New Well Derma Cover Serum Fondöten

Merhaba
Yeni bir ürün ile geldim bugün. New Well Derma Cover Serum Fondöten  Hiç vakit kaybetmetmeden ürünün özellikleri  ve benim yorumlarıma geçelim.
Bu fondöten 30 ml boyutunda cam bir şişede.  20 SPF içeriyor ve damlalıklı bir ürün. Gördüğüm kadarı ile 3 ayrı rengi var 03-06-07 bendeki renkleri 03 ve 06
New Well Derma Cover Serum Fondöten
New Well Derma Cover Serum Fondöten

New Well Derma Cover Serum Fondöten Yorumlarım


Sitesinde ürün için şöyle denilmiş: Derma Cover Serum Fondöten ile yüzün daha kusursuz bir hal alır. Ürün, beğenmediğin cilt görünümlerini kolayca ve herhangi bir pürüze meydan vermeden kapatır. Farklı renk tonlarındaki tenlere kolay bir şekilde uyum sağlayan ürün, teninin daha canlı ve ışıltılı bir görünüm almasını sağlar. Vücut tipine göre seçtiğin üründe doğru tonu bulman istediğin görünüme kavuşma hızını ikiye katlar. Yoğun kapatıcı özelliği sayesinde göz altında oluşan morlukları, çilleri, güneş lekelerini, sivilce izlerini ve daha birçok kusurun kapatılması için özel olarak hazırlanır. Tüm cilt tipleri ile uyumlu olan ürünü, hafif yapısı sayesinde günlük makyaj için de kullanabilirsin. Ayrıca profesyonel makyajın yanı sıra dizi ya da filmlerdeki oyunculara uygulanabilen makyajlar da kullanılabilen fondöten, ekran ışığının karşısında parlamaz. Fondöteni cildine uygularken önce küçük noktalar halinde uygulamak istediğin noktaya sürmelisin. Ardından bir fırça yardımıyla ya da bir makyaj süngeri ile tampon hareketlerle yaymalısın. Böylece kapatıcılığı artırmakla birlikte daha doğal bitişli bir makyaj elde etmen kolaylaşır. Cildin doğal dengesini bozmadan ışıltılı bir görünüme kavuşmanı kolay bir hale getirir.
New Well Derma Cover Serum Fondöten kullananlar

New Well Derma Cover Serum Fondöten yorum

Tüm bu anlatılanlar üzerine; bendeki iki renk de sarı alt tonlu. Baktığımda 06 numara bana uyar diye düşünmüştüm ama uygulamada öyle olmadığını gördüm, çünkü koyu geldi. Ten rengimi aşağı yukarı biliyorsunuz 03 bana uydu. Koyu olmayan bir ürün çok da akışkan diyemiyorum. Yapısı ağır değil, sevdim. Uygulama aşamasından bir süre sonra sabitleniyor.  Kapatıcılığı ortanın bir tık üzeri. Benim cildimde fazlaca renk tonu eşitsizliği var, kapatıcı özelliği olan ten ürünlerini en çok bu sebeple kullanıyorum. İnce bir tabaka halinde uyguladığım New Well Derma Cover Serum Fondöten bu sorunu ortadan kaldırıyor. İki kat uygulamaya da elverişli bir fondöten ve bana kalırsa sabitlenmesine izin vermeden üçüncü katı da geçebilirsiniz. 

New Well Derma Cover Serum Fondöten 03
New Well Derma Cover Serum Fondöten blog


Göz çevresine de kullanabiliyor olmamız güzel bir avantaj. Kimileri her fondöteni göz altına da uygularken ben sadece buna müsait olanları kullanıyorum. Hatta inanın "göz altına uygulanabilir" detayı verilenleri bile bazen kullanmıyorum, yaş ilerledikçe bazı şeylere biraz daha dikkat ediyor insan tabi. Gençler için fark etmeyebiliyor bu durum.  
Bu fondöten ile ilgili şöyle bir notum var size. Cildim kuru, bir çok fondöteni cildimi çok iyi nemlendirmeden kullanamam. İnstagram takipçilerimin istediği bir Youtube videosunu çekmek için aniden kalkınca bu fondöteni nemlendirici sürmeden direkt temizlediğim ve toniklediğim cildime uyguladım ama en ufak bir gerilme, kuruma veya gün içinde bölünmeye rastlamadım. Cildimde herhangi bir irritasyona da sebep olmadı. New Well markasına ait bugüne kadar 3 fondöten denedim. Biri argan yağlı bir fondötendi, diğeri Derma Cover fondöten şimdi de bu. İçlerinde en sevdiğim şu an yazısını okuduğunuz Derma Cover Serum Fondöten oldu. Ondan sonra da argan yağlı olanı ancak o sanırım artık satılmıyor. 
Bu fondöten ile çektiğim videoyu izlemek isterseniz tam burayı tıklayabilirsiniz. 
Sonuç olarak fiyat performans olarak başarılı buldum diyebilirim bu fondöteni. Bir sır vereyim mi? Damlalık çalışıyor :D
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"New Well Derma Cover Serum Fondöten" için 1 yorum: