Schwarzkopf Root Retoucher Yorumlarım

Merhaba
Yeniden bir aradayız. Bugün farklı bir üründen bahsedeceğim Schwarzkopf Root Retoucher. Peki özellikleri nedir, vaatleri nasıldır ve Schwarzkopf Root Retoucher nasıl kullanılır? Hepsini anlatacağım.  Schwarzkopf Root Retoucher kullananların yorumlarına baktığımda çok iç acıcı şeyler okumadım. Tabii gayet memnun olanlar da vardı. Kendi kendime "al Nihal bunu sen dene kendin karar ver" dedim. Memnun kaldığım ve kalmadığım özellikleri oldu. Okumaya devam...
Schwarzkopf Root Retoucher

Schwarzkopf Root Retoucher 

Şimdi gelelim yorumlarıma. Öncelikle bilmeyenler için ürünün ne işe yaradığını, yani hangi amaçlar tüketiciye sunulduğunu açıklayayım. Bu ürün için, dip boya sıkıntısını sık sık yaşayanlar için hazırlanmış spray formunda geçici boya diyebiliriz. Beyazları kapattığı, ilk yıkamaya kadar kaldığı ve mat sonuç sağladığı belirtiliyor.  Schwarzkopf Root Retoucher renkleri ise Siyahi koyu kahverengi, kahverengi, kızıl kumral ve sarı. Yani toplam 6 renk var bildiğim kadarı ile. Bendeki rengi dark brown yani koyu kahverengi. Aşağıda gördüğünüz gibi yaklaşık 1 santim kadar ucu var, kullanım kolaylığı için. 120ml boyutunda.
Schwarzkopf Root Retoucher kullananlar
Normalde saçlarım çok yavaş uzadığı için dip boya ihtiyacı 20 günde oluşanlardan değilim ancak şu sıralar saç uzatma kararındayım ve buna uygun ürünler kullandığımdan ayda bir defa dip boya yapmam gerekiyor. İşte tam bu sebepten denemek istedim. Bu arada hemen Schwarzkopf Root Retoucher kullanımı hakkında da bilgi verip, yoruma geçeyim. Kamufle edilecek bölümleri saptıyorsunuz, ürünü çalkalayıp eşit oranda püskürtüyorsunuz. Bu işlem sonrası saçı tarama detayı yok ama ben tarayarak kullandım.
Aşağıdaki fotoğrafları görüyorsunuz; öncesi ve sonrası halleri saçımın. Günü kurtarma konusunda başarılı, mat görüntü vaadi doğru. Siz yıkayana kadar çıkmıyor bu da doğru. Ancak saçlarınızda bu ürün varken dokunmayın, elleriniz boya olur:) Uygulamanın üzerinden ne kadar geçtiği önemli değil. Ertesi gün bile olsa aynı durum yaşanıyor. Bir de şöyle bir uyarım olacak; yıkarken saçlarınızı öne doğru atın ve o şekilde yıkayın, saç boyası akıtıyormuş gibi akıyor spray boya. Bir uyarı daha yapayım, uygulama esnasında eldiven takın ve alnınızı veya yüzünüzün uygulamaya yakın bölümlerini koruyun. Zor olmuyor temizlenmesi ama gerek yok öyle bir telaşa.
   
Sonuç olarak dediğim gibi günü kurtarması önemli ise ki ben defalarca bu konuda bu bürüne başvurdum, gayet iş görüyor. Ben 34 lira gibi bir fiyata almıştım, şu sıralar indirimlerde 25 lira. Bence fiyat performans olarak bakıldığında başarılı. Eskilerin bir lafı vardır 'ayıp kapamak' diye işte bu üründe bu işe yarıyor.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Schwarzkopf Root Retoucher Yorumlarım" için 16 yorum:

  1. oldukça işe yaramış gibi görünüyor. Sanırım Loreal şimdi benzer bir ürün çıkarttı, onu gördün mü canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet işe yaradı bence de. Negatif birkaç özelliği var yazdığım gibi ama ayıp kapıyor işte :D
      Gördüm ama almadım henüz o da aklımda. Fazla sürmez alırım gibi geliyor

      Sil
  2. Bu harika bir ürün o zaman bende bile 28 olmama rağmen beyazlarım var alayım dursun bari evde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçı geç uzayan biri olarak hiç ilgimi çekmezdi bu ürünler ama yazımda belirttiğim gibi şimdi ihtiyaç duyuyorum. Farklı markaları da deneyeceğim. Saçlarım 24 yaşında beyazladı benim. Çok yaş ile ilgili değil sanıyorum.
      Kesinlikle günü kurtarıcı ürünler olmalı evin bi köşesinde

      Sil
  3. Siz begendiyseniz Hemen aliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlattığım detaylar dışında eve beğendim.
      Teşekkür ederim

      Sil
  4. Urun tanıtımı ve detaylı inceleme için editöre teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  5. baya başarılıymış alınabilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlattığım negatif detaylar dışında evet başarılı diyebilirim

      Sil
  6. Farklı markanınkini kullanıyorum buna da bakayım güzel sonuç :)

    YanıtlaSil
  7. Yaaa aslinda super bir sey bu..ben hic denemedim ama gun icinde o kadar cok saclarimla oynarim ki bu yuzden emin olamiyorum yaa🙈🙈

    YanıtlaSil
  8. Dipler sık gelmiyor, beyaz sorunum da yok ama uygulama sonuçlarını beğendim..

    YanıtlaSil
  9. boyadan 1 hafta sonra diplerim görünmeye başlıyor. Ve 20 gün sonra saç diplerim bembeyaz. (saçlarım erken ağardı da) :) Boya işleminden de çok sıkılıyorum. Ama mecburen yapıyorum. Sprey ile kapatmak acil durumlar için kurtarıcı olabilir. Schwarzkopf root retoucher sprey elimin altında bulunsa iyi olur.

    YanıtlaSil