Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick

Sonbahar geldi ama biz yine de baktığımız yeri renklendirmeye devam ediyoruz. Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick bugün inceleyeceğimiz ürün. Bilirsiniz daha önce markanın aynı amaçlı ama gloss şeklinde bir ürünü vardı Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush isminde. Onun 24 numarasını almayı çok istemiştim ancak hatırı sayılır bir indirimde göremedim kendisini :D Yazarken vardı dedim ama hala var, eski bir ürün demek istedim... Şimdi de hemen hemen aynı özelliklerde ama stick olarak çıktı karşımıza.
Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick

Bakalım, sitesinde nasıl bahsedilmiş üründen ve ne şekilde kullanım önerilmiş? "Kiss & Blush Duo Stick, iki birbirine uyumlu renk seçeneği ile dudaklarınızda ve yanaklarınızda istediğiniz görünümü yaratmanızı sağlıyor. Dengeleyici pudra ve yağlarla desteklenen dokusu kayarcasına kolay uygulanır, mat bir görünüm kazandırır. Renkleri ayrı ayrı veya karıştırarak kullanabilirsiniz. Ruj olarak dudağınızda, allık olarak da yanağınıza sürdükten sonra fırça ile veya elinizle yüzünüze dağıtınız."
Adından da anladığınız gibi hem ruj hem allık olarak kullanmaya uygun. Ben ne şekilde kullandım? Dudaklarıma kullanırken kesinlikle bir fırça yardımı ile uygulamam gerekirdi. Bu formdaki ürünler direkt dudağa sürüldüğünde hem gerçek performansını göremeyiz hem iki rengin birbirine karışması ürünün görüntüsünün bozulmasına sebep olabiliriz. Yanaklarıma kullanırken ise minik noktalar yaparak parmaklarımla veya nemli bir sünger ile dağıttım, az gelirse tekrarladım. Fırça ile dağıtmak mümkün ama ben likit ve krem formda ürünleri yüzüme sünger ile uygulamayı seviyorum. Sadece bu kadar mı? Hayır pembe rengini far olarak kullandım, parmaklarımla minik tampon hareketlerle. Yumuşacık bir yapısı güzel bir kokusu var. Dudaklarımı nemlendirdi, allık olarak ise cildime sağlıklı bir görünüm verdi.
Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick kullananlar

Bana kalırsa bu ürün bir yaz ürünü, tabii bu mevsimde de gayet rahat kullanılır ama yaz aylarında daha bir muhteşem olur düşüncesindeyim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler
Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush




"Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss&Blush Duo Stick" için 2 yorum:

  1. Muhteşem tatlı bir ürün canım :)

    YanıtlaSil
  2. allık olarak sevdim fena değil ama ruj olarak çok beğenmedim yapısını.. yazın dediğin gibi iyi olacak..

    YanıtlaSil