Note Sunglow Foundation

Merhaba
Madem yazın tam ortasındayız, yaza uygun ürünler paylaşıp anlatmaya devam edeyim size. Note Sunglow Foundation bugünün ürünü. İnternette bakarken, bu ürün ile ilgili en çok sunglow foundation ne demek sorusunun sorulduğunu gördüm. Note Sunglow Foundation kullananlar ne demek olduğunu biliyor ama bilmeyenler ve ürünü bu şekilde arayanlar için onu da anlatacağım.

Önce bakalım sitesinde neler diyor? Hafif ve ipeksi formülü ile cildinizde ışıltılı doğal bir bronzluk sağlar. İçeriğindeki palmitoleic asit ile cildin ihtiyacı olan yağ ve nem dengesini korumaya yardımcı olan macadamia yağı , cildin yaşlandıkça kaybettiği bu oranı takviye etmesi ve dengelemesi açısından çok önemlidir. İçeriğindeki E vitamini; tüm cildi serbest radikallere karşı bir zırh gibi korumaya yardımcı olur. Hassas ciltler de dahil tüm cilt tipleri için uygundur. İçeriğinde altın rengi ışıltılara sahip 3 farklı bronz tonu bulunmaktadır.
Açıklamalarda yazan bu. Evet 3 ayır rengi var 10-20-30 bendeki 10 yani en açığı, diğerlerini de ona göre düşünün. Spf 15 içeren bu ürünü nasıl kullanmalıyız? Ben nasıl kullandım? En çok hangi uygulamayı sevdim? Başlayalım.
Note Sunglow Foundation kullananlar

Önce adından belirtildiği gibi fondöten olarak değerlendirelim. Bileğimdeki miktar yüzünüzün tamamına yeter onu belirteyim; uyguluyor ışıldıyorsunuz. Tabii renk seçenekleri koyu duruyor ancak uygulama sonrası cilde otururduktan sonra bu kadar sarı görünmüyor, onu da alttaki fotoğrafta yansıtmaya çalıştım size.
Sunglow bu ürünü, ince yapılı bir fondöten veya bb krem ile de karıştırıp uygulayabilirsiniz. Işıltılı bir ten makyajınız olur ve sarı olma durumunu engellemiş olursunuz. Mat bir makyaj bazı ile de fondöten olarak gayet hoş duruyor. Ancak yazımın girişinde de belirttiğim gibi yaz ayları bunun için en uygun zaman; beyaz tende en açık renk bile fondöten görevini görmez. Tabi bu detay ürünü fondöten olarak kullanmak isteyenler için.
sunglow foundation ne demek

Gelelim diğer kullanım önerilerime. Önce bu ürünü cildin tamamına uygulayıp üzerine bb veya daha ince yapılı bir fondöten uygulayabilirsiniz. Bu şekilde hem ışıltılı bir ten makyajınız olur hem de kapatıcılık yükselir. Ten makyajına geçmeden önce cildin aydınlanmasını istediğiniz bölgelerine kullanabilirsiniz. Üzerine ten makyajı yapmaya devam edebilirsiniz. