Mineaderm Ürünleri



Merhaba

Yeni tanıştığım cilt bakımı ürünleri ile geldim bugün. Mineaderm ürünleri hakkında öğrendiklerimi paylaşacağım sizinle. Önemli özellikleri var, dikkatle okumanızı rica ediyorum.

Öcelikle şunu belirteyim: Mineaderm AKS Kozmetik markasına ait. AKS Kozmetik 2006 yılında kurulmuş ve müşteri ihtiyaçları saptanarak, hedef kitleye uygun ürün üretmek amacı ile yola çıkmış.

Elimdeki ürünlere ve özelliklerine geçmeden önce markanın bülteninde yer alan önemli detayları olduğu gibi aktarmak istiyorum.

"Mineaderm Kök Hücre Teknolojisi , N-capsül teknolojisi , Fosfolipid Teknolojisi ve Liposome teknolojisi ile Dermokozmetik Pazarında fark yaratırken , kişisel bakımdan bir adım ileri geçerek , içeriğindeki patentli aktif maddeler ile Acne , Leke , Saç Dökülmesi gibi birçok endikasyonda kullanıcılara konfor ve tedavi sağlamaktadır. Mineaderm ;Temizleme Serisi, Cilt Bakım Serisi ,Anti Ageing ve Anti Wriknle Serisi , Pigmentasyon Serisi , Acne Serisi , Saç Serisi , Vücut ve Güneş Koruma Serisi kategorilerinde toplamda 40 referans ürüne sahiptir."

Şimdi elimdeki ürünlerden bahsedeceğim; amacı, vaatleri gibi... Hemen başlayalım.

Mineaderm Sensitive Hydrating Tonic

Etkinlik alanında denediğimiz  ve hepimizi vaatleri ile heyecanlandıran bir ürün. Ciltteki nemi kontrol ederken, tazelenmesini ve ferahlık sağlamayı vaat ediyor. Beni heyecanlandıran en önemli özeliği ise gözenek sıkılaştırmaya yardımcı olması. Bunların dışında cildin canlı görünmesini desteklemesi, cildi makyaj kalıntılarından arındırması. Ayrıca cilt bakım ürünlerinden önce kullanıldığında ürünlerinin etkisini arttırması da söz konusu. Ve son olarak makyajı sabitlemesi de bonus. Merakla sonuca ulaşmayı bekliyorum. İlk izlenimler gayet başarılı. Deneyim yazısı ayrıca gelecek.

Mineaderm Phyto-White Skintone Corrective Complex

Bu ürün de lekeler için geliştirilmiş. Bunun dışında cildin renk eşitliğini sağlamak, canlanmasına yardımcı olmak gibi faydaları var. Benim cildimde leke sorunu yok ancak cilt renksizliği ve zaman zaman renk eşitsizliği yaşıyorum. Bunun için kullanıp sizinle sonucu paylaşacağım.

Mineaderm Lightening Cleanser Gel 

Cilt temizliğine yardımcı bir ürün bu da. Temizleme vaadi dışında ciltteki renk düzenini sağlayıp aydınlatma özelliği var ki yine benim işime yarayacak bir özellik.

Mineaderm ürünleri kullananlar, oldukça olumlu sonuçlardan bahsetmiş.
Buradaki ürünlerin tamamı gerekli kanaat oluştuktan sonra blogda yer alacak. Bloga zaman zaman uğramayı ve @huzunsarisiblog instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere. 
Sevgiler

Not: Mineaderm ürünleri şimdilik sadece eczanelerde satılmaktadır. 



"Mineaderm Ürünleri" için 7 yorum:

  1. Merhaba
    Cilt bakımında kullanılan bu mineaderm ürünlerini tam olarak nerelerde bulabiliriz. Sadece eczanelerde bulunuyorsa ürünler kozmetikten ziyade medikal ürünler mi oluyorlar? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Ürünler dermokozmetik ürünlr. O sebeple sadece eczanelerde satılıyor şimdilik. .Markanın kolay ulaşılırlık konusunda farklı bir projesi daha var. Gerçekleştiğinde mutlaka duyururum.
      Sevgiler

      Sil
  2. Ürünleri henüz kullanmaya başlamadım. Umarım sonuç başarılı olur . Ürünler oldukça iddialı 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sadece toniği açtım. Diğerlerine de kısa sürede başlayacağım canım.

      Sil
  3. Markayla bizleri tanıştırdığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir markaymis. Mutlu yillar dilerim 😊

    YanıtlaSil
  5. makyaj sabitleme için kullanıyorum o günden beri çok beğendim hem yüzümü de nemli tutuyor gün içinde..

    YanıtlaSil