Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu

Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu bugünün ürünü. Yaklaşık üç aydır deneyimliyorum. Bu üç ay içerisinde düzenli olarak kullandığım da oldu, ara verip tekrar kullandığım da oldu. Hatta uygulama gün ve saatlerini önerilenin dışında da kullandım. Sizlere gerekli yanıtı verebilmek için ve çok merak ettiğim bir ürün olduğu için detaylı bir incelemeye giriştim işin açığı. Luis Bien Diş Temizleme Tozu yorumlarını da okudum yazıyı hazırlamaya başlamadan önce. Çoğu kullanıcı memnun gördüğüm kadarı ile. Şimdi de biz başlayalım anlatmaya.
Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu
Ürünün ambalajı da siyah, kendisi de siyah. Fotoğraflarda detayları görüyorsunuz zaten. Plastik bir kavanoz içinde ve 50 ml. Adında da gördüğünüz gibi toz bir ürün ışıltılar barındırıyor, ışıl ışıl bir şey. Mentol kokusunu hissediyorsunuz, hem ürünü koklarken hem kullanırken hem de kullanım sonrası.
Vaatlerine gelince; ürünün sitesinde tam olarak şöyle denilmiş "Gün içerisinde yemek,çay,sigara v.b ritüeller sonrası dişlerimizde tartar ve plak oluşumu başlar. Bu da dişlerimizin doğal görünümünden uzaklaşarak sararmasına,kötü bir görünüme sahip olmasına neden olur. Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu ise %100 doğal formülüyle dişlerinizi beyazlatarak beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmanızı sağlar.Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu içeriğindeki aktif kömür dişlerinize kesin olarak beyaz ve sağlıklı bir görünüm verir ayrıca içeriğindeki menthol ve xylitol de nefesinizi ferahlatır,ağız kokunuzu yok eder. Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu sizlere hem bembeyaz gülüşler hem de temiz bir nefes vaad ediyor."
Peki, aktif karbon diş temizleme tozu nasıl kullanılır? Markanın önerisine göre, diş tozunu diş fırçamızın üzerine alıyoruz, aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi. Dişlerimiz 3 dakika boyunca fırçalıyoruz. Ağzımızı iyice çalkalıyoruz. İşlem bu kadar. Dişlerimiz istediğimiz beyazlığa gelene kadar günde 2 defa uygulayabiliyoruz. Daha sonra gün aşırı. Dediğim gibi önerilen bu şekilde. Ben ne şekillerde kullandım? fotoğraf sonrası onu anlatacağım.
Luis Bien Diş Temizleme Tozu

Önerileni yapmak istedim ilk önce. Günde iki defa, diş macunu ile fırçalama sonrası Luis Bien Akrif Karbon Diş Temizleme Tozu'nu kullandım. Bu durum ancak 3 gün sürdü. Çünkü 3.gün diş etlerimde hassasiyet oluşturduğunu fark ettim. birkaç gün hiç kullanmadım sonra günde bir defa kullandım. Ardından 15 gün kadar ara verdim bu defa gün aşırı kullanmaya başladım. Şimdi, İnstagram hesabımda paylaştığımda sorduğunuz sorulara yanıtlarla birlikte sonuca geçeyim. Vaatlerini yerine getiriyor mu? İlk kullanımda hafif bir belirti zaten gösteriyor. Düzenli kullanımda dişinizde sonradan oluşmuş kir leke pas her ne varsa çıkarıyor. Dişleriniz kendi rengine dönüyor. Ancak hemen belirteyim, daha önce de benzer ürün yazılarımda söylediğim gibi; dişlerinizin doğal rengi tam beyaz değilse bu üründen de, diğer diş temizleme tozları ve diş temizleme ürünlerinden de mucize beklemeyeceksiniz. Doktorda yapılan temizletme işlemleri de buna dahil.
Diğer bir soru, diş fırçası ve dişlerde siyahlık kalıyor mu? Hayır kalmıyor, her türlü diş fırçası ile denedim. Yıkayınca çıkıyor...
Tadı nasıl? Mentol sevenler bunu da sevecek sevmeyenler de benim gibi en azından burnunu tıkayarak işlemin bitmesini bekleyecek.
Bu ürün hemen bitiyor mu? Bitmiyor, ne yapsanız bitmiyor. Hafif ıslak fırçanızı sadece dokundurarak ürün aldığınız için kullan kullan bitmiyor.
Bir kişi de şunu sormuştu: "Daha fazla ürün daha fazla işlev olabilir mi" Hemen buna da cevap vereyim. Hiç sanmıyorum. Daha fazla ürün daha ağır mentol kokusu daha fazla ürün israfı.
Son cevap da Luis Bien ürünleri nerede satılır sorusuna olsun. Bildiğimiz kozmetik marketlerde bulabilirsiniz. Mesela Gratis, Watsons, Rossmann, Winkelen. Veya Kipa, Migros, Macrocenter, hatta Evkur
Yazımın sonunda içerik merak edenler için bir fotoğraf paylaşayım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

luis-bien-icerik



"Luis Bien Aktif Karbon Diş Temizleme Tozu" için 11 yorum:

  1. bunu instagramda çok gördüm de bir türlü denemeye cesaret edemedim açıkçası...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başta ben de biraz ürkmüştüm ama sorun yaşamadım

      Sil
  2. Luis Bien bu ürününü oldukça merak ediyordum. Diş eti hassasiyeti durumu gözümü korkuttu azıcık :) Her yere o siyahlık bulaşmaması çok güzel ki ,daha önce kullandığım bir diş macununda fırçam mavi rengine bulaşmıştı. Ben bunu çok sık olmamak kaydıyla kullanabilirim .Kim sevmez daha açık renk dişleri değil mi canım :)

    YanıtlaSil
  3. Bende tavsiye üzerine kullanmaya başladım ve baya memnunum, kullanmaya devam.

    YanıtlaSil
  4. Aktif karbon diş temizleme tozunun rengine bakakaldım. Simsiyah. ☺
    Leke ve beyazlık konusunda başarılı sonuc vermesine sevindim. Ürün aklımda olsun. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Luis bien aktif karbon dis temizleme tozunu daha önce bir kaç yerde denk gelmiştim. Kullananlar genellikle memnun kalmış. Bu ürünün Migros'da satılmasına sevindim. :) İlk alışverişimde alayım:)
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. luis bien aktif karbon diş temizleme tozunun rengi biraz düşündürüyor beni.. Bir düşüneyim. belki değerlendiririm bu ürünü. Teşekkürler bilgilendirme için..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil