Beaulis Close it Likit Kapatıcı

Merhaba
Beaulis Close Likitit Kapatıcı bugünün ürünü. İlk duyulmaya başladığında Beaulis Design It Kontür Kit ile birlikte almıştım. Bir süre hiç dokunmadım ama merakıma yenik düşüp kullanayım bari dediğimde Beaulis Design It Kontür Kit'in çekmede, durduğu yerde tuz buz olduğunu gördüm. Instagra'da paylaşıp çöpe attım görenler olmuştur durumu. Hemen kapatıcıyı kullanayım bari dedim. Ancak hem Gratis'in sonsuz mağaza ışıklandırması hem de ilgilinin renkleri tam anlatamaması sebebi ile bana açık gelen bir rengi alıp gelmişim. Neyse ki sizlere anlatacak kadar kız kardeşimden kullanmasını rica ettim ve şimdi de yazıyorum. Baktığımda  Beaulis Close it Likit Kapatıcı kullananlar genel anlamda memnun gibi gibi. Şimdi ben başlayayım anlatmaya.
Beaulis Close it Likit Kapatıcı
Beaulis Close it Likit Kapatıcı

Beaulis Close it Likit Kapatıcı Yorumlarım


Gratis'in sitesinde ürün için "Close It likit kapatıcı cilt kusurlarını kapatıp, renk eşitliksizlerini dengelerken ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Kremsi yapısı ve saten bitişi ile cilt yüzeyinde kolayca dağılır, cilt rengi ile bütünleşir. Tüm cilt tipleri için uygundur.  Kusursuz bir ten görünümü için ideal." denilmiş. Bu ürünün 4 rengi var. Standart concealer aplikatörlerinden ucu. Belki biraz daha yumuşak ve esnek olabilirdi ama kim aynı aplikatörle uyguluyor ki zaten böyle ürünleri. Kapatıcılık bekleyenler için ortanın bir tık altı diyebilirim. Seçtiğiniz renge göre aydınlatma özelliği doyurucu olabilir. Çizgileri azaltma vaadi konusununda kendisinden bir destek göremedik. Eğer göz altlarınız kuru ise mutlaka çok iyi nemlendirmek zorundasınız. Aksi takdirde hem uygulama aşaması hem de sonrası çok görmek isteyeceğiniz gibi olmaz. Kuru göz altlarına iyi bir nemlendirme yapmadan kullanıldığında aşırı çizgilere dolma ve gün içinde bölünme oluyor. En iyi sonucu sünger ile kullanımda aldık diyebilirim. Bu arada küçük bir not: benzer ürünleri fazlaca kullanıp sonra 'çizgilere doldu' yorumu yapıyor bazıları. Buna biraz dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Ürünü yerleştirdikten sonra mutlaka bir fırça veya nemli sünger ile sabitlenmeden fazlasını almamız lazım. Bu ürünün sabitlenmesi geç olmuyor bu arada. Sabitlemek için de ayrıca bir ürün kullanmaya gerek görmüyorum Beaulis Close it Likit Kapatıcı için.
Beaulis Close it Likit Kapatıcı yorum

Sonuç olarak, çok kuru cilde sahip olanların dikkatli kullanması gerektiğini düşündüğüm, göz altında kapanması gereken morluk vs gibi sorunlarda tek başına yetmeyecek bir ürün olmasına karşın fiyat performans olarak değerlendirildiğinde hiç de fena olmadığını söyleyebilirim. 12.50 TL ye kaç kapatıcı vardır ki. Eh biraz da uğraşır ve dikkat edersek olur yani niye olmasın?
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


" Beaulis Close it Likit Kapatıcı" için 5 yorum:

  1. Bu konularda uğraşmak bana göre değil. Bana kolay uygulanan , uğraştırmayan ürünler lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Kuru ciltlileri uyardıgın için denemeyelim

    YanıtlaSil
  3. Siz hangi tonu kullandınız? Ve tonlar hakkında da bilgi verir misiniz? En açık rengi 130 ama pembe alt tonluymuş. Beyaz tenliler için 135 mi 132 mi daha iyidir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 130 yani en açık rengiydi bizim kullandığımız. Evet pembe alt tonlu. Diğer renkleri denemediğim için net fikir yürütemiyorum ama incelediğimde 134'ün 132'ye göre daha sarı alt tonlu olduğunu gördüm.

      Sil