Evoluderm Cilt Temizleme Ürünleri

Yeni tanıştığım bir marka Evoluderm. Sizleri de tanıştırmak istedim; karşınızda Evoluderm Cilt Temizleme Ürünleri. Şimdi tek tek yazayım ürünleri ve özelliklerini. 
Evoluderm Cilt Temizleme Ürünleri


Bakalım Fransa'nın çok sevilen bu markasına ait hangi ürünler varmış? Bu arada Evoluderm kullananlar varsa içinizde, yoruma beklerim. 



Evoluderm Micellar Su 

Kuru ve hassas ciltler için ayrıca normal ve karma ciltler için olan bu misel su 500 ml boyutunda. Ama 100 ml boyutunda olanlar da var. Mesela bu boy ürünleri eskiden ben ofiste bulundurmak için alırdım. Şimdi ofisi sadece havalandırmaya gidersek görüyoruz, neyse. Yüz, göz ve dudaklardaki makyajı nazikçe çıkardığı belirtilmiş. Yatıştırıcı pamuk özü ile zenginleştirildiği, durulama gerektirediği söylenmiş. Hemen deneyeceğim, takipte olun. 
Evoluderm Micellar Su



Evoluderm Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici 

Suya dayanklı makyajları temizleme iddiası bulunan bu çift fazlı ürün 150 ml boyutunda. Yağlı his bırakmadığı belirtilmiş. İyice çalkalayarak, bir pamuğa döküyoruz ve kullanıyoruz, 
Evoluderm Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici


Evoluderm Kil Maskesi 

150 ml boyutunda plastik tüp ambalajda. İçeriğindeki kil ile gözenekleri sıkılaştırdığı, cildinizi derinlemesine temizlediği, ferahlatıp nemlendirdiği belirtilmiş. Yüze eşit şekilde dağıttıktan sonra 5-6 dakika bekletip ılık su ile iyice durulamamız öneriliyor. Haftada bir ya da iki kez kullanabilirmişiz. Ben hafta bir defa kullandım. Yağlı ciltlerin çok seveceğini düşündüğüm bir ürün. 15 dakikaya kadar beklettiğim oldu. Bir hassasiyet irritsyon oluşmadı. Benim kuru cildimde biraz gerilme yaptı normal olarak.
Evoluderm Kil Maskesi


Evoluderm Peeling 

Tam adı Evoluderm Aloe Vera Özlü Yüz Peelingi. 150 boyutunda. Cildi ölü hücrelerden arındırarak cildin yenilenmesine olanak sağladığı söylenmiş. Gliserin ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildi nemlendirirek doğal dengesinin korunmasına yardımcı olduğu belirtilmiş. Göz çevresinden hariç, 3 dakika hafif masaj yaparak ve ılık su ile iyice durulayarak kullanabiliyoruz. Haftada bir ya da iki kez kullanıma uygun. Kullandım ve gayet başarılı buldum. Kuru cildimi asla kurutmadı aydınlattı.
Evoluderm Peeling


Evoluderm Temizleme Köpüğü 

150 ml. Makyaj temizliğinde iddialı. Şöyle diyor: "Su bazlı Evoluderm Micellar Temizleme Köpüğü hafif ve kremsi bir köpüğe dönüşen özel geliştirilmiş formülü sayesinde makyajı nazikçe çıkarır. İçerisindeki aktif temizleyiciler makyajı mıknatıs gibi çeker. Uygulanan bölgeyi nemlendirir. Yatıştırıcı Aloe Vera Ekstresi ile zenginleştirilmiştir." Göz çevresi hariç nemli cilde uygulama öneriliyor. Bu noktada hemen belirteyim, lütfen temizleme köpüğü ve jelleri kullanmadan önce cildinizi nemlendirin. Cildimin kuru olduğunu belirterek, günlük cilt temizliğinden başarılı olduğunu düşündüğüm bir ürün oldu.
Evoluderm Temizleme Köpüğü



Peki Evoluderm ürünleri içinde başka neler var? Gece gündüz için nemlendirici kremleri var, farklı özelliklere sahip tonikler var ki ben birini seçtim bile alacağım. Temizleme jelleri var, vücut peelingi var, makyaj temizleme sütü var. Bir de Evoluderm ürünleri ülkemizde sadece Gratis mağazalarında satılıyor, hatırlatayım.
Detaylar ben kullandıkça gelecek, yazıyı güncelleyeceğim. Anlık kullanım paylaşımlarımı @huzunsarisiblog Instagram hesabımdan takip edebilirsiniz. Yeni bir yazıda görüşmek üzere. Sevgiler


"Evoluderm Cilt Temizleme Ürünleri" için 8 yorum:

  1. Peelingi ve temizleme köpüğü ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de maske ve peelingi aşırı merak ediyorum. Bu hafta sonu deneyeceğim

      Sil
  2. Aloe vera özlü peelingi almayı düşünüyorum beğendiniz mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Evet oldukça beğendim, hatta sizin vesileniz ile yazıyı güncelleyeyim.
      Sevgiler

      Sil
  3. Kıl maskesi nasıl sizce kuru ciltler için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Cildim kuru. Yarın 2.defa kullanacağım. Sonrasında yazıyı güncellerim. İlk kullanımda herhangi bir sorun yaşamadım.

      Sil
  4. Birde benim anlamadığım şey bu paylaştığıniz bilgiler ürünün üzerinde de yazıyor burda paylaştığınizda bir faydası olması için yorumunuzu yazmanız lazım bence şimdi bunlari yazıp daha sonra yorum eklemeniz bana çok saçma geldi kullanıp deneyimlerinizi anlatsaydiniz çok daha iyi olurdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri bildirim için teşekkür ederim. Daha önceden bunu yapmıyordum. İyice deneyimleyip sonrasında yorum yazıyordum. Ancak takipçilerimden gelen talep üzerine ürünleri anlatan yazıları baştan yazıyorum, tabii bazılarını. Sonra kullandıkça güncelleme yapıyorum. Bu ürünleri de Instagram hikayemde paylaştığım zaman aynı istek gelmişti ve yazmıştım.

      Sil