Ayşenur Yazıcı Kozmetik Ürünleri

Merhaba
Yeni bir marka, güvenilir bir isim ile buradayım. Ayşenur Yazıcı Kozmetik Ürünleri bugünün blog yazısında. Bu yazıda Ayşenur Yazıcı Ürünleri'nin özellik ve vaatlerini inceleyeceğiz. Sonrasında ben ürünleri denedikçe de yazıyı güncelleyeceğim. Bu arada yazının hemen başında bu ürünleri Ayşenur Yazıcı Shop adresinden alabileceğinizi de belirteyim.
Ayşenur Yazıcı Kozmetik Ürünleri
Öncelikle Ayşenur Yazıcı Kozmetik Ürünleri'nin genel özelliklerine bakalım, sonra tek tek ele alalım.
Ürünler enerjik bir tasarımla tüketiciye sunuldu, Ayşenur Hanım'ın bu aşamada nasıl titiz çalıştığına yakın olarak şahit olmuştum. Bir güzel ve diğerlerinden ayrılan özelliği de, ambalaj olarak el yapımı keseler kullanılmış olması. Köy kadınlarının el emekleri için gelir elde etmesini sağlama düşüncesi de ancak Ayşenur Yazıcı gibi bir kalpten çıkardı.  Ürünlerin genel içerik bilgisi ile ilgili Ayşenur Yazıcı şöyle demiş "Katkısız ve doğal içerikleri sizin için derledim. Paraben, DBP, Formaldehit, mineral yağlar, GDO, SLS, sentetik hammaddeler, petrol türevleri, katkı maddeleri, sentetik koku, boya ve koruyucular kullanmadan kozmetikler ürettik. Dost kimyasallarla bir arada tuttuk." Siteninin 'hakkımızda' bölümünde, ilk satırda yer alan “Güven kelimesini bana kalben armağan eden, yazıştığım on binlerce hanıma minnetle bu web sitesini açmaya cesaret ettim. Her şey hepimizin sağlıklı ve güzel kalması için. Minnetle… Ayşenur Yazıcı" İnsanların bir konuda birilerine güven duyması çok güzel ama güven duyulan kişi olması başka güzel. Aynı duyguları yaşamak dileğimle...
Şimdi bendeki ürünlere bakalım, neler var ve özellikleri neler?

Ayşenur Yazıcı Yüz Temizleme Jeli
Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uyabilen bir temizleme jeli olduğu belirtilmiş. Kalıcı makyajları temizlediği, göz makyajını çıkarırken gözleri yakmadığı da vurgulanmış. İşte bu en sevindiğim durum. Çünkü gözlerim problemli ve ciddi anlamda sorun yaşıyorum göz makyajımı çıkarırken. Boyutu ise 100ml Kullanım önerisinde şöyle diyor Sayın Yazıcı: Bir fındık büyüklüğüne jeli kuru cildinizde dairesel hareketlerle ovuşturun. Sonra ellerinizi ıslatarak köpürtün. Bir iki dakika ovuşturun. İsterseniz bir temizleme süngeri veya temizleme fırçasından yardım alabilirsiniz. Sonra cildinizi bol suyla durulayın.
Aynen denildiği şekilde kullandım. Koyu kıvamlı bir jel bir ürün. Günün kir ve tozunda, yani cildin günlük temizliğinde gayet başarılı buldum. Uygulama sonrası pırıl pırıl bir cilt çıkıyor karşınıza. Makyajı temizleme olayına gelince, sadece bu ürünle tüm makyajı temizlemek, hele bir de zor çıkan maskara gibi sıkıntılar varsa ikinci bir ürün gerekebiliyor. Başarılı bir temizleme mendili ile ciltteki makyajın yerinden oynamasını sağlayıp, kısaca makyajın şöyle bir kabasını alıp ardından Ayşenur Yazıcı Yüz Temizleme Jeli'ni kullanmak çok iyi bir sonuç verdi. Bunu özellikle sağlam bazlarla yaptığımız makyajlarda bu şekilde kullandım ve performanstan memnun kaldım. Elbette yeniden alırım.
Ayşenur Yazıcı Yüz Temizleme Jeli

