Farmasi Aloe Vera Aseton Yorumu

Farmasi Aloe Vera Aseton, bugün size anlatacağım ürün. Kullandığım her asetonu bloga yazmıyorum işin açığı, olumlu veya olumsuz farklı bir özellik görürsem sizlerle paylaşıyorum.
Farmasi Aloe Vera Aseton Yorumu

Biliyorsunuz ben Farmasi girişimcisi oldum bir süre önce. Tam burayı tıklayarak ilgili videoya ulaşabilirsiniz. Merak ettiğim her ürünü indirimli fiyatı ile alıp kullanma şansım oldu böylelikle. İşte bu da bir Farmasi alışverişimde merak edip aldıklarımdan biri. Başlayalım hemen.
Farmasi Aloe Vera Aseton 100 ml boyutunda dökmeli, plastik bir ambalajda. Vaatlerinde şöyle diyor, "ojenizi hızlı ve kolayca çıkarır. Lanolin ve E Vitamini içeren formülü ile tırnaklarınızı besler, sararmasını önlemeye yardımcı olur"
Hemen bu noktada merak edenler için Lanolin nedir, ne işe yarar sorusuna cevap vereyim. Var olan nemi hapsetmesi en yaygın özelliği. Saç ve cilt korumasında kullanılıyor. Koyun ve keçi yününden elde edilip bir çok işlemden geçiyor. E vitaminini zaten biliyorsunuz çoğunuz, vücut fonksiyonları için ciddi bir mikro besin maddesi.
Devam edelim aloe vera asetonu anlatmaya. Ojeleri çıkarma konusunda oldukça başarılı net olarak belirteyim ama benim ilgimi çeken başka bir özelliği daha oldu. Bu özelliği belki bitene kadar aynı asetonu kullanmasam fark etmeyecektim ama tatile giderken yanıma aldım ve günlerce her gün aynı asetonu kullandım. Böylece gözlemleme şansım oldu. Benim tırnaklarım çok uzun yıllardır oje ile kapalı olduğundan zamanla sararmıştı ve bunu açabilmek yazık ki mümkün değildi. Bu asetonun tırnaktaki sararmaları önlediği yazılmış sitede ama önlemek değil, resmen sararmaları ciddi oranda yok ediyor. İlk siparişimde tekrar alacağım tabii.
Şu sıralar %50 indirimde olduğunu da sizinle paylaşayım. Siz de Farmasi ürünlerini indirimli almak, ekibime katılmak isterseniz bana @huzunsarisiblog Instagram hesabımdan veya huzunsarisiblog@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.


"Farmasi Aloe Vera Aseton Yorumu" için 1 yorum:

  1. ben koyu renk ojelerde performansını çok beğenmedim ama nemlendirmesi ve tırnakları koruması gayet iyi..

    YanıtlaSil