Pastel Lipstick Classic 64

pastel-lipstick-classic

Merhaba

Pastel Lipstick Classic seriden 64 numaralı renk ile buradayım bugün. İlk kullanmaya başladığımda insgtagramda "bazı renkler fazla güzel" diye bahsetmiştim size. Bu rengin benim için neden fazla güzel olduğunu da yazımın sonunda söyleyeceğim.

Seride 30 ayrı renk var ve ıalışılagelmiş olanların dışında renkler de mevcut. Bende olanları ara ara buradan veya instagram hesabımdan (@huzunsarisiblog) ya da snapchat hesabımdan (huzunsarisi) sizlerle paylaşacağım. 
Aslında uygulanmış halini paylaşmak isterdim ama dudağımın ortasında çıkan kocaman uçuğun izi hala durduğundan göz zevkinizi bozmak istemedim.


Efendim gördüğünüz gibi metalik bir havası olan parlak kahve tonlarda bir ruj. Kremsi bir yapısı var, sürümü kontrolü ve kolay. Bir baz ile kullanırsanız dudak çizgilerini doldurmadığını göreceksiniz. 
Kalıcılığına gelelim, kalıcılık iddiası olmamakla birlikte bir şey yeme içme olmazsa 4-5 saat kalıyor. Çay kahve veya yemek sonra tazeleme gerekiyor. Tazeleme yapmanız gerektiğinde de ürünün bölünerek değil silinerek azaldığını göreceksiniz dudağınızda. 
Şimdi neden bu rengin beni heyecanlandırdığından bahsedeyim. Barbara Bort markasını bilirsiniz çok eski bir italyan markası. Annem o markanın rujlarını kullanırdı ve birebir bu renk bir ruju vardı. Ben daha bu ruju görür görmez o rujun kokusu ile birlikte çocukluğum geldi aklıma ve hiç bekletmeden denedim. Sanıyorum duygusal anlamda favori ürünlerimden biri olacak. Annem de bu yazıyı okuduğunda kesin hatırlayacaktır. Bazıları için çocukluğu, gençliği geçmişi çok kıymetlidir. Ben de onlardan biriyim işte:)
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Pastel Lipstick Classic 64" için 10 yorum:

  1. Çocukken annem de hep bu renkte rujlar sürerdi. Anılarım canlandı birden. Rengi çok güzelmiş güle güle kullanın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden bu renkler çok vardı. Hep kahve ve toprak tonları:)

      Sil
  2. Gerçekten süper bir renk bu seriye bayıldım 😍

    YanıtlaSil
  3. Bu yıl metalik renkler ön planda, renk çok güzel ve metalik yapıyı da bu renge çok yakıştırıyorum. Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  4. Ben bu renge bayıldım dediğin gibi bana da eskiyi hatırlattı nedense 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin o markadır hatırladığın. Birebir bu kadar olmaz. Daha annemden ses çıkmadı okumadı sanırım:))

      Sil