HC Care Volume (Hacim Şampuanı) ve HC Saç Kremi

hc-care-volume


Merhaba

Hc Care Volume Hacim Şampuanı ile buradayım bugün. Uzun bir süredir deneyimlediğim bu şampuanı ve Hc Saç Kremi hakkındaki deneyimimi paylaşacağım sizinle. Sevdiğim sevmediğim hangi özellikleri varsa kullanırken aldığım notları da dahil ederek:)
Öncelikle belirteyim markanın daha önce bitkisel bakım kompleksi olan HC Complex'i denemiştim yazısını tam burada yazmıştım. Öncesi ve sonrası fotoğraflar ile sonucu görüp okuyabilirsiniz. Acaba markanın şampuan ve kreminden de aynı ölçüde memnun kaldım mı?

Şampuamım vaatlerinde; özellikle ince telli saçlar için dolgunluk ve hacim hedeflenmiş. Keratin, protein, bitki özü, beta glukan, volume aktifleri ve bitki özleri ile desteklenmiş bir ürün. SLS, Paraben Formaldehit, SLES gibi kimyasallar içermiyor.

hc-sac-kremi


HC Saç Kremi vaatlerinde ise saçların kolay şekil alması ve parlaklık vaatleri var. Ayrıca Shea Butter, Seramid Phtyo Keratin, Amino Acid Cocktail, L-Arginine ile saçın onarılmasına yardımcı olduğu belirtiliyor.



Her iki ürün de pompalı, her iki ürün de 300 ml. Şampuan kahverengi, şeffaf hoş bir kokusu var. Pompalı şişe için uygun ancak krem koyu kıvamlı olduğu için ilk kullanımlarda kontrollu gelmesi açısında uygun ama sonraları kas gücü gerektiriyor. Ambalajların çok şık olduğunu söylemiş miydim):))


Şampuanın saçları temizleme, hacim verme vaatleri birebir doğru. Sanıyorum dalgali saçı olanlar daha fazla memnun kalacak. Yalnız bu şampuan deneyimimle bir gerçeği iyice farkeketmiş oldum. Kişi kendi saçını, saç sorununu ve saç tipini kesinlikle bilmeli emin olmalı. Markanın kuru saçlar için olan şampuanını kız kardeşimde birkaç defa denedim ve saçlarıma dokunmaya kıyamadım. O kadar net sonuç aldım. Benim saçlarım kuru o sebeple ilk tercihim kuru olan çeşidini denemek olmalıydı hacim hedeflememeliydim. 
Bilmemiz gereken bir önemli nokta da saçlarımız bitkisel şampuanlara alışık değil ise ilk kullanımlarda sertleşecektir, çeşidi ne olursa olsun. Bu durumu da yine aynı markanın saç kremi ile çözmemiz gerekecek. Benim saçlarım uzun zamandır bitkisel şampuan kullandığımdan dolayı alışık ve kremsiz de  tarayabildim. Krem ile kullandığımda ise sonuç daha başarılı tabi. Krem saçlarıma nem verdi ağırlaştırmadı sağlıklı görünmesine sebep oldu. 
Peki Hc Care ürünlerini nereden alabiliriz? www.sacbakim.com adresinden ücretsiz kargo ile satın alabiliriz. Şampuan ve kremin birim fiyatı 35 TL ancak sitede şu sıralar bazı indirim ve kampanyalar var. Daha avantajlı rakamlara almanız mümkün. Tahmin ettiğiniz gibi şampuan krem ile eş zamanlı bitmiyor. Yani iki şampuanla bir kremi rahatça dengeleyebilirsiniz. 
Saçlarınızla ilgili sorunları marka yetkilileri ile paylaşıp bilinçli ürün seçmenizi ayrıca öneriyorum. İlk saç sorunumda ben öyle yapmıştım. Soru cevap şeklinde bir mail trafiği yaşadık ardından Complex yağ kullanmam gerektiğine karar verdik.
Şimdi kullanmadığım bir iki ürün daha var ben onlara da bakacağım ve bir dahaki sefere kesinlikle kuru saçlar için olan şampuanı tercih edeceğim. Önce kuruluk sorununu bir çözeyim de sonra havalı saçlar hedeflerim:)
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"HC Care Volume (Hacim Şampuanı) ve HC Saç Kremi" için 26 yorum:

  1. Ben daha önce dopingi kullanmıştım ama başka ürünlerini kullanmak nasip olmamıştı bir denemek lazım

    YanıtlaSil
  2. Nihal Hanım hem güldüm hem kendimi gördüm yazınızda. :) Ben de bazen kuru saçlarımın asıl derdim olduğunu unutup, rüzgarda uçuşan, kabarık ve reklamlardan fırlamışçasına parlak saçlar hayal ediyorum. Sonuç hüsran oluyor, hacim veren ürünler saçlarımın kuruluğunu çözmeyince, garip bir saç kalıyor bana :) HC Hair Complex'i ben de çok seviyorum, çok faydasını görmüştüm, sanırım bu kış tekrar alacağım. Kuru saç için şampuanlarına da bakayım. Klorane aldım en son yedek olarak, bitince memnun kalmazsam HC şampuanlarını da denerim. Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Ablam cekilisin sayesinde bende kullanıyorum gayet güzel ama ilk defa bitkisel kullandığımdan dolayı banada ılk kotu gelip saclarımı sertleştirmişti neyseki krem sayesinde ayarladım cok ıyı oldu teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamlayınca deneyimi farkı göreceksin. Ben teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Çok merak ettiğim markalardan biri, benim de saçlarım kuru paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim öneri için gerçekten çok ihtiyacım vardı..

    YanıtlaSil
  6. HC care ürünlerini severek kullanıyorum <3

    YanıtlaSil
  7. Bende bu markayı merak ediyorum. Paylaşım için teşekkür ederim.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. Hc ürünlerini görümcem kullanıyordu, çok memnun kalmıştı. Ondan duyarak ben de maskesini denedim daha önce ve ben de memnun kaldım. Senin dediğin gibi saçımızın yapısını ve problemi doğru tespit edersek, bence bu markadan memnun kalma oranımız çok çok yüksek

    YanıtlaSil
  9. Daha deneyemedim bunu ama bu kış artık kullanacağım ve çok umutluyum bakalım 😄

    YanıtlaSil
  10. HC Ovex çok beğendiğim bir saç kremi, şampuan ve kremini kullanmadım, kaşıntılı bir saç derim olduğundan her şampuana kolaylıkla alışamıyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. Yanıtlar
    1. Yorum yapacak kadar deneyimleyemedim ama methini de çok duydum:)

      Sil
  12. Cok eglenceli bir dille yazmissiniz, dürüst düsünceleriniz icin her zamanki gibi tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. Aslında bu şampuanı kullanmayı çok istiyorum benim saçlarım dalgalı kuru ve malesef uzanıyor. Ancak çok kaldırıldığım için açıkçası güvenemiyorum.gercekten onerirmisiniz özellikle uzaması konusunda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saliha Hanım Merhaba
      Öncelikle şunu belirteyim, blogumda yazdığım ürünlerle ilgili her yorumum birebir deneyimlerimdir. Tamamı samimi düşüncelerimdir.
      Hc Care ürünlerini içerikleri temiz olduğu için öneriyorum. Saç sorununuza çözüm olması adına önce saç sorununuzu tam olarak belirlemek lazım. Saçlarınız kuru ise bu hacim veren şampuan size uygun olmaz. Normal ve kuru saçlar için olan şampuanı almalısınız. ayrıca uzaması için de HC Complex yağı kullanmalısınız. Blogun arama bölümüne hc complex yazarsanız deneyim yazımı okuyabilirsiniz. Saçlarımın öncesi sonrası fotoğrafını da görebilirsiniz.
      Bir konuyu önemle belirtmek istiyorum; benzer ürünlerde düzenli kullanım şart. Bu arada snapchat kullanıyorsanız bu akşam saç bakım rutinimden bahsettim snapchatte. Snap ismim huzunsarisi
      Sevgiler

      Sil