ELF Baked Highlighter Moonlight Pearls

Merhaba
Bugün uzun süre önce aldığım ve denediğim  ELF Baked Highlighter Moonlight Pearls ile geldim. Aldığımda Instagram'da paylaştığım ürünlerin yazısı geciktiğinde lütfen hatırlatın. Gerçi ben unutmuyorum ama yazma sırasını değiştirebilirim sizin beklentiniz doğrultusunda. Mesela bu yazımda bir maskeden bahsedecektim ancak gelen bir DM üzerine, hemen notlarımı ve kullanmadan çektiğim fotoğrafları ortaya döktüm başladım yazmaya. Yine yazımı okuyan ve ELF Baked Highlighter Moonlight Pearls kullananlar yoruma kendi fikirlerini yazarlarsa sevinirim.
Tanıyanlar bilir aydınlatıcının çok yanmayanını severim, aydınlatıcıyı parlamaktan ziyade yüzünde öne çıkarmak istediğim bölgelere uygularım. Burada da seçimim daha çok mat ürünlerden yana olur. Ancak sırf meraktan kaç tane ışıl ışıl aydınlatıcım var bilmiyorum. İşte onlardan biri. Hemen ürünün  özellik ve yorumlarıma geçeceğim.
Ambalaj olarak oldukça sade bir tasarım şeffaf bir kapağa sahip. Alırken üzerinde karton kap var; öyle bir bantlanmıştı ki kartonu yırtarak açmak zorunda kaldım. 5g ağırlığında ancak baked, yani fırınlanmış bir ürün olduğundan kolay kolay bitmesi mümkün değil.
Hemen Watsons sitesinde ürünle ilgili yazılanları aktarayım size "Şeffaf ve parıltılı bir renk darbesiyle cildi parlaklaştıran bu aydınlatıcı pudrayla göz alıcı bir ışıltı yaratın. E Vitamini, Jojoba, Ayçiçeği, Kayısı ve Üzüm içermektedir. Uzun süre dayanan, fırınlanmış, ışıltılı pudra, canlı bir etki için ıslak veya şeffaf renklendirme için kuru olarak uygulanabilir."
Aşağıdaki fotoğrafta parmaklarımda dağılmamış, kolumda dağıtılmış halini görüyorsunuz. Bu üründe kontrollü uygulamak çok önemli. Ne ile uygulama yaptığınız önemli mesela. Zayıf kıllı fırçalarla gereken performansı alamazsınız. En uygunu parmaklarınızla ürünü alıp, yine ya parmaklarla yerleştirmek veya nemli bir sünger ile yerleştirmek. ürün baked olduğundan diğer toz ürünlerde olduğu gibi fırça ile kullanım çok başarılı ve pratik olmuyor.

Kullanmaya devam ederken bir sürprizle karşılaştım; 5-6. kullanımdı sanırım, ürün bildiğiniz taşlaşmıştı ve yukarıda gördüğünüz şekilde gelmiyordu artık. Hayatı koşturarak yaşayanlar için zor bir durum bu, yani ürünü alıp kazıyacaksınız çıkan tozları kullanacaksınız yani benlik bir durum asla değil.
Sonuç olarak çok çok ışıltı vermeyen doğal ışıltılı bir aydınlatıcı Elf Baked Highlighter ilk kullanımlarda bahsettiğim şekillerde uygulanınca istediğiniz performansı alabiliyorsunuz. Ancak dediğim gibi sonra bir taşlaşma durumu oldu. Bendeki ürün ile ilgili bir durum mu yoksa genelde böyle mi bilemedim.
Elf highlighter kullananlar yorum yaparsa sevinirim. 2-3 kullanımdan bahsetmiyorum, daha uzun süre kullanıp böyle bir durum ile karşılaşan var mı öğrenmek isterim. Okuyanlara da faydalı olur.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"ELF Baked Highlighter Moonlight Pearls" için 8 yorum:

  1. Bildilendirme için teşekkürler. Ürünün taşlaşması fırça kullanılmadığı için olabilir mi. Öyle okumuştum biryerde. Ayrıca bende sevmiyorum parıldayan yüzü. Tercihim matlıktan yana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçaya gerektiği gibi gelmediği için kullanamadım o şekilde :/

      Sil
  2. ben biraz daha parlak aydınlatıcıları seviyorum bu bana pek uymaz sanırım.. ürüne ıslak bir fırça ile dokunduysan taşlaşabilir bu arada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır nem veya ıslaklık ürüne geçmedi. yazıda yazığım gibi parmaklarımla ilgili yerlere dokundurup nemli süngerle yerleştirmek kullanım çeşitlerimden biriydi

      Sil
  3. Kısa sürede taşlaşması kötü olmuş. Rengi, parlaklığı güzel halbuki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet benim için de ayarında bir parlaklık aslında

      Sil