Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu

Yine bir cilt temizleme ürünü ile buradayım. Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu size bugün anlatacağım ürün. Markanın çok güzel ürünleri var biliyorsunuz. Hele bir maskesi var ki, neyse yazımıın sonuna Neutrogena ürünlerinden sevdiklerimi eklerim. Şimdi geçelim Neutrogena Makyaj Temizleme Suyu yorumlarıma ve özelliklerine.
Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu

Ürün plastik bir şişede 200 ml boyutunda. Kokusu çok belirgin değil, hafif kokuyor diyebilirim. Sitesinden şu şekilde bahsedilmiş: "Tazeleyici makyaj temizleme suyu, tek adımda göz ve yüzünüzdeki makyajı temizlerken, cildinizi donuklaştıran kiri nazikçe uzaklaştırır. Cildiniz yenilenmiş ve canlanmış hisseder, tertemiz görünür. Günlük kullanım için uygundur. Alkolsüzdür . Dermatologlar tarafından test edilmiştir. Normal ve karma ciltler içindir."
Benim burun çevrem hariç cildim aşırı kuru. Bunu her cilt ürünü yazışımda söylüyorum; daimi takipçilerim bıktı ama Google'dan gelenlerin bilmesi gerekiyor.
Neutrogena Makyaj Temizleme Suyu yorumları

Ben birkaç farklı makyaj sonrası kullandım Neutrogena Deep Clean makyaj temizleme suyunu. Her defasında aldığım sonuç aynıydı. Bahsedildiği gibi yüzümde de gözlerimde de kullandım. Gözlerimi yazık ki yaktı, iki defa gözlerimde kullandım daha fazla zorlayamadım. Sonraki denemeler yüzümde oldu sadece.
Makyajı temizleme konusunda şunu söyleyebilirim; bir pamuk ile temizlemeye başlıyorsunuz, sonra başka bir pamuk daha, bir pamuk daha... Sonra da gidip yıkıyorsunuz, anlatabiliyor muyum? Hani makyajımızı temizlemeden önce, yine bir makyaj temizleme mendili ile şöyle bir temizleriz kalanını yıkarız ya, işte öyle. Yani anlayacağınız makyajınızı ne kadar hafif ve sıradan olsa da bu ürünle tamamen çıkarmanız mümkün değil.
Bir çoğumuz hangi misel suyu kullanırsak kullanalım sonrasında yıkıyoruz yüzümüzü elbette ama burada vaatleri doğrultusunda ürünü inceleyip yazıyorsak ona göre yazmak lazım sanırım. Tamamen makyajı çıkarmıyor ve göz yakıyor işin özü. Daha önce markanın Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleyicisi ürününü almıştım, hatta iki tane bitirmiştim aşırı güzeldi. Ancak onu değiştirdiler sebebini bilmiyorum.
Tekrar alır mıyım? Sanmıyorum; çok daha iyileri var. Neutrogena'nın anlaşamadığım çok az ürünü var o da bunlardan biri oldu.
Markanın çok fazla ürününü kullandım, bloguma da yazdım ama sizinle favorim oldukları için iki tanesini paylaşıyorum. Ürün isimlerinin üzerini tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.

Neutrogena Hidrojel Maskeler bu maskeler içinde ışıltı maskesi favorim, denemeyen bilemez.
Neutrıogena Hydro Boost Jel blogumun en çok okunan yazılarından biri okuyun derim tamamını

Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere
Sevgiler





"Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Makyaj Temizleme Suyu" için 1 yorum: