Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi

Merhaba
Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi ile geldim bugün. Malum yaz geldi. Mevsime uygun ürünler kullanıp sizinle paylaşmaya devam edeceğim. Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi'de bu ürünlerden biri.
Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi
Kuru ciltler için hayat başka bir zor. Yaz mevsimi ayrı bakım, kış mevsimi ayrı bakım uygulamak lazım. Yüzüm, vücudum hatta saçlarım oldukça kuru. Nadiren burun kenarlarında arada yağlanma olur onun dışında kuru cilt ile savaş kendimi bildim bileli öncelikli görevlerimden.
Şimdi gelelim Neutrogena Hydro Boost Jel  serisinden jel vücut kremine. Vaatleri nelermiş ve ben memnun kalmış mıyım? Bu arada Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi kullananlar deneyimlerini yazarsa sevinirim. 
neutrogena-hydro-boost-jel-vucut-kremi-blog


Ürün 200ml kavanoz ambalajda. Açtığınızda folyo ile karşılaşıyorsunuz. O folyoyu kullanmaya başladığınızda kaldırın atın, benim annem gibi 'ay ürüne bir şey olmasın, bozulmasın' diye bitene kadar üzerinde bırakmanıza gerek yok. Açıldıktan sonra 12 ay kullanma süresi var. Jel formunda bir ürün ve oldukça yumuşak.

neutrogena-hydro-boost-jel-vucut-kremi-kullananlar
Vaatlerinde diyor ki, cildin nem ihtiyacını iki adımda karşılar: Cilde nemi hapseder, cilt ihtiyaç duydukça ona geri vererek nem dengesini sağlar. Ayrıca  Hiyalüronik Asit ile güçlendirilmiş tazeleyici, ultra hafif ve kadifemsi formülü ile çabucak emildiği, kendi ağırlığının 1000 katı su tutabildiği ve Hiyalüronik Asit içeriğinin ciltte yoğun nemlendirme sağladığı belirtilmiş.
Bu ürün bana Neutrogena tarafından gönderilmişti. 3-4 kullanımdan sonra hemen bir tane daha aldım. Neden aldığımı da hemen anlatacağım.
Öncelikle çok kuru bir cildim var, yazımın başında da belirttiğim gibi ciddi mücadele verdiğim bir durum bu. Eğer yeterince nemlendirmezsem bacaklarım pul pul olur mesela. Tüm bunlardan sonra ambalaj üzerinde ilk göz çarpan "Kuru Ciltler İçin" işareti ile bir hevesle başladım. Dokundum, yumuşacık. Kokladım fresh ve asla rahatsız etmeyen bir koku. Uygulaması ve cilde yedirilmesi ise yapısından dolayı oldukça kolay Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi'nin. En güzel yanı da ne biliyor musunuz? Uygulama biter bitmez vücudunuzda hissettiğiniz serinlik. Muhteşem bir şey his. İşte az önce bahsettiğim 'tekrar alma sebebi' de bu.  Peki bu serinlik hissi uzun sürüyor mu? Hayır keşke gün boyu kalsa. Nemlendirmesine gelince ki asıl vaadi bu; benim kuru cildimi gayet iyi nemlendirdi. Eğer benim gibi çok kuru bir cilde sahipseniz bu ürünün performansı ilk uygulandığı şekilde kalmayacaktır, zamanla azalarak kayboluyor çünkü. Ancak bana bu bile yeterli. . Bu ürünün asıl performansını tatilde güneş sonrası yanan ve kuruyan cilde bir duş ardından uygulandığında göreceğiz. Ve ben şimdi olduğundan daha çok seveceğimi düşünüyorum.
İlk kutuyu bitirdim, ikinciyi de açtım bile. Şu sıralar bayram indirimi var bir tane daha alacağım. 
Kullandıkça ürün hakkında güncelleme yapmam gerekirse hem burada hem İnstagram hesabımda sizlerle paylaşacağım.
Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi'nin içeriğini de ilgilenenler için şuraya kondurayım. Fiyatını sorarsanız normalde 20 lira civarı. Ben bir market indiriminde 15 liraya almıştım. Dediğim gibi şu sıralar genel bir indirim var, her yerde. Eğer böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa bir şans verin derim.,
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler








"Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi" için 24 yorum:

  1. Serinlik hissi müthiş, hele tatillerde güneşlendikten sonra çok iyi gelir. İndirimde kaçırmayayım ben de :)

    YanıtlaSil
  2. ne çabuk bitirmişsin ben dediğin gibi tatilde güneş ve denizden sonra kullanmak için saklıyorum kendisini :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 günde bitti ve ekonomik kullanmama rağmen. Evet o aşamada çok iyi olacak

      Sil
  3. Jel yapıdakı urunlerı bende sevıyoree (:

    YanıtlaSil
  4. Çok merak ettiğim bir üründü, bu yazıdan sonra artık netleştim :)

    YanıtlaSil
  5. Ben bunu verdiği serinlik hissi için bile alırım canım ,gerçi yazın güneş altında daha çok kuruyan cildime böyle bir nemlendiricinin çok iyi geleceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canı Neutrogena Hydro Boost Jel Kremi yazın daha başarılı bence

      Sil
  6. Muhtemelen alacağım ve annem el koyacak :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de anneme zorla veririm veya o kendine alır "sen bunu kullandın mı al senin olsun" der :D

      Sil
  7. Bende kullanıyorum hatta şuan ikinci kutumu aldım ben çok memnun kaldım cildimi nemlendirme dışında yeniledi hatta cildimdeki lekeleri bile azalttı çok memnun kaldim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt lekelerine etili olması da güzelmiş.
      Sevgiler

      Sil
  8. Yüzüm çok kuru sizce bu üründe yüze sürülür mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neutrogena'nın farklı ürünleri var yüz için. bunu sadece vücudunuza uygulayın lütfen.
      Sevgiler

      Sil
  9. Yüze sürülür mu

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir krem özellikle ellerde çok güzel etki bırakıyor tavsiye ederim 😊

    YanıtlaSil
  11. Peki yuzumuze sure bilirmiyiz?

    YanıtlaSil