Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Kür Yorumlarım

Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Kür yorumlarım ile geldim bugün. Aslına bakarsanız bir video ile de anlattım ama okumayı sevenler için blogda da yazmak istedim. Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Kür kullananların yorumunu da beklerim. Benim deneyimimden farklı sonuç alanlar var mı merak ettim.
Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Kür Yorum


Ürünü blogger arkadaşım Gökçe Bağtır'ın Blogluyorum.net önerisi ile denemeye başladım. Performansının oldukça başarılı olduğundan bahsetmişti. 
Daha önce Bioder Karınca Yumurtası Yağı kullanmıştım ve deneyimimi blogda yazmıştım. Memnun kaldığım için bu kürü de denemek istedim. 

Biocure Tüy Azaltıcı Kür Nasıl Kullanılır?


Fotoğrafta gördüğünüz gibi paketten 3 ürün çıkıyor. Yağ-Serum-Losyon Öncelikle tüyler kökten alınmalı arkadaşlar. Ustura jilet sonrası kullanım fayda vermez. Ağda, epilasyon cihazı hatta cımbız olur ama ustura olmaz. 
Uygulama sonrası 1.ürün olan yağı parmağımıza alıp ilgili yere masaj yaparak uyguluyoruz. Ertesi gün 2.ürün olan serumu yine masajla aynı yere sürüyoruz. 3.gün ise 3.ürün losyonu uyguluyoruz. Hepsi bu kadar. Kullanım sonrası o bölgeyi yıkamayalım olur mu? Bunun için ürün kullanımında bir süre yok ama mümkün olduğu kadar uzun süre su ile temas ettirmeyelim.Ben en az 7-8 saat olarak belirledim bu süreyi. 
Ürün her cilt tipine uygun ve yüz için hazırlanmış. 
Bazı takipçilerim bu ürünü tüylerden arınmak için kullandığımı sanmış. Hayır, bu ürünün vaadi tüyleri azaltmak inceltmek . 

Biocure Tüy Azaltıcı Kür Nasıl Yorumum


Haziran ayından beri kullanıyorum. Göz ameliyatı dönemimde biraz ara verdim sadece. Ben dudak üstü tüylerde kullandım. Eskiden 5 günde gözle görülür derecede çıkan tüyler bugün 7-8 günde belirginleşmeye başlıyor. Dudak üstünde bazı tüyler açık renk çıkmaya başladı. Ve bazı bölgelerden daha geç çıkıyor. Esmer olup da tüy sorunu ile uğraşmak ne demek bilir misiniz? :D 
Bir de tüy denilemeyecek kadar sert olanlar var, heh işte onlar artık tüy şeklini almaya başladı. Videoda da anlattım zaten, aşağı ekleyeceğim. 
Yukarıda söylediğim gibi ürün çok az miktar kullanıldığı için uzun süre gider. Fiyat performans sorunuza da bu anlamda cevap verebilirim. Yaptığı iş fiyatına göre oldukça iyi. Umarım ürün sevildi diye zam gelmez. Benim sürekli kullanacağım bir ürün oldu bu belirteyim. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Kür Yorumlarım" için 2 yorum: