Sanfilippo Wing it Eyeliner

Sanfilippo-Wing-it-Eyeliner-stamp


Merhaba
Yeni bir ürünle geldim bu defa. Gratis mağazalarında satılmaya başlanan Sanfilippo Wing it Eyeliner bugünün ürünü. Bu stamp bir ürün.
Alıştığımız eyelinerlar dışında bir ürün bu. Nedir farklılığı? Hemen anlatıyorum. Bir çok kadın eyeliner çekerken kuyruk konusunda sıkıntı yaşar. Biri diğerinden farklı olur, düz olmaz veya hiç yapamaz. Bu eyelinerda ise bu durum düşünülmüş. Sanfilippo wing it'in iki ayrı ucu var. Alttaki fotoğrafta görüyorsunuz. Bir tarafı kuyruk yapılması için tasarlanmış üçgen, damga şeklinde. Kuyruk yapmayı istediğiniz bölüme dokunuyorsunuz bu uçla. İstediğiniz açıda ayarlamak sizin elinizde. Ardından diğer uç ile göz kapağının üzerini çiziyorsunuz. Biliyorsunuz keçe uçlar, eyeliner çekimi için büyük kolaylık. Bu üründe bu detay da var, uçlar keçe.

sanfilippo-wing-it-eyeliner-fiyat

sanfilippo-wing-it eyeliner-kullananlar

Ürünün karton ambalajında ürünü kullanma detayı gösterilmiş ancak ben kardeşim Seda'nın gözünde de göstermeye çalıştım yukarıda. 1.fotoğrafta kuyruk 2.fotoğrafta tamamlanmış halini görüyorsunuz. 

Şimdi gelelim ürünün performansına. Rengi bana göre yeterince siyah. Kullanım süresinde dökülme, bölünme yapmadı bende de kardeşimde de. Kalıcılığını ise 10 saate kadar test edebildik. Eğer makyajınızı 10 saat korumak yeterli geliyorsa size, dışarı çıkarken bu ürünü yanınıza almanıza gerek yok. Çıkarırken de sorun yaşamadım. Çift fazlı bir temizleme ürünü ile çok rahat çıktı. 
Yazının başında belirttiğim gibi Sanfilippo Wing it Eyeliner'ı Gratis'lerde bulmak mümkün. Fiyatı indirimsiz 42 lira civarı. 
Bu arada bildiğiniz üzere benzer kalem ve eyelinerlarda boyanın uçup gitme riski büyük o sebeple kapağını kapattığımızdan emin olmamız lazım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"Sanfilippo Wing it Eyeliner" için 19 yorum:

  1. Bu urun oldukça ilgimi çekiyor. Sonuç oldukça güzel olmuş . Fiyat konusunda da biraz makul olsaymış, alıp denemek isterdim . Indirim günlerinde alsam desem , ne yazıkki gratise o günlerde adım atılmıyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde Geatis'e giderken çok vakit ve büyük bir yürek lazım haklısın canım

      Sil
  2. Kullanışlı bir ürün süre olacak kısaltıyor makyajı ;)

    YanıtlaSil
  3. Bende kuyruk kısmına bayıldım ya oldukça pratik bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem keçe olması hem o kuyruk detayı işi oldukça kolaylaştırıyor sanfilippo wing it ile

      Sil
  4. Benim göz yapıma hiç yakışmıyor eyeliner, üstelik bayılıyorum görünümüne 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de gözlerim iri olduğu için pek yakıştırmam ve sadece meraktan arada kullanırım

      Sil
  5. İndirimli dönemde sırf meraktan alıp deneyebilirim...

    YanıtlaSil
  6. Eyeliner çekmeyi bir türlü beceremiyorum🙈 Senin önerilerini her zaman önemsiyorum ablam.İlk fırsatta sanfilippo wing it eyeliner'ı deneyeceğim.Oldukça pratik görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güvenin için. Kuyruk kısmında sorun yaşayanlar için iyi düşünülmüş bu ürün. Bir kaç deneme sonrası kolaylaşıyor uygulamak

      Sil
  7. Eyeliner çekmekte zorlananlar için süper bir buluş bence :)

    YanıtlaSil
  8. bana uygun bir ürün normal liner zaten çekemediğim için :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin göz yapına kuyruklu eyeliner muhteşem olur, hatta kalınca bir eyelinee

      Sil
  9. Merhaba
    Blog için ilk fırsatta geleceğim

    YanıtlaSil
  10. Birkaç denemeden sonra harika bir eyeliner çekilebiliyor kesinlikle.İki gözü eşit yapmak dışında bir zorluğu yok kesinlikle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrıca ben bu eyeliner ile elin daha kolay alışıp, diğerlerini de düzgün çekeceklerini düşünüyorum.

      Sil