Eda Taşpınar Jungle Fever Body Mist

Hepimizin hem kendisini hem ürünlerini oldukça beğendiğimiz Eda Taşpınar'ın yeni bebeklerinden biri Eda Taşpınar Jungle Fever Body Mist ile geldim bugün. Mis gibi koksun blogum...
Eda Taşpınar'ın yeni bebeği dedim; kendisi ürünlerini bebekleri olarak görür ki sitesinde ilgili sekmede bile 'ürünlerim' yerine 'bebeklerim' yazar. Bu küçük ama bana göre oldukça hassas detayı paylaşmak istedim.
Eda Taşpınar Jungle Fever Body Mist

Geçtiğimiz günlerde bu ürünü Instagram'da paylaştığımda "body mist ne demek" gibi birkaç soru aldım, oradan cevapladım ama burada da yazayım hemen sözlük anlamı vücut spreyi ancak bir süredir kimi koku severlerin parfüm yerine tercih ettikleri ürünler bu vücut spreyleri. Hatta kendime göre neden diye küçük bir araştırma da yapmıştım bir dönem. Çıkan sonuçta kimisi daha fresh olduğunu düşündüğünden, kimisi parfümlere göre uygun fiyatlı olmasından, kimi de vücudun her noktasında kullanılmasına rağmen parfüm gibi ağır olmamasından bahsetmişti. Aslına bakarsanız hepsinin açıklaması kısmen doğru.
Şimdi ürüne geçelim biz, Jungle Fever Body Mist için şu şekilde bir açıklama yapılmış: Üst notalarında limon, mandalina ve bergamot aromalarının etkisini taşıyan Eda Taşpınar Jungle Fever Vücut Spreyi'ne orta notalarda zambak çiçeği eşlik ediyor. Alt notalarda musk ve sandalın mükemmel uyumu ile uzun süre kalıcı bir etki bırakıyor.
Evet notalardan ve açıklamadan da anladığınız gibi yaz kış kullanılabilecek bir kokusu var. Hemen uçup gitmiyor, bir çok benzer ürüne göre daha kalıcı. Biz ne vücut spreyleri gördük 10 dakika sonra kokudan eser kalmayan. Direkt tenime uyguladığım gibi kıyafet üzerine uygulama yaptığım da oldu. Kıyafetlerde leke iz bırakmadı hemen söylemiş olayım.
Notalardan kokuyu anlayabilenler için lafım yok ama anlamayanlar için şunu söyleyeyim; buram buram kadınsı bir koku değil, temiz doğal bir koku. Ve benim koku hassasiyetim olduğunu biliyorsunuz asla rahatsız etmedi.
Yeniden alabileceğim Eda Taşpınar Body Mist'i sizin de alıp, evinizde banyoda, ofis çekmecesinde bulundurmanızı öneririm. Gratis mağazalarından kolayca edinebileceğiniz bu ürünün indirimsiz fiyatı 25 lira. Sizce de gayet uygun değil mi?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Eda Taşpınar Jungle Fever Body Mist" için 2 yorum:

  1. body mistleri yaz kış severek kullanıyorum ben...

    YanıtlaSil
  2. kokusunun ağar olmaması çok iyi ve birde fiyatıda gayet uygunmuş :)

    YanıtlaSil