Matrix Total Results So Silver Şampuan

Merhaba
Matrix Total Results So Silver Şampuan ile geldim bugün. Daha önce mor şampuan deneyimlerinden biri olan Provoke Touch of Silver Şampuan tecrübemi sizlere yazmıştım, başlık adını tıklayıp yazıya gidebilirsiniz. O günlerden sonra mor şampuan denemelerim de, araştırmalarım da devam etti. Matrix Mor Şampuan kullanıcı yorumlarını okuyunca da bir alışveriş sitesinden siparişimi verdim. Hatta iki tane sipariş verdik, biri kız kardeşim için onun saçlarında grilik yoğun, benim de saçlarımın sarı bölümleri için. Ve kullanmaya başladık.
Matrix Total Results So Silver Şampuan

Gelelim ürünün özelliklerine. Şampuanın rengine benzeyen, hatta biraz daha lila bir ambalajı var. 300 ml boyutunda. Kapak kısmı da kontrollü ürün alınabilecek şekilde ayarlanmış. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi ürünün rengi de mor, şeffaf mor. Ürün üzerinde ciddi uyarılar var, hatta "bu ürünü ve herhangi bir saç boyası ürününü doktora danışmadan kullanmayınız" şeklinde bir not bile var. Alerji testi için de şu şekilde bir uygulama önerilmiş: Su ve sabunla bileğin iç kısmını temizleyip, ürünü kulak çubuğu ile uygulayın 48 saat o bölgeyi yıkamayın. Eğer uygulama alanında veya çevresinde bir kaşıntı kızarıklık vs oluşursa alerji gözlemlemiş olacağız. Peki ben bu testi yaptım mı? Hayır. Tüm saç boyalarında da benzer uyarıları görmek mümkün ama ben hiç yapmadım yalan söyleyemem:)
Matrix Mor Şampuan kullanımına geçelim şimdi de. Öneri olarak haftada 2 defa kullanın diyorlar ama bu durumu kişi, kendi saç yıkama sıklığına göre ayarlamalı bana kalırsa. Haftada zaten 2 defa saçını yıkıyorsa bir kişi ki ben haftada bir defa saç yıkayanları biliyorum bu uygulama önerisi çok uygun olmaz. Ben kışın haftada 3 defa yıkıyorum saçımı bazen 4 defa. Yazın hemen her gün. Bu şekilde olunca uyarı önerisine uydum hemen hemen. Bu şampuanı kış aylarında kullandığım için tabii. Yazın da bu şekilde uygulamaya uygun saç yıkama sıklığım. Siz de kendinize göre ayarlarsınız. Saç temizleme detayına gelirsek görevi bu olmamasına rağmen evet temizliyor. Krem kullanmadan da saçları açıyor sorun yaşatmıyor ama ipek gibi yapmıyor tek başına.
Matrix Mor Şampuan kullanıcı yorumları
Saçlardaki rengi koruma vaadine gelince de bir önceki mor şampuanımdan daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Saçlarımın sarı balyajları yapılalı kaç ay oldu, buna rağmen hala dorelik oluşmadı.
Şimdilerde saçlarımın kahverengi olan bölümlerini küllü kahve yaptırmayı düşünüyorum. Sarılar yenilenecek. Bu süreç içerisinde yeni bir mor şampuan önerisi olmazsa yine Matrix Total Results So Silver Şampuan alacağım.
Bu arada kız kardeşim de gayet memnun kaldır griliklerin korunması konusunda. Hemen bu noktada hangi saçlar mor şampuan kullanmalı sorusuna cevap vereyim; saçlarında küllü renkler kullananlar, grilikler bulunanlar ve sarı renkler kullananlar mutlaka kullanmalı. Hele saç renginin dorelere ulaşmasını istemeyenlere şiddetle öneririm. Güzel bir sarı elde edip kısa süre sonra onun pis bir renge dönüşmesi nasıl can sıkar di mi?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Matrix Total Results So Silver Şampuan" için 4 yorum:

  1. Saçımda sarı olduğu için değerlendirebilirim bu öneriyi. Matrix total results so silver şampuan renginde bir şampuan daha önce hiç görmemiştim. Kullanım konusunda ciddi uyarılarının olması ürünün hassasiyetini gösteriyor, güven uyandırıyor.

    YanıtlaSil
  2. farklı ve güzel bir şampuana benziyor,,,ürün özellikleri de bunu ortaya koyuyor
    tanıtım için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Mevcut dorelıklerin renginde değişiklik yapar mı acaba?

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler not aldım takipteyim sevgiler

    YanıtlaSil