Cecile Goat Milk Beauty Highlighter

Merhaba
Aydınlatıcı severler için yazıyorum bugün, Cecile Goat Milk Beauty Highlighter günün ürünü. Daha önce markanın keçi sütü ürünlerinden Cecile Keçi Sütü Serisi Cecile Matte Lips ve en son da Cecile Keçi Sütü Makyaj Bazı yazısı yazmıştım. Başlıkların üzerini tıklayarak detayları görebilirsiniz. Şimdi ürün özellikleri ve vaatleri ile devam edelim.
Cecile highlighter,  Fotoğrafta gördüğünüz gibi şeffaf kapaklı yuvarlak mika bir ambalajda satışa sunulmu, ayrıca üzerinde geri dönüşümlü karton bir ambalaj daha var. Cecile keçi sütü highlighter'ın iki ayrı çeşidi var biri Summer Peach Sunshine, diğeri ise Natural Light Sunshine. Bendeki Summer Peach Sunshine, ten engime çok daha uygun sanki. Ürün açıklamasına bakalım biraz. Hem markanın sitesinde hem de ürün üzerinde şöyle denilmiş. "Keçi sütü ile bütünleşen HIGHLIGHTER. İçeriğindeki mikro simler ile yüz hatlarını aydınlatan 4 farklı canlı tondan oluşur. İpeksi bir dokuya sahiptir. Uygulama sonrasında ciltte doğal bir ışıltı meydana getirir. Yanaklara daha sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırmak için allık uygulaması sonrasında, elmacık kemiklerinin yüksek kısımlarına, kas kemiğine ve dudak üstüne uygulanabilir. Işıltılı ve alternatif tonlarla göz kapaklarına, göz pınarlarına ve ışıltı katmak istediğiniz tüm bölgelere uygulanabilir. Paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Keçi sütü dış deriyi ve derinin daha derin katmanlarını nemlendirir. Doğal besleyici maddelerin eksikliğine yardımcı olur. Küçük kırışıklıkları gözle görülür bir biçimde iyileştirmeye yardımcı olur."
Tüm bunlardan sonra benim Cecile Highlighter yorumuma geçelim. Ürün gördüğünüz gibi 4 ayrı renkten oluşuyor, renklere birbirine geçiş efekti verilmiş. Marka bu ürüne aydınlatıcı demiş ama ben makyaj paleti diyorum. Çünkü hem allık, hem far olarak hem aydınlatıcı olarak kullandım. Renklere bakalım.

Parmaklarımla alıp koluma sürdüm ve kat kat sürmedim sadece bir defa. En sağda gördüğünüz beyaz ve soldan ikinci şampanya aydınlatmak istediğimiz bölgeler için çok iyi. Diğer iki renk ışıltılı allık severler için oldukça başarılı. Eğer beyaz tenliyseniz fırçaya tüm renkleri alıp allık olarak kullanabilirsiniz.Yine beyazın hemen yanındaki renk açık renk tenlilere bronzer olarak da gayet olur.  Işıltısı sim sim değil doğal bir ışıltı. Kalıcılığı 8 saat olarak deneyimledim, fazlası olur mu bilemem. Tabii bu deneme cildimde ten makyajı varken oldu. Hoş bir kokus yumuşacık dokusu var. Sürüp unutabilirsiniz. Kullananlar da eminim benimle aynı fikirde olacak, çünkü yoruma ve değerendirmeye açık bir ürün değil gayet net bir ürün. Sadece daha az ışıltı isteri veya daha çok ışıltı isterim şeklinde yorum farkı olur onun dışında performans başarılı.
Cecile ürünlerini kendi sitesinden alabileceğiniz gibi Gratis mağazalarından da alabilirsiniz.
Ve ne oldu biliyor musunuz? Her en çok sevdiğim ürün gibi bu da kırıldı. Elimden düştü ki bu ikinci düşüşü. İlkinde kenarından hafif minik bir kırılma olmuştu bu defa tuzla buz.
Eski takipçilerim bilir severek kullandığım, pek de uygun fiyatlı olmayan bir bronzerım da böyle kırılmıştı ben de onu preslemiştim. Hangi marka ve hangi ürünü olduğunu görmek için ve nasıl preslediğimi görmek için tam burayı tıklayabilirsiniz.
Bu üründe presleme yaparsam renkler karışacak birbirine nasıl bir renk ve duruş ortaya çıkacak bilmiyorum ama sırf meraktan bunu deneyeceğim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Cecile Goat Milk Beauty Highlighter" için 6 yorum:

  1. presle canım ya hatta renkler birleşince daha da iyi olabilir. bu arada ben hala bu markanın maskesini yazmanı bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya. Sanki açık tenliler için allık, bronzer bişey olur. Güncellerim yazıyı.
      Hafta arası onu yayınlayayım inşallah.

      Sil
  2. Mat bir allık atıyorum. Öyle ışıltı olmayanından. Var mı bir öneriniz??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Kryon markasının ait çok güzel mat allıklar var, farklı serilerde.
      Uygun fiyatlı olarak da Pastel'in Pompom ve Profashion crush allıkları gayet güzel.

      Sil
  3. tanıtım için teşekkürler özellikle bayanlara faydalı olur sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Kırılmasına üzüldüm. Cecile goat milk beauty highlighter'in rengini, yumuşak dokulu olmasını sevdim.. Bir de hoş kokulu madem tam benim istediğim. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil