Hobi Parfümeri Alışverişi

Merhaba
Size bugün bir ürün değil birçok üründen bahsedeceğim. Hobi Parfümeri bünyesinde bulunan bazı markalar ve ürünler,  Hobi Parfümeri Mağazaları ,Hobi Parfümeri hakkında bilmenizi istediklerim ve  Hobi Parfümeri Alışverişi bu yazımın içeriğinde olacak.
Hobi Parfümeri bir kozmetik mağazası. Yaklaşık 31 yıl önce İzmir'de başlamış kozmetik sektörüne yatırım yapmaya. 27 mağazası var ve hepsi İzmir'de. Bu anlamda İzmir halkı gidip o ürünleri rahatça didikleyebilir. Biz de online olarak devam ederiz alışverişimize o zaman, bir de Türkiye genelinde şube açsınlar diye dua ederiz. Önce İstanbul.  Ama İzmir'e gittiğimde acısını çıkarırım. Siteye girdiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız.

Hobi Parfümeri Alışverişi

Hobi Parfümeri bünyesinde birçok yerli yabancı marka var ve ayrıca kendi tesislerinde üretimleri de mevcut.
Şimdi gelelim Hobi Parfümeri markalarına. Aslında çok fazla marka var ama benim ilk dikkatimi çekenlere yer vereceğim. Mesela Beyu. Oldukça sevilen bir marka. Sitede şimdi %40 indirimde mutlaka bir bakın. Artdeco ürünlerini de Hobi Parfümeri'de bulabilirsiniz, yine %40 indirimle. Bell, Loreal, Maybelline gibi renkli kozmetikte tercih ettiğimiz binlerce ürün..
Cilt ve saç bakımında da birçok marka ve ürüne ulaşmak mümkün Hobi Parfümeri'de. Mesela Monteil, Malu Wilz, Loreal, Neutrogena ve dahası.
Bunlar dışında parfümler, bebek bakımı ve kişisel bakım için gerekli on binlerce ürüne ulaşmak mümkün Hobi Parfümeri'de.
Bende gördüğünüz ürünleri de ayrıca deneyim yazıları ile birlikte anlatacağım size.
Yazımı bitirmeden bir iki notum daha olacak. Siteden alışveriş yapmak oldukça kolay. Detaylı arama seçeneği var, fiyat aralığına kadar seçip aradığınız ve size uygun ürüne kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Sipariş numarası veya kargo takip numarası ile yine site üzerinden siparişinizin takibini yapabiliyorsunuz. Değişim ve iade var sitede. Hızlı destek de mevcut.  Bir de Hobi Club avantajı var, eminim çok hoşunuza gidecek. Alışveriş yaparken “Hobi Club Kartı istiyorum”  seçeneğini tıklıyorsunuz hepsi bu kadar. Peki Hobi Clup nedir? Siz alışveriş yaptıkça hobi puanlar kazanıyorsunuz. Bu puanlar ile daha sonra yine alışveriş yapıyorsunuz. Bayılırız avantajlı alışverişe, ah biz kadınlar!
Siteye ulaşmak için www.hobi.com.tr adresine gidebilirsiniz. Eğer benim kadar kozmetik seven biriyseniz oradan çıkmanız kolay olmayacak. Çayınızı kahvenizi alın, üyeliğinizi oluşturarak başlayın derim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Hobi Parfümeri Alışverişi" için 27 yorum:

  1. şampuanı çok merak ediyorum kendi saçıma uygun olanı alacağım ama yorumlarını bekliyorum bakalım..:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce Head & Shoulders denememiştim, hemen başlayacağım. Kepek sorunum yok ancak onarıcı etkisini görmek istiyorum.

      Sil
  2. çok güzel yazmışsınız tebrikler ben de sayenizde sitelerine göz attım dediğiniz kadar var yani sitede yok yok herkese tavsiye ediyorum mutlaka siteye göz atın.

    YanıtlaSil
  3. İstanbul'a şart mağaza ✌️

    YanıtlaSil
  4. Bir İzmir li olarak güvenle alışveriş yaptığım nadir magazalardandir Hobi kozmetik 🙏Güleryüz’le karşılayan ve cok ilgili konusunda uzman personelini de es geçmeyelim derim 💞💞
    Sevgiler 💞💞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hobi Parfümeri alışverişi yapanlardan hep güzel şeyler duyuyorum. Evet personel çok önemli. İzmir'e gidince mutlaka uğrayacağım.
      Sevgiler

      Sil
  5. siteyi inceleyeceğim, güzel tercihler yapmışsınız, güle güle kullanın Nihal Hanım :)

    YanıtlaSil
  6. şampuamlar yeni mi çıktı ben ilk defa gördüm

    YanıtlaSil
  7. İzmir'de hobi parfümeri'den alışveriş yapmıştım. Hobi parfümeri markalarından, loreal ürünlerini almıştım. Fiyatları da diğer mağazalara göre daha ucuzdu. Hobi parfümeri mağazalarının çoğalması dileğiyle.Hobi parfümeri hakkında detaylı bir yazı hazırlamışsın ablam.Emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Fiyatlar bence de oldukça uygun

      Sil
  8. siteyi inceledim. sanki indirimde olmayan ürünler de piyasadan daha ucuz gibi. özellikle renkli kozmetik ürünlerinde kadınlar bi elinin içinde hissetmek, pigmentine, kıvamına falan bakmak istiyor. denemek gerekiyor kısaca. bu bağlamda istanbul'da açılsa güzel olur bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazı ürünler gayet iyi fiyatlarla tüketiciye sunulmuş Hobi Parfümeri'de.
      Keşke..

      Sil
  9. İzmir deyken Hobby'den alışveriş yapardım. Beyu beğendiğim markalardan biri. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  10. Hobi parfümeri sitesini henüz keşfetmemiş biri olarak ,olumlu yorumları gördükçe oldukça merak ettim. Aldıklarını güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  11. İzmir'e gittiğimde görmüştüm Hobi Parfümeri'yi ama vakit olmadığı için bakamadım. Haftaya yine ordayım mutlaka uğrarım.

    YanıtlaSil
  12. Siteden alışveriş yapmak büyük kolaylık.. Hobinin severek kullandığım ürünleri var. Ürünlerinizi güle güle kullanın..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. Beyu farın renkleri çok güzelmiş. Güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil