Oriflame The One A-Z Krem

Merhaba
Madem yaz geldi, madem fondötenleri bir kenara bıraktık ve güneşten korunmanın yöntemlerini deniyoruz; o halde  Oriflame The One A-Z Krem hakkında biraz bilgi vereyim size. Bir süredir deneyimlediğim ve artık fazla bekletmeden yazmam gerektiğini düşündüğüm bir ürün. Oriflame The One A-Z Krem kullananlar da yorumlarını yazarsa sevinirim.
Oriflame The One A-Z Krem

Önce özellik ve vaatlerinden bahsedeyim, sonra yorumuma geçerim. Yazımın sonuna da ilgilileri için içerik detayını eklerim.
Ürün plastik tüp bir ambalajda ve 30 ml boyutunda. 4 ayrı rengi var, kodları ile vereyim Fair - 34540, Natural - 34542, Ivory - 34541, Beige - 34543. Bende iki rengi var Beige ve Natural. 10 ayrı faydası olduğu söyleniyor; hemen onlara bakıp sonrasında yine onlar üzerinden benim deneyim sonucuma geçelim. Cilt görünümünü mükemmelleştirir, 30 SPF ile güneşten korur, gün boyu nemlendirme sağlar, cildi kirlilikten korumaya yardımcı olur, gözeneklerin görünümünü düzeltir, yapısı hafif olduğunda kat kat sürülebilir, cildi aydınlatır, kontur ve aydınlatma işlemleri için cildi hazırlar ve cildi gözle görünür bir şekilde canlandırır. Ne çok vaadi var ürünün, yazarken yoruldum:)
Şimdi geçelim benim Oriflame The One A-Z Krem yorumuma. Önce elimdeki renklerden bahsedeyim. İki renk de tenime uygun olmadı, biri açık geldi biri koyu. O sebeple elimin üzerinde renkleri karıştırıp kullandım.
Nasıl kullandın derseniz şöyle anlatayım: Ürün akışkan bir ürün belirteyim. Ağır olmayan hafif yapıda. Ellerimle, parmaklarımla çok rahat uyguladım ancak bu kremin, yani BB kremin bir özelliği vaatlerinde de belirtildiği gibi kat ta uygulanmaya müsait; o sebeple de sünger ile uygulamak çok daha iyi sonuç veriyor. Ürün ciltte geç sabitleniyor o sebeple sürdükten sonra biraz daha kapatıcılık olsun isterseniz bir defa daha uygulayabilirsiniz.
Oriflame The One A-Z Krem kullananlar

Kapatıcılığı bir BB krem olarak değerlendirdiğimde 'daha ne olsun' dedirtecek boyutta. Çok net kırmızı izler ve koyu renk lekeleri kapatmıyor ama sönük kırmızılar ve hafif lekeleri hatta minik gözenekleri gizlemek konusunda gayet başarılı.
Biliyorsunuz 30 SPF hatta 50 SPF de aynı şekilde, cildiniz tüm gün güneşten korumaz ama hiç yoktan iyidir, ben bir sorun yaşamadım.
Bana kalırsa normal ve kuru ciltler bu ürünü oldukça sever ancak yağlı ciltler zaman içerisinde parlama yapma ihtimalinden yanlarında transparan pudralarını taşısınlar derim.
Yukarıda bahsettiğim gibi geç sabitleniyor, bu da acele bir şekilde makyaj yapıp çıkayım diyenler için biraz sıkıntı. Üzerine uygulamayı düşündüğünüz allık, bronzer aydınlatıcı gibi ürünler, bu kremi uyguladıktan hemen sonra kullanılırsa sorun olabilir. Biraz beklemek zorundasınız. Belki geç sabitlenmesi tekrar tekrar sürme konusunda iyi ama bu konuda sorun olabilir. Zaten Oriflame The One A-Z Krem hakkında tek olumsuz yorumum bu olur.
İçerik de şu şekilde:
AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLYL METHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, STEARIC ACID, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, ALUMINUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, ALUMINA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, SILICA, PHENOXYETHANOL, BIOSACCHARIDE GUM-4, BISABOLOL, BHT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 7749

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Oriflame The One A-Z Krem" için 4 yorum:

  1. Yaz sıcaklarında seçtiğimiz kozmetik ürünlerde ilk önce güneş koruyuculuğuna bakıyoruz.
    Ama ben geç sabitlenen ürünleri kullanırken zorluk çekiyorum. Bekleyemiyorum. Nemlendirici sürdüğümde bile cilt kolayca emmiyorsa bazen siliveriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koşuşturma halinde olan insanlar için çok pratik olmuyor doğru

      Sil
  2. Oriflame ürünlerini nedense avondan falan daha çok sevip güveniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç o şekilde değerlendirmedim ama bundan sonra dikkat edeceğim:)

      Sil