Mineaderm Oxygen Bubble Mask

Mineaderm Oxygen Bubble Mask ile geldim. Daha önce Mineaderm Oxygen Bubble Mask kullananlar ne der bilmiyorum ama ben şu platforma deneyimlerimi yazayım istedim.
Mineaderm Oxygen Bubble Mask

Maske adından da anladığımız gibi köpüren, kabarcık oluşturan maskelerden. Yani eğlenceli maskeler grubuna giriyor sanırım. Kuru cildim için denemem lazımdı ve denedim tabii ki.
Ürünün vaat ve özelliklerinde şöyle diyor; "Oksijen Kabarcık Maskesi anında oksijen bakımından zengin köpüğe dönüşür. Temizlerken oksijen ile cilde canlılık kazandırır ve rahat bir bakıma yardımcı olur. Sabuna duyarlı olmayan temizlik maddeleriyle cildin temizlenmesini ve temizlenmesini destekler. Oksijenli köpük cilde derinlemesine nüfuz ederek cilt ve gözenek kanallarının makyaj, kir ve yağ kalıntılarından arınmasına yardımcı olur. ALOE VERA -SHEA TEREYAĞI - BISABOLOL ve nemlendirici aktifleri sayesinde cildin nem ve yağ dengesinin korunmasına destek olur."
Kullanım önerisi şu şekilde: "Cildinizi ılık suyla temizleyin. Maskeyi temiz ve kuru cildinize kalın bir tabaka halinde uygulayın. Maskeyi uygulamadan önce ellerinizin ve cildinizin kuru olduğundan emin olun. Islak cilt, maskenin köpürmesini engelleyebilir. 10-15 dakika yoğun köpük oluşana kadar bekleyin. Cildinizi ılık suyla nazikçe temizleyin."
Uyarı ve önlemler bölümünde ise "açılmış ambalajları kullanmayın. Ürün tek kullanımlıktır, açıldıktan sonra tekrar kullanılmamalıdır. " diyor.
Mineaderm Oxygen Bubble Mask yukarıda gördüğünüz gibi bir kutu içinde 4 üründen oluşuyor. Her bir saşe bir kullanımlık, zaten bu şekilde öneriliyor ancak benim yüzüme fazla geldiği için yeterli miktarda alıp açtığım kısmı kıvırarak bir pens ile sıkıştırıyorum. Daha sonra bu kalanı tekrar kullanıyorum. Umarım Mineaderm yetkilileri bana kızmaz :D
Instagram'da küçük bir uygulama videosu çekmiştim tam burayı tıklarsanız ilgili videoya ulaşabilirsiniz.
Mineaderm Oxygen Bubble Mask kullananlar

Ben çoğunlukla gece kullandım bu maskeyi, el ayak çekilip duşumu aldıktan sonra keyfini çıkararak kullandım. İşin ilginç tarafı her defasında kullandığım an değil ertesi gün etkisini çok daha fazla hissettim. Bazı maskelerde bu olur, zaman zaman yaşıyoruz ama haftada 3 defaya kadar kullanılabilen bir maskede beklemiyordum doğruyu söylemek gerekirse.
Videoya bakarsanız, maskeyi uygulamadan önce ve sonraki görüntülerde arındırma gücünü ve cilde canlılık kazandırma işlevini görebilirsiniz.
Benim kullandığım kuru ve hassas ciltler için olan arındırıcı maske. Bu maskelerin yağlı ciltler ve normal ciltler için olanı da var.
Peki en çok sorulan soru, Mineaderm ürünleri nerede satılıyor. Eczanelerden alabileceğiniz gibi Trendyol, Hepsi Burada gibi online alışveriş sitelerinden de temin edebilirsiniz.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.


" Mineaderm Oxygen Bubble Mask " için 1 yorum:

  1. maske güzel ama dediğin gibi tek sıkıntı bir sefer için çok fazla miktarda...

    YanıtlaSil