Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil Yorumlarım

Flormar'dan yine, yeni ürün alarmı Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil. Henüz çok yeni benim de 3.günüm bugün bu kalemlerle. Fazla bekletmeden sizinle paylaşmak istedim. Ürünler elime geçer geçmez paketi bozmadan fotoğrafladım Instagram için Reels çektim. Hemen açtım başladım denemeye. Makyaj severler anladı, aşırı heyecanlı anlardır yeni ürün deneme anları. Hemen Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil özelliklerine vaatlerine geçelim. 

Kalemlerin 6 farklı rengi var. Fotoğraflarda göstermeye çalıştım. Vaatleri ise şöyle anlatılmış: Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil göz kalemi; akmayan ve dağılmayan yoğun renkleri ve kolay uygulama imkanı ile gözlerinizdeki yoğun ve kusursuz etkisini uzun süre koruyor, gündüzden geceye, farklı tonlarla makyajınızı mükemmel bir şekilde tamamlıyor.
Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil


Bugün 3.gün, rengarenk oldum kalemleri deneyip bir an önce size anlatabilmek için. İki gözümde iki ayrı renk vardı mesela dün akşam. Şimdi gözlerimde yeşil renk var. İki gözümde de aynı bu defa :D
Yapısı yumuşak, sanki gözlerinize kalem değil de far sürüyorsunuz hissi. Bu arada far olarak kullanmak isteyenler olabilir, ben istedim ama çabuk sabitlendiği için dağıtmak mümkün olmadı ancak dağıtmadan göz kapağımda rahatça far şeklinde uygulama yapabildim. 
Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil yorum


Bu kalemleri sürüyorsunuz saniyeler içinde sabitlenip öylece kalıyor. Su ile yıkama ile çıkması mümkün değil. Islak mendille sildim çıkmadı. Temizleme jeli ile yıkadım biraz çıktı ama tamamı değil. En sonunda çift fazlı makyaj temizleyici ile çıkarabildim. Siz direkt çift fazlı bir ürün kullanın gözlerinizi boşuna hırpalamayın. Ben denemek için mecburen kademe kademe temizlemeye çalıştım. 
Renk isimlerini hemen yazayım. 001 GLITZY BROWN, 002 WALNUT, 003 DEEP GREEN, 004 INTENSE BLUE, 005 VERY BERRY ve 006 ONYX Flormar'ın sitesinde hepsini bulabilirsiniz.
Bu arada kalemleri paylaştığımda 'hepsi birden mi satılıyor' sorusu gelmişti. Hayır tek tek alabiliyorsunuz. Bende gördüğünüz PR kiti.
Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil yorumlarım şimdilik bu kadar. Zaman içinde farklı bir deneyim olursa mutlaka yazıyı güncellerim.
Anlık paylaşımlarım için beni @huzunsarisiblog Instagram hesabımdan da takip edebilirsiniz. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil Yorumlarım" için 2 yorum: