Sephora Enchanted Sky Palette - Göz farı paleti

Merhaba
Bugün bir far paletini inceleyelim birlikte; Sephora Enchanted Sky Palette. Bu palet bana Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme etkinliğinde Gülümse Yüzüme Blog Yasemin'in hediyelerindendi. Diğer hediyeleri görmek isterseniz başlık üzerine tıklayabilirsiniz.
Sephora Enchanted Sky Palette

Bir süredir deneyimlediğim bu palet ile ilgili Sephora sitesinde şöyle denilmiş:  "Katıldığınız her davette sihirli bir görünüm yakalamanızı sağlayacak, birbiriyle uyumlu, kullanımı kolay mat ve ışıltılı 8 adet fardan oluşan makyaj paleti."
Şimdi birlikte bakalım. Bu palet 8 ayrı renkten oluşuyor. Ambalaj ise yuvarlak gold, ışıl ışıl. Renklerin 4 tanesi ışıltılı 4 tanesi mat. Fazla tozutma sorunu yok. Aşağıda kolumda gördüğünüz gibi.
Sephora Enchanted Sky Palette kullananlar

Mat renklerin pigmentasyonu ışıltılı renklere göre daha az. Ben kalıcılıklarının da aynı ölçüde olacağını düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı. Hatta bunu ölçmek için evde olduğum bir gün gözlerimin birine mat renklerle diğerine ışılıtılı renklerde makyaj yaptım. Akşam olduğunda detaylıca inceledim ikisi de hiç bölünmeden, silinmeden olduğu gibi duruyordu.
Tutuşu iyi bir baz ile uyguladığımda, sabah yaptığım makyaj akşam mesai bitimine kadar oynamadan duruyor. Baz kullanmadan uyguladığım da oldu. 5-6 saat sonra silinmeler başlıyor. Silinme durumu parçalanarak olmuyor bunu belirteyim. Tabii başka farlarla kullanırsanız veya bazıları gibi göz kapağına fondöten uygularsanız aynı performansı alır mısınız bilemem. O ürünlerin yapısı ile alakalı sonuç değişebilir.
Bu farları karıştırmak, birbirine geçmesini sağlamak da çok sorun olmuyor, geçişler gayet iyi yani.
Sonuç olarak çok yer kaplamayan, içinde 8 farklı renk barındıran, performans fiyat olarak değerlendirildiğinde geçer not alan Sephora Enchanted Sky Palette'in tek eksiği bir ayna ancak o da herkes için eksik sayılmaz öyle değil mi?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Sephora Enchanted Sky Palette - Göz farı paleti" için 4 yorum:

  1. Sephora paletlerini birçok markanın paletlerinden hep daha başarılı bulmuşumdur canım :) Harika bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. paletin görüntüsü çok tatlı ama sephora'nın çok daha iyi paletleri var bence..

    YanıtlaSil
  3. Sephora enchanted sky pallette'nin ışıltılı farlarını çok beğendim. Parlaklığı da ideal duruyor. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  4. renkleri çok beğendim güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil