Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi

Merhaba
Loreal Değerli Çiçekler Serisi ürünlerinden Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi günün ürünü. Defalarca denediğim ve aslında çoktan sizlerle paylaşmam gereken bir ürün. Bunun gibi ne çok denenmiş, fotoğrafları çekilmiş ve notları alınmış ürün yazısı var yazılması gereken bir bilseniz... Artık mümkün olduğunca paylaşmaya çalışacağım. Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi kullananlar ne düşünür bilmiyorum, hatta aranızda varsa sizin de tecrübenizi yazmanızı bekliyorum. Bu seri cilt temizleme ürünlerinden oluşmuş bir seri. Temizleme sütü, temizleme jeli, tonik, peeling temizleme mendili  ve tabii şimdi yazdığım temizleme kremi. Şimdi ürünün özellikleri ve vaatlerine geçelim.
Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi

Plastik kavanoz şeklinde bir ambalajı var, çiçek serisi adına ve amacına uygun bir tasarım. Kıvamı koyu kıvamlı krem şeklinde. 200 ml boyutunda. Sitesinden aynen şöyle denilmiş: L'Oréal Paris laboratuvarları, her gün arınmış, rahat ve taze bir cilt için gül ve yasemin özlerini birleştirerek rahatlatıcı etkiye sahip Değerli Çiçekler Temizleme Kremi'ni geliştirdi. Profesyonel makyaj temizleme ritüellerinden ilham alınarak geliştirilen Değerli Çiçekler Temizleme Kremi, zengin dokusu ile, yüz ve göz makyajının çözünerek çıkmasını sağlar. Cildi temizler ve besleyerek kuruluğa karşı korur. Makyajdan arınan ve beslenen cilt durulaşır ve pürüzsüzleşir. İlk kullanımdan itibaren cilt yoğun bir rahatlama hisseder. Özel çiçeksi kokusuyla eşsiz bir deneyim sağlar. 
Kullanım önerisine geçelim. Altta fotoğrafta belirtildiği gibi, bir parça kremi alıyorsunuz yüzünüzün tamamına sürüyorsunuz ve masaj yapar gibi yediriyorsunuz. Bu şekilde yukarıda vaatlerde yazıldığı gibi makyaj çözünüyor. Ardından da ılık su ile temizliyoruz.

Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi Yorumum

Geldik ürünün bendeki etkisine. Biliyorsunuz cildim kuru, ürün yorumumu okurken de ona göre değerlendirmenizi öneririm.
Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi kullananlar

Ben aynen önerildiği şekilde kullandım. Sadece yıkama işlemine geçmeden önce çözünen makyajı bir pamuk yardımı ile aldım sonra yıkadım. Makyajın neredeyse tamamını çıkarıyor diyebilirim. Göz makyajı detayına gelince, gözlerime kaçınca yakıyor ona dikkat ediyorum. Belki de gözlerim ameliyatlı olduğundan böyle bir sonuç oluştu ama ben koruyarak kullanmaya devam ettim. Göz makyajındaki performansını şöyle açıklayayım: Evet en zor maskarayı bile çözüyor ancak tamamen alıp temizliyor diyemem. Farklı bir uygulama gerektirebilir. Mesela yıkama işlemi öncesi bir pamuk yardımı ile çözünen maskarayı almamın sebebi de bu. Sonrasında yıkıyorum, bu şekilde daha iyi temizleniyor. Ten makyajı temizliğinde de bu formül bana göre daha çok işe yarıyor.
Mis gibi kokusu var, cildi yormadığını hissediyorsunuz ki benzer ürünlerde bu durum benim için önemli. Cilt yumuşacık oluyor bol bol nemlenmiş gibi. Ama tabii bu böyle diye diğer işlemleri yapmaktan vazgeçmeyin. Temizleme sorası tonik serum nemlendirici kullanın. Çünkü anlık nem vermiş gibi olsa da onun görevi sadece temizlemek.
Fiyat performans olarak değerlendirdiğimde ise gayet başarılı diyorum çünkü özellikle indirim zamanı oldukça uygun fiyata geliyor. Şimdi sırada aynı serinin toniği var önümüzdeki günlerde onunla ilgili bir yazı gelecek tabi.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler
Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi yorum



"Loreal Değerli Çiçekler Temizleme Kremi" için 8 yorum:

  1. Bu çok iyi oldu ihtiyacım olan bir şey di
    Teşekkürler değerlendirme ve tanıtım için

    YanıtlaSil
  2. Loreal değerli çiçeklerin toniğini almıştım sosyal medyada görüp. Pişman oldum diyebilirim. Çok alkol! Senin yorumuna güveniyorum bir ara bakabilirim.
    Sevgiler,
    Kozmetikyorumlarim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aldım değerli çiçekler serisi tonik. başlıyorum kullanmaya. Çok güzel yorumlar vardı asında tonik için bilemedim şimdi.

      Sil
  3. Böyle pratik ve etkin bir temizleme kremini severek kullanırım. Nemlendirici etkisi olmasını da sevdim. Cildi temizlerken rahatsız etmiyor olmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle rahatsız etmiyor gayet başarılı o anlamda

      Sil
  4. tek sıkıntısı kutuda olması, bu şekilde yoğun krem ürünleri pek sevmiyorum ve zorlanıyorum kullanırken ama toniği güzel bak .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tonik için birbirinden çok farklı yorumlar var. Ya çok sevilmiş ya hiç. Bakalım bende durum ne olacak:)

      Sil