Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights

Merhaba
Revolution Vivid Baked Highlighter ile geldim ve kısaca ürünü performansından bahsetmeye çalışacağım. Bendeki rengi Golden Lights. 3 farklı renk ve yapıya sahip bu ürünün özellikleri yapısı ve vaatleri ile başlayalım.
Revolution Vivid Baked Highlighter

Adında da anladığınız gibi altın yansımaları olan fırınlanmış toz bir aydınlatıcı bu. 7.5 g mika bir ambalajı var, kapağı şeffaf.
Sizlerin bir aydınlatıcıdan beklediğiniz nedir tam olarak bilmiyorum. Islak görünümlü bir bitiş mi sim sim durması mı? Yoksa mat bir aydınlatma mı? Nasıl aydınlanmak istersiniz?
Alttaki fotoğrafta dağıtılmamış hali ile duruşunu görüyorsunuz. Özellikle bu şekilde göstermek istedim çünkü Revolution Vivid Baked Highlighter kullananların bazıları sim sim durmadığını belirtmiş. Bendeki renkle mi alakalı bilemedim ama gördüğünüz gibi ıslak bir duruş söz konusu değil, gayet simli duruyor. Dağıtma işlemi sonunda da durum pek değişmiyor sadece simler dağıldığı için yoğun sim görüntüsü olmuyor, o sebeple de az sim ile hafif parlıyorsunuz.
Bu ürün ile ilgili önemli bir uyarım daha olacak, fazla parlasın diye üst üste uygularken katları dağıtarak uygulama yapın yoksa pudra pudra bir duruş kaçınılmaz oluyor ve toparlamak mümkün olmuyor. Bunu zaten bu fotoğrafta da görmek mümkün. Ve ayırca tozutma sorunu var. Yere göğe sığdıramayanlar ne şekilde inceledi onu da merak ediyorum.
Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights

Bu aydınlatıcıda en çok sevdiğim o altın yansımalar oldu benim. Özellikle bronz tende çok iyi duracağını düşünüyorum. Bir süredir kullanmayı bıraktım, yaz ortalarında bu şekilde de denemek istiyorum.
Bu anlattığım özellikler ürünün Golden Lights rengi ile ilgili tabi. Diğer renklerde durum nedir kullanan varsa yorum yapabilir mi?
Kısaca içerik bölümüne baktığımızda da şunları görüyoruz: Mika, Talk, Dimetikon, Naylon 12, Magnezyum Alüminyum Silikat, Fenoksietanol.
Blogumu hala takibe almadıysanız pc için sağ tarafta, mobil için altta göreceğiniz "izleyiciler" kısmından takibe alabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights" için 10 yorum:

  1. Uyarılar için teşekkürler
    Bilgi sahibi oldum

    YanıtlaSil
  2. Revolution vivid bakded highlighter benim hoşuma gidecek bir ürün değil canım :(Markayla ilgili senin yazınla beraber okuduğum ikinci olumsuz yorum ,bu markaya karşı artık pek sıcak değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatına göre ürün diyeceğim ama uygun fiyatlı çok iyi performansı olan ürünler de kullandık, kullanıyoruz

      Sil
  3. revolution vivid baked highlighter golden lights kullandığım bir ürün değil. Tozutma sorunu olan bir ürünü tercih etmem.

    YanıtlaSil
  4. Yansımalar,simler güzel gibi ama bu marka hakkında birkaç olumsuz yorum daha okudum o yüzden mesafeliyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sim sim duran aydınlatıcıları sevenler memnun kalmış üründen

      Sil
  5. Revolution golden lights aydınlatıcı daha önce kullanmamıştım. Bu yüzden tecrübenizi ilgiyle okudum. Altın yansıma tanımı çok çekici geldi ama tozutma yapıyor dediğiniz için kararsız kaldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tozutma sorunu olan ürünler biraz daha özen istiyor yazık ki

      Sil