Ayşenur Yazıcı Temizleme Jeli

Ayşenur Yazıcı Onarıcı Serum
Yorgun ciltlerde, belirginleşen gözeneklerde ve yaşlanma hissedildiğinde kullanılması önerilen bir serum bu. Provitamin B5, hyalüronik asit, adaçayı, kayısı çekirdeği yağı ve allantoin içeriği ile cildi yatıştırma, dengeleme, aydınlatma, onarmaya ve nem yüklemeye yardım edeceği belirtilmiş.  Antimikrobiyal özellikleri ile sivilce oluşumu ve yangıyı da çözüm sunacağı söylenmiş. Boyut 20 ml.
Ayşenur Yazıcı Onarıcı Serum
Ayşenur Yazıcı Nemlendirici
Yağlandırmadan nemi cilde kitlediği, cilt tonunu aydınlatmaya, sivilce izlerini, kızarıklıkları ve akneye hafifletmeye yardımcı olması için hazırlamış Ayşenur Hanım bu nemlendiriciyi. Tabii yine dost içeriklerle... Boyut 50 ml
Bu ürünü de deneyimledim ve hemen sonucu yazayım şuraya. Ürün biteli baya bir zaman oldu aslında ama ancak güncellemeye fırsat bulabildim. Cildim kuru, biliyorsunuz. Bu anlamda çok emek verdim; eskiden deri soyulacak kadar kuruydu düşünün artık. Zamanla ve doğru ürün kullanımı ile neredeyse normal cilt haline dönüştü. Sadece yüzümden bahsediyorum bu arada. Vücudum hala çok çok kuru. Doğru diye bahsettiğim ürünler arasında bundan sonra Ayşenur Yazıcı markalı nemlendirici de yer alacak. Sabah akşam uyguladım ve kullandığım süre içinde hep cildimi rahat hissettim. Ne demek istediğimi kuru cilde sahip olanlar anladı bence. Sivilce ve akne olayı, kızarıklık durumu yaşamadığım için o vaatlerini değerlendirme şansım olmadı ancak nemlendirme konusunda ve özellikle ürünün "nemi kilitleme" vaadi gerçekten tam isabet.
Ayşenur Yazıcı Nemlendirici
Ayşenur Yazıcı Güneş Kremi 50 SPF
Güneşin hasar veren ışınlarından korunmamız için yapılmış bir ürün. Konsantre aloe vera içeriği ile yağlandırmadan cildin nemini korurken, ciltteki ton farkının giderilmesine de yardımcı olacağı belirtilmiş. Bu üründe Amerikan Cilt Kanseri Vakfı’nın onayladığı güvenli fitreler kullanılmış. Boyut 50 ml
Deneyim Sonucu: Ürün biraz koyu kıvamlı, bitmesine yakın pompa görevini yitirdi açarak kullandım. Korumasını çok sevmeme rağmen cildime uyguladığımda cildin ürünü kabul etmemiş gibi beni uğraştırmsı tek negatif yönü oldu. Yüzümü iyice nemlendirdikten sonra uyguladım her defasında. Daha sonra da nemlendirici ile karıştırıp uygulamaya başladım. O şekilde daha az zorlandım ama bu defa da koruyucu etkisi azalır mı düşüncesinden kendimi alamadım. Korumasını hassaslığını çok sevdiğim bu ürün bir de kolay dağılır olsaymış keşke. Belki de yağlı ciltler bu sorunu yaşamamıştır.
Ayşenur Yazıcı Güneş Kremi 50 SPF
Uzun yıllardır yaptığı her işi yakından takip ettiğim Ayşenur Yazıcı, eminim ki bu alanda da olabilecek olanın en iyisini yapmıştır. Cilt bakımı ile ilgili önerdiği ne varsa gözüm kapalı hiç düşünmeden denemiş, her defasında da sonuçtan memnun kalmışımdır. Mesela dermaroller çalışmalarım da kendisinin önerisi ile başlamıştır. Zaten kendisine baktığı zaman "cildim için ne önerirse yapmalıyım" diyor insan. Sizce de öyle değil mi?
Ürünlerle ilgili bir de video çektim, oraya da beklerim sizi.

Dediğim gibi ürünleri kullandıkça yazıyı güncelleyeceğim. Beni takipte olun olur mu?
Blogumu hala takibe almadıysanız pc için sağ tarafta, mobil için altta göreceğiniz "izleyiciler" kısmından takibe alabilirsiniz. Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Ayşenur Yazıcı Kozmetik Ürünleri" için 17 yorum:

  1. Ayşenur Yazıcı kozmetik ürünleri gerçekten de oldukça enerjik bir tasarıma sahip. Köylü hanımların hazırladığı el yapımı keselerle ambalajlanması da farklı ve takdir edilesi bir yaklaşım.
    Güle güle kullanın. Ben de takipte olacağım.

    YanıtlaSil
  2. Fıkır sahibi oldum bu konuda teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. ürünlerin sonuçlarını merak ettim bende merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ayşenur Yazıcı'nın makul vaatlerle sunduğu her daim kullanılabilecek ürünlerin sağlayacağı faydaları merak ettim. Markanın kozmetik ürünlerini daha önce hiç kullanmamıştım...
    Kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ayşenur Yazıcı güzelliği diye bir şey var . Ben onun yüz hatlarına bayılan bir kadınım, yıllar önce atv reklamlarında güzel yüzü ile yaptıgı mimikleri hatırlıyorum. Ayşenur Yazıcı kozmetikleri benimde en çok merak ettiğim ürünler. Doğru insandan ,doğru marka diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ayşenur Yazıcı Kozmetik ürünleri ile bu ara sıkça karşılıyorum. Köy hanımlarına da destek olmasını çok takdir ettim. Yaz geliyor, Ayşenur Yazıcı'nın güneş kremini kullanmak isterim. Senin deneyimlerine güveniyorum. Ürünler hakkında geniş açıklamların sayesinde bilgileniyorum. Emeklerine sağlık ablam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım güncellemeler devam ediyor.

      Sil
  7. Dermaroller çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum. Biraz cesarete ve bilgi birikimine ihtiyacım.
    Ayşenur Yazıcı cildine gerçekten çok iyi bakıyor. Dediğiniz gibi kendisine bakınca insan ne öneriyorsa yapmalıyım diye düşünüyor. Ayşenur Yazıcı kozmetik ürünlerini edinmeliyim ben de. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. ben ilk kez duydum pek kullanmıyorum ondandır kesin bilgilendirme için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel bir girişim, içeriklerinin temiz olması çok güzel :)

    YanıtlaSil