya olmaması önemli değil. Haftada iki gün düzenli olarak, avucuma sıkıyorum (perşembe-pazartesi) saçlarımın önce diplerine masaj yapıyorum sonra boylarına devam ediyorum. Bir bone takıyorum, yatıyorum. Sabah çayım demlenirken de yıkıyorum hepsi bu. Farklı yağlar gibi saçtan arınması sorun olmuyor. Buna rağmen saçımı ıslatmadan şampuanımı uyguluyorum sonra su kullanıyorum. Aklınızda bulunsun, yağ kullanımında daha çabuk arınıyor saç yağdan. Saç dökülmeleriniz varsa ilk 20 gün bir ay gibi devam edecektir dökülme hatta fazlalaşabilir bile. Tahminimce deriye zor tutunan saçlar gidiyor. Sonrasında ürünün mucizesine şahit oluyorsunuz. Bir iki yorumda şöyle okudum "15 gündür kullanıyorum bir işe yaramadı" diyorlar. Ürünle birlikte gelen ne varsa okumak lazım ama milletçe okumayı sevmiyoruz:)) Bir dönem ara verdikten sonra tekrar düzenli kullandım ve dediğim gibi saçlarım uzadı. Üstelik ilk kullanımdan bugüne kadar olan süre içinde bir defa da kestirdim saçlarımı. Kulaklarıma kadar kısa saçlarım şu an omuzlarımdan aşağı doğru uzun. Bu benim için çok önemli. Şimdi sizinle Hc Complex'e başladığım zamanki (bu fotoğraftan birkaç ay sonra başladım) fotoğrafımla, geçen ay çektirdiğim fotoğrafı paylaşmak istiyorum. Aradaki farka bir bakın isterseniz.

Hc complex saç bakım yağı nasıl kullanılır

Ben bu kadar memnun kalacağımı bilseydim özel fotoğraf çektirirdim. Saçlarımın eski halinden sadece bu fotoğraf var elimde. Fönsüz hiç kullanamadım. Son halinde de fön çektirmedim, kendim evden çıkmadan düzeltmeler yaptım onu da belirteyim. Farkı görüyor musunuz. Saç dökülmesi yaşıyorsanız, küçük fotoğraftaki gibi kötü ve sağlıksız bir görüntü varsa düzenli kullanmak kaydı ile şiddetle öneriyorum. Benim saçlarım kuru. Ancak saçı yağlı olan iki arkadaşım da kullandı ve aynı sonucu aldı. Hatta bir defsında "saçlarımı kestirip biraz da öyle kullanayım, nasılsa Hc Complex ile uzatma imkanım var" dedi. O derece güven veriyor. Tabi tekrar söylüyorum, düzenli kullanım şart. Bu arada küçük bişey anlatayım. Geçenlerde snapchatte bir hanım kızımız bu ürünü anlatıyor. "Bu bir mucize" dedi. Bana göre de mucize olduğu için devamını izledim videoların. Dün gece sürmüş saçlarına ertesi gün dökülme azalmış. Yok artık:)) Tedavi edici, düzenli kullanımda faydasını görebileceğimiz bir saç bakım yağı konumuz. Tutkal değil, saçları bir gecede yerlerine yapıştırsın. Tabi bu bloggerı(!) hemen her yerden takibi bıraktım. Çok iyi bildiğim bir ürünü böyle anlatıyorsa diğerlerinde de yanıltıyordur.

Hc Complex Saç Bakım Yağı kullananlar


Hc complex saç bakım yağı fiyatı www.hc.com.tr sitesinde şu an için 75 TL gibi bir rakam. Arada siteyi tıklayın farklı kampanyalar da oluyor, indirim oluyor. Veya @hccare İnstagram hesabından takip edebilirsiniz. Kısaca ve tamamen doğaçlama anlattım size ürünü bir kez daha. Elbette kullanmaya devam edeceğim, bittikçe alacağım. Bir de saçlarımın yıllar sonra yeniden parlamaya başladığını söylemiş miydim?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Hc Complex Saç Bakım Yağı Deneyimim" için 53 yorum:

  1. Yorumlarınız çok samimi. Ürün bende iki aydır mevcut fakat henüz yorumlamaya kendimi hazır hissetmiyorum. Çünkü bir kullanımda sonuç alınacak bir ürün değil. Ki saçtan bahsediyoruz en az bir ay gözlem yapılmalı. Bu güzel yorumlar için tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)
      Bu ürün için bana kalırsa 1 ay da az bir süre. İlk 20 gün 1 ay kötü saçlar dökülüyor zaten

      Sil
  2. Hemen bu hafta sonu bulup aşıyorum bu ürünü zira saç dökülmede ciddi sorun yaşıyorum ve uzaması da uzun sürüyordu deneyeceğim hemen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen düzenli kullanın. Sonucu göreceksiniz:)

      Sil
  3. Bu ürünü ben de çok sevdim ama ilk kullanışta bende de mucize olmadı. Acaba bizim saçlar mı mucize karşıtı :-) Doktoruna danışarak çinko desteği de öneririm dökülmen devam ediyorsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddi anlamda azaldı dökülmelerim. O sebeple herşey yolunda. Evet hanımefendi 1 gecede mucizeye tanık olmuş:)))

      Sil
  4. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim Nihal Hanım 😊

    YanıtlaSil
  5. Saç dökülmesi konusunda ciddi sorun yaşıyorum.Denemediğim ürün kalmadı.Bazı ürünler dökülmeleri azalttı.Bu ürünü de listeme ekledim.Sizin tecrübeleriniz benim için çok değerli :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum güveniniz için. İşe yaradığını göreceksiniz:)

      Sil
  6. nihal hanım çok güzel anlatmışsınız ürünü, nelere dikkat etmemiz gerektiğini. keyifle ve merakla okudum ve en kısa sürede kullanmaya karar verdim. dökülme değil ama kırılma problemi var benim saçlarımın kuruluktan dolayı. iyi gelecektir sanıyorum. sevgiler, Tuğçe...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Kuru saçları hayata döndürür. Lütfen kullanın, deneyiminizi okumayı çok isterim:)

      Sil
  7. Bir ara bu sorunu ben de yasadim.Aslinda sonbaharda yaşıyorum genelde. Farklı bir ürünle sorunu cozdum. Seneye sonbaharda bu ürünü denerim artık:)

    YanıtlaSil
  8. Sanırım bana da lazım şu an bu üründen. Saçlarım çok kötü durumda değil ama kestirdiğim için biraz daha hızlı hızlı uzasın istiyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bu ürünle ilgili genellikle olumlu yorumlar okuyorum.Sende de çok fark etmiş gerçekten.Bende bir iki kez denedim ancak düzenli kullanıma geçemedim henüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer saçlarında yukarıda saydığım sorunlardan biri varsa muhakkak öneririm:)

      Sil
  10. Tek kullanımda işe yaradığına inanırım. Çünkü benimde başım çok dertliydi bu konuda. Saçlarım kuruluk yüzünden avuç avuç dökülüyordu zamanında. Eczaneden yağ karışımı yaptırmıştım. Ve ilk uygulama sonrası banyodan çıkınca avucumda 3_5 telden fazlasını görmedim. Ki mucize bu üründe değil. Eğerki tek sonunuz kuruluksa ve bu kuruluk yüzünden sac kaybınız çoksa çok paraya gerek yok. Bir doktordan veya eczaneden saç için yağ karışımı edinin ve kullanın. Susamış birinin susuzluğunu gidermek gibi çabuk etkiyi görürsünüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk defa böyle birşey duyuyorum. Tedavi edici, onarıcı ve düzenli kullanımda işe yarayan bir yağ Hc Complex bir günde dökülmesi durdurması çok mümkün gelmedi bana. Tabi şu sizin anlattığınız farklı bir durum. Bilemedim şimdi.

      Sil
  11. Bende severek kullanıyorum bu ürünü. İkinci şişedeyim hatta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu 4.şişe benim. Biten şişeleri de atmıyorum:)

      Sil
  12. Complex gerçekten gözü kapalı tavsiye edilebilecek nadir saç bakım ürünlerinden biri . Aldığın sonuç harika düzenli kullanmaya devam ettikçe dahada güzel olacaktır 2009 dan beri kullanıyorum kuru saçlarıma en iyi gelen şey gerçekten ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2014 yılında başladım 2 ay hiç aralıksız kullandım. Daha sonra 15 günde bir defa filan, önlem amaçlı. Şimdi de saçlarımın uzaması için düzenli kullanıma tekrar başladım. Benim de saçım kuru ama yağlı saçlarında kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar.
      Başarılı bir saç bakım ürünü.

      Sil
  13. Ya sana ne kadar iyi gelmiş şahane bana etkisi saçımı daha da söndürmek oluyor :;;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu bir öğrenelim biz neden böyle oluyor bi soralım

      Sil
    2. Saçım çok ince telli ve zaten sönük ondan sanıyorum

      Sil
  14. etkisi ne kadar güzel!!! Ürünü severek kllanıyorum zaten kullanan çoğunluktan memnun olmayan duymadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerektiği gibi düzenli kullanmak kilit nokta:)

      Sil
  15. Bu şekilde bir anlatım okumasam dökülmeler faslında kesin bırakır parama acırım ama sonrasını bekleyerek devam etmiş olman da bizler için güvenilir bir açıklama ortaya çıkmasını sağlamışsın çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  16. bende bunu kullandım ve gerçekten başarılı buldum saç dökülmelerim %95 durdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı ürünlerle yine dökülme başladı ben yine HC complex aldım:)

      Sil
  17. Almayı çok istediğim ama başıma gelen bir olaydan ötürü cesaret edemediğim bir üründü.Dökülme vs değil de en çok canımı sıkan kabaran ve elektriklenen saçlarım.Sanırım şans vermeye değer. :)

    YanıtlaSil
  18. Fotoğrafta da açıkça görülüyor zaten. Bariz fark var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O günlerden kalan tek foto bu. Çünkü fön çektirmeden çıkamazdım. Tiftik saçlarla nasıl çıkayım. Bu da eşimin ısrarı ile çekilmiş bir fotoğraf:)

      Sil
  19. yorumuna bayıldım ama hanım kızımızın deneyimine koptum :P

    YanıtlaSil
  20. Benim en sevdiğim saç bakım ürünlerinden bu yağ... Bu ara düzenli kullanmıyorum ama düzenli kullandığım dönem gerçekten çok faydasını gördüm. Kışa tekrar kullanacağım. :)

    YanıtlaSil
  21. Haha! :D 5 dakikada saçlarım belime kadar uzadı şok şok şok! :P Öncesi-sonrası fark bu kadar belirgin olmasa da ben de saçlarımda complex yağın faydasını hissettim. Ciddi anlamda başarılı bir yağ. ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hedefe giden yolda her şey normal bazıları için:)

      Sil
  22. Ürünleri pahalı biraz ama kesinlikle düzenli kullanımda çok işe yarıyor :) Özallikle en sevdiğim ürünleri Ovex maskesiydi;uzun süre kullanıp çok sevdim ayrıca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah evet. Ürün rakamları. Ama içerik temiz ürün faydalı olunca ne yapsa insan arada kalıyor

      Sil
  23. Saç dökülmesi istenmeyen bir durum...Profosyonel kullanıcı deneyimleriniz bize yol gösteriyor tesekkurler

    YanıtlaSil
  24. Saç bakım yağım bitmişti.. Kremlerim var kullanıyorum ama tek başına yetmiyor. Hc complex saç bakım yağına bakıp temin edeyim ben de.. Uzun saç seviyorum. ama çok döküldüğü ve kırıldığı için uzatmak pek mümkün olmuyordu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzenli kullanımda çok işe yarıyor, daha iyisini görmedim bu anlamda net söylüyorum

      Sil
  25. Saç bakım yağı olarak güvenilir bir ürüne ihtiyacım vardı.. Teşekkürler detaylı bilgiler için.

    YanıtlaSil
  26. Mrb ne kadar sürede bu uzamayi elde ettiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      1.şişeyi düzenli kullandığınızda, şişe bitmeden fark ediyorsunuz zaten

      Sil