Cecile Keçi Sütü Serisi

Merhaba
Cecile Keçi Sütü Serisi ile mis kokulu bir yazı ile geldim bugün. Görür görmez ilgimi çeken Cecile keçi sütlü makyaj ürünlerini denemeye başladım bile ancak Instagram story paylaşımım sonrası gelen soruları görünce bir ön izleme yazısı yazmak istedim. Nedir bu keçi sütlü makyaj ürünlerinin diğerlerinden farkı?  O zaman birlikte inceleyelim kısa kısa ama net. Sonra da ben ürünleri kullandıkça buraya ekleme yapayım veya bağımsız bir yazı yazayım. Zaten Instagram @huzunsarisiblog hesabımı takip ediyorsunuzdur, oradan da anlık takip yapabilirsiniz.
Cecile Keçi Sütü Serisi
Daha önce keçi sütlü cilt bakım ürünleri kullanmıştım. Hatta el ve tırnak bakımı için tek gördüğüm krem böyle bir seriden ama keçi sütlü renkli kozmetik hiç denemedim. Şimdi bakalım hangilerini deneyeceğim?
Cecile Keçi Sütü BB Fondöten
Bu ürünün 3 ayrı rengi var şimdilik. 01-02-03 Diyor ki; keçi sütünün proteinli yapısı ile besler, hafif yapıda ağırlık yapmaz renk farklılıklarını eşitler ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Ayrıca günlük kir ve stresin negatif etkilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olduğu ve cildi nemlendirip yumuşatarak genç bir görünüme destek verdiği de belirtilmiş. Paraben içermediğini de yazalım şuraya.
Cecile Keçi Sütü BB Fondöten
Cecile Keçi Sütü Highlighter
01 ve 02 olarak iki ayrı rengi var.  İçerisinde micro simler var ve palette 4 ayrı canlı ton var. Siz buna aydınlatıcı dersiniz ben ise makyaj paleti :D her bişey olarak kullanabilirim diye düşünüyorum. Detaylar gelecek tabii. Bakalım ne şekilde kullanacağım.
Cecile Keçi Sütü Highlighter
Cecile Keçi Sütü Long Maskara
Yine yoğun protein sebebi ile kirpikleri beslediği belirtilen maskaraların hacim, uzatma dolgunluk vaadi var. Seride iki çeşidi mevcut Long ve Volume. İsimlerinden de anlaşıldığı gibi biri uzunluk bir volume etkili. Deneyip göreceğiz. Bu arada bendeki Long
Cecile Keçi Sütü Long Maskara
Cecile Keçi Sütü Matte Lips
Beş ayrı rengi olan mat likit rujların bende olan rengi 03 Sof Maroon. Rengi nasıl anlatsam tam bilemedim. Pembe alt tonlu bir gül kurusu mu desem? Çok başarılı bir renk onu söyleyeyim. İsmi yumuşak bordo olarak geçiyor ama fazla yumuşatılmış sanırım gül kurusuna daha yakın. Her ne ise muhteşem bir renk çıkmış ortaya ki ben mavi alt tonlu rujları severim normalde ama buna bayıldım.
Tabii ki kullanmaya başladım. Sürümü yumuşacık, dudaklarda bir zemin hazırlamasanız bile kurutma yapmıyor. Kalıcılık ve diğer detaylar kısa süre içerisinde gelecek.
Cecile Keçi Sütü Matte Lips
Cecile Keçi Sütü Primer
Vaatlerinde yoğun besleyici yapısı ve yumuşak sürümünden bahsedilmiş. Makyajda iyi sonuç vaat ediyor ve cildi korumak için kalkan oluşturduğu belirtilmiş. Cilt kusurlarını kapattığı ve pürüzsüz bir görünüm elde edildiği de eklenmiş.
Cecile Keçi Sütü Primer
Cecile Keçi Sütü Serisi ürünleri bu kadar değil. Fondöten, pudra, allık, far paleti, concealer, glow highlighter, stick ruj. Ürünlerin hiç birinde paraben yok ve dermatolojik olarak test edilmiş.
Söylediğim gibi ürünleri denedikçe ya bu yazıyı güncellerim veya bağımsız yazılar hazırlar sizinle paylaşırım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Cecile Keçi Sütü Serisi" için 11 yorum:

  1. I don't know the brand but it seems interesting

    YanıtlaSil
  2. Polonya'nın kendine has bir markasınında keçi sütü ile yapmış olduğu ürünler var. Bir ara alıp denemek istiyorum. Merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ziaja cilt bakım ürünlerini kullandım, özellikle el ve tırnak bakım kremi yıllardır favorim.
      Cecile keçi sütü serisi de oldukça ilgi çekici, yapısı ve vaatleri ile

      Sil
  3. ben en çok kapatıcıyı sevdim ama aydınlatıcıyı da merak ediyorum tabi ki :-))

    YanıtlaSil
  4. Cecile keçi sütü serisinden en çok merak ettiğim ürün dudağı kurutmayan ruju oldu. Ayrıca bahsettiğiniz el kremlerini de merak ettim.
    Güle güle kullanın. ☺

    YanıtlaSil
  5. Keçi sütü içerikli makyaj ürünü hiç kullanmadım. Cecile keçi sütü serisi deneyimlerinizi okuyup takip edeceğim... Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Gül kurusu tonlu rujlara bayılıyorum ben abla. Bu seri her Gratis'te yok maalesef. Denk gelirsem bakacağım.

    YanıtlaSil
  7. Faydalı bilgiler için teşekkurler bu tarz bilgilere herkezin ihtiyacı var

    YanıtlaSil
  8. cecile keçi sütü serisiürün deneyimlerinizi merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bu paylaşımı görünce içeriğini oldukça merak etmiştim ben. Maskara ve likit ruja bakayım bende :)

    YanıtlaSil