Avon True Power Stay Likit Ruj

Merhaba
Son zamanların en çok konuşulan ürünlerinden biri ile buradayım, Avon True Power Stay Likit Ruj günün ürünü. Bir süre önce Ezgi Mola'nın dudaklarında gördüğümüz çarpıcı kırmızı ile merak etmeye başlamıştık bu seriyi.
Avon True Power Stay Likit Ruj

Sekiz ayrı renk var arkadaşlar bu seride. Bende 4 tanesi var. Fırçası güzel, ambalajı çok şık bu rujlar için sitesinde şöyle denilmiş: Avon True Power Stay Likit Ruj 16 sɑɑte kadar rengini korur! Güçlü ve mat renkler Bulaşmayan, zamanla solmayan pigmentler
Şimdi geçelim benim tecrübeme. İlk önce kırmızı rengi denedim ki ilk gördüğümden beri nasıl heyecanlanmıştım Ezgi Mola'da muhteşem duruyordu çünkü.
Avon True Power Stay Ruj kullananlar

Rujlar kıvamlı, sürümü kolay pigmenti çok iyi rujlar, öncelikle bunu söylemeliyim ancak uygulamanın hemen ardından dudaklarınız birbirine yapışıyor. Bunu görünce kısa süreli bir şok geçirdim diyebilirim. Çünkü marka Avon, anlatabiliyor muyum? Her seride daha iyi olmasını beklerken sayısız seriden sonra bu şekilde bir ruj yapısı ile karılaşmak beni üzdü. Bir dakika içinde tamamen sabitleniyor renk ve düzeltme yapmanız mümkün değil. Dudakları birbirine yapıştıran hal, yarım saat sonra etkisini kaybediyor ama yarım saat dayanmanız mümkün mü onu bilemiyorum; belki renkler hatırına. En büyük vaadi olan kalıcılık durumunu ise şöyle anlatabilirim; 4-5 saat tamam, sonrasında içlerden silinmeye başlıyor yani mutlaka yanınıza almanız gerek tazelemek için. Oluklu sünger aplikatör ucunu sevdiğim bu rujun temizleme aşamasına geçelim. Bir blogger ki blogu olmayan bloggerlarda bir tanesi misel su ile temizleyebilirsiniz demiş. Yorum yazmamak için kendimi zor tuttum, böyle gerçek dışı ürün tanıtan insanlardan biraz çekinirim. Takipçiyi kandıran insan her türlü çirkinliğe müsait olur. Değil misel su çift fazlı ürünlerle temizlemek bile mesele rujun kenarlarda kalan kısmını. Bu temizleme işleminde temizleme yağları işe yarıyor, o da çok kolay değil.
Avon True Power Stay Likit Ruj kullananlar

Kısaca Avon True Power Stay Rujlar hakkında düşüncelerim böyle. Renklerin canlılık ve pigmentlerini çok beğendiğim için ara ara kullanacağım tabii. Ancak sonuç yukarıda yazdığım gibi.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Avon True Power Stay Likit Ruj" için 7 yorum:

  1. daha bugün geldiği için henüz deneyemedim ama bahsettiğin yapıda başka rujlarım var misel su ile çıkması mümkün değil kesinlikle ..

    YanıtlaSil
  2. Hace tiempo que no he usado nada de Avon, antes tenía una amiga que vendía y le compraba a ella todas las cositas. Un beso

    YanıtlaSil
  3. Renkler çok güzel , avonu da severim . Fakat yarım saat dayanabilecek kadar sabırlı birisi değilim maalesef ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sabır hiç birimizde yok yazık ki
      hep bir koşuşturma

      Sil
  4. hem zor çıkması hem de yapış yapış olması benim için çok büyük eksi :(

    YanıtlaSil