Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 6

Ben geldim, niye geldim? Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 6 etkinliğinden bahsetmeye geldim ama öncesinde bu organizasyona ilk defa denk gelenler için biraz açıklama yapayım. Hani okul çağlarında bazen arkadaşlarımızla kura çekip birbirimize yeni yıl hediyeleri alırdık; hatırladınız değil mi? Nasıl da mutlu olup eğlenirdik her aşamada. Bu düşünce ile ilk defa 2014 yılının sonunda Bloggerlar Arası Hediyeleşme Etkinliği organize ettim.
Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 6
Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 6

2015 yılına geldiğimizde istediğim organizasyonun ilk yaptığım gibi olmadığına karar verdim. Daha konsept bir şey olmalıydı. Ve her sene istediğime biraz daha yakın organize etmeye çalıştım. Gelenekselleşsin istedim mesela. Konuklarım da özel olmalıydı, farklı olmalıydı işin açığı. Ve sanıyorum 6.yılda tam da istediğim gibi oldu her şey.
Gelelim 6.yıl detaylarına. Önce mekan önemliydi iki ayrı seçecek vardı karşımda ikisi de oldukça iyi yerlerdi. Ancak konuklarımın geleceği mesafeyi düşünerek Mecidiyeköy Apollo Cafe'yi tercih ettim. Sıra marka aşamasına gelmişti. Bu etkinlikte tek marka olduğu için marka seçimi de önemliydi ve Mineaderm ile irtibat kurdum. 4.hediyeleşme etkinliğinde de kendileri ile çalıştığım için sistemi biliyorlardı zaten ve bana hangi bloggerlar katılıyor diye sormadılar bile. Güvenleri için ayrı bir teşekkür etmek istiyorum buradan. Şimdi sırada konuklarımı belirleme aşaması vardı. Gazeteci Funda Erkoç dışında bir iki blog yazarı vardı aklımda ama diğerleri? Bu noktada ölçü zaten belliydi. Öncelikle bir blogu olacak ve aktif yazar olacaktı. O blog senin bu blog benim gezmeye başladım. Eskiden blog yazarı olanların bile artık sadece Instagram'da olduğunu gördüm. Sonunda konuk listemi de içime sinerek belirledim. İçlerinde ilk defa katılan da vardı 6 etkinliğime birden katılan da. Bazı isimleri tekrar tekrar davet etmemin sebebi, organizasyonu yaparken gösterdiğim özen ve hassasiyete aynı oranda karşılık veriyor olmaları mesela. Her yılın sonuna doğru benimle irtibat kurmaya çalışanlar veya organizasyon ile ilgili sorumluluklarını yerine getiremeyenler ile bir daha bir arada olmak beni sadece yorar.
Etkinliğimizde bu defa profesyonel bir fotoğrafçı vardı Ayla İşbakan. Hem günü fotoğraflandırdı hem de eli boş gelmemişti çok hoş hediyeler getirmişti. Hediyeleri bir sonraki yazımda paylaşacağım sizinle.
mineaderm

Gün başlarken bir açılış konuşması yaptım, hemen ardından Mineaderm Avrupa Bölge sorumlusu Üzeyir Üzeyir'den yeni tanıştığımız ürünler hakkında bilgi aldık. Ürün detayları da yine bir sonraki yazıda gelecek.
Apollo Cafe'nin bizler için hazırladığı yiyecekler ve içecekler ile devam ettik sohbete. Ve şimdi hediyeleşme zamanı. Peki kimler kimler ile eşleşmişti? Hemen yazayım.
Huzun Sarısı Blog- Yeliz'in Keşifleri
Gülümse Yüzüme Blog-Makyaj Deneyimleri
Blogluyorum-Kozmetik Yorumlarım
Audrey'in Şekerleri- Makyajlı Yorum
blogluyorum-gokce

Hediyelerimizi birbirimize verirken bol bol fotoğraf çektirmeyi de unutmadık tabii. Hediyeleşme ardından bir çekiliş yapıldı, Mineaderm'in bir kişiye çeyrek altın hediyesi olacaktı. İsimleri yazdım, bir kaseye doldurdum ve Üzeyir Bey'den çekilişi yapmasını rica ettim. Ben de o arada etkinlik başında bende durması için verilen çeyrek altını çantamdan çıkarıyorum. Öyle ya çekiliş olacak ve ben kazanana vereceğim. Birden aaa sesleri duydum, döndüm baktım Nihal dediler. Yani çekilişte benim adım çıkmış.
Son olarak 6.yıl için eşimin yaptırdığı pasta geldi ve bir eğlenceli an da o dakikalarda yaşandı. Sönen mumlar çakmak aramalar filan çok hoştu.
nihal yeşiltaç oran


Artık gün bitiyordu, bir hediyeleşme etkinliğini daha mutlu mesut tamamlamıştık. Toplu fotoğraflar çekildi ve mekandan ayrıldık. Dediğim gibi etkinliğin hediye bölümünü bir sonraki yazımda yazacağım ve fotoğraflar ile size anlatmaya çalışacağım.
gülümse yüzüme blog

ilke çevik official

Sponsor markamız Mineaderm'e, etkinlik mekanımız Apollo Cafe sahibi Hasan Bey'e, fotoğraflarımızı çekmek için oturmaya fırsat bulamayan Ayla İşbakan'a ve etkinliğimizi renklendiren Esra Günay'a teşekkür ediyorum.
Son olarak, ilk günden beri desteğini esirgemeyen aileme, hazırlık aşamalarında yanımda olan kardeş gibi hissetiğim Merve Satar'a, beni mutlu etmek için etkinliğe iki kocaman kalp şeklinde balon ile gelen kardeşim Seda Yeşiltaç'a, 10 dakika da olsa yanıma uğrayıp bana moral olan büyük oğlum Zafer Oran'a ve tabii etkinliği duyurduğum günden bu yana. bir ihtiyacım olup olmadığını soran, 'sen yaparsan en güzeli olur' diyerek moral veren eşsiz takipçilerime binlerce kez teşekkür ediyorum.
Seda Yeşiltaç
Seda Yeşiltaç ben ve Merve Satar


zafer cemşit oran
Oğlum ve ben
Bu yazıyı burada noktalayayım, bir sonraki yazı günün anlam ve önemini anlatan hediyeler ile ilgili olacak.
Tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler

hüzün sarısı mineaderm



"Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 6" için 16 yorum:

  1. Tekrar tekrar teşekkürler o zaman. Nice 6 senelerin olsun. Gerçekten sen yapınca içtenlik ve güzellikle yapıyorsun. Fark anlaşılıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İlke, çok mutlu oldum bunu hissettirebilmiş olduğum için

      Sil
  2. Canım çok güzel bir etkinlik oldu ve ben çok güzel bir gün geçirdim.Emeklerinin böyle karşılığını alıyorsun ya çok hoşuma gidiyor. Yeni yılda her şey gönlünce olsun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beybim. Daha nice organizasyonlara inşallah.
      Senin de her şey gönlünce olsun

      Sil
  3. Instagramda gördüm. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Cıvıl cıvıl hepinize bayıldım ♥️♥️
    Bir sonraki yazımı merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Hayatın stresinden uzaklaştığım ve çok keyif aldığım bir gün oldu. 3. hediyeleşme etkinliğinden sonra tekrar katılabiliyor olmak beni mutlu etti, güzel izlenim bıraktığıma sevindim. Hem nazik davetin hem de emeğin için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Bende yeliz hanımın sayfasında gördüm çok güzel ve verimli geçen bir etkinlik olmuş vesile olmanız da çok hoş tekrarlarının gerçekleşmesi dileği ile

    YanıtlaSil
  6. Nihal, ellerine emeğine sağlık canım. Yazıyı yayınlar yayınlamaz okuyup da yorum yapmadığımı şimdi hatırlamama da 10 puan :) Benim için çok keyifli bir gün oldu. Güzel insanlarla bir arada olmak, güler yüzlü andan keyif alan insanlarla vakit geçirmek iyi geliyor. Sponsor seçimin ve mekan seçimin için de teşekkür ederim. Kocaman öpüyoor devamını bekliyorum, beni de çağırırsın değil mi :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de öyle. Verdiğiniz enerji ile oldukça iyi bir gün geçirdim.
      Çok teşekkür ederim.
      Sende mi Gökçe? :D

      Sil
  7. Gayretinizden ve başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Her şey harika görünüyor.. Daha uzun yıllar sürsün dilerim..

    YanıtlaSil
  8. çok güzel oldu Nihal eline sağlık :-))

    YanıtlaSil
  9. Her şey harikaydı Nihal ellerine emeklerine sağlık :) Nice başarı dolu senelerin olsun :)

    YanıtlaSil
  10. Şahane bir etkinlikti her yıl daha da iyi oluyor tebrikler :)

    YanıtlaSil