Loreal Değerli Çiçekler Tonik

Bugün sizlere yine bir cilt bakım ürününden, cilt temizleme aşamasının bir ürününden bahsedeceğim,  Loreal Değerli Çiçekler Tonik bugünün konuğu. Daha önce sizlerle Loreal Değerli Çiçekler Serisi Temizleme Kremi  yorumumu paylaşmıştım. Tam da o dönemde bu toniği kullanmaya başlamıştım. Şimdi de Loreal Değerli Çiçekler Tonik yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Loreal Değerli Çiçekler Tonik

Uzun süredir kullandığım bu tonik 400 ml boyutunda. İki ayrı çeşidi var, Normal ve karma ciltler için, bir de kuru ve hassas ciltler için. Bendeki normal ve karma ciltler için olanı. Aslında ben alırken sadece bu çeşidi vardı o sebeple bunu aldım, seçenek olsaydı kuru ciltler için olanını tercih ederdim tabi.
İç açıcı bir tasarım ile sunulmuş bu tonik bizlere. Serinin tamamı öyle tabii. Dediğim gibi ürün 400 ml ve oldukça bereketli, uzun süre gidiyor. Vaatlerine bakalım hemen. "Cildin makyaj ile pürüzsüz ve kusursuz bir hale getirilmesi ve güzelliğin ortaya çıkarılması elbette her kadın için önemlidir. Ancak cildin esnekliğini, yumuşaklığını ve sağlığını koruyabilmesi için makyajın bir süre sonra ciltten çıkarılması ve cildin kusursuz şekilde temizlenmesi gerekir. Bunun için çeşitli cilt bakım ürünleri ve temizleyiciler kadınların imdadına yetişiyor. Loreal tarafından piyasaya sunulan Loreal Değerli Çiçekler Tonik 400 ml Normal/Karma ciltler için geliştirildi. Ürün özellikleri T bölgesi yağlanan karma ve normal ciltler için uygundur. Makyajın derinlemesine temizlenmesini sağlar. Cildi canlandırır, ferahlatır. Cilt temizliğini kusursuzlaştırır. Lotus çiçeği ve gül özleri içerir. Ciltte dengeleyici etki yaratır. Çıkarılan makyajın ardından cildi kalıntılardan arındırır. Ciltte hafiflik hissi uyandırır. Dermatolojik olarak test edilmiştir." Yani gördüğünüz gibi oldukça güzel şeyler vaat ediyor bu tonik.
Ben sabah akşam kullandım, günlük cilt temizliğinde ve makyaj temizliği sonrası. Tabii bahsedildiği gibi makyajı sadece bu ürünle temizlemeyi denemedim. Makyajımı o an için uygun bir ürünle temizledikten, yıkadıktan sonra kullandım. Göz çevresi hariç yüzüme ve boynuma pamukla uyguladım.
Aslında ürünün bu çeşidini kullanmam bir anlamda iyi oldu. Yüzümün her yanının aşırı kuru olması karşı burun kenarlarım hafif yağlı, dolayısı ile o bölgedeki etkisini de gözlemleme şansım oldu. Geçelim vaatler doğrultusundaki yorumlarıma.; temizleme konusunda bir toniğin yapabileceği kadar başarılı diyebilirim. Canlandırma değil de ferahlık konusunda da tamamdır. Sadece fazla alkol içerdiğini kullanım esnasında anlıyorusunuz. Özellikle ürün ilk açtıktan, yaklaşık yarısına gelene kadar çok belli. Sonrasında normal olarak o etki kayboluyor. Gözeneklere etkisi sorulmuştu, öyle bir etki gözlemlemedim. Zaten öyle bir vaadi de yok.
Sonuç olarak temizleme vaadini yerine getiren, ancak belki de yüzümün bir çok bölümü kuru olduğu için kullanım sonrası yüzümün gerildiğini hissettiren bir ürün oldu. Ferahlık hissini de sevdim bu arada. Alkolü çok sorun etmezlerse karma ve yağlı ciltler sevebilir diye düşünüyorum. İçerik bölümünü yine altta paylaşıyorum.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler

Loreal Değerli Çiçekler Tonik yorum



"Loreal Değerli Çiçekler Tonik" için 3 yorum:

  1. ben bundan bir tane bitirdim şimdi sıra ikincide :-))

    YanıtlaSil
  2. Severek kullanıyorum bu ürünü temizleme jelide harika :)

    YanıtlaSil
  3. Yok daha deneyemedim loreal değerli çiçekler serisini :) Ben çok alkolü sorun eden biri değilim ,cilt tipim kaldırıyor. O yüzden alıp deneyebilirim canım .Bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil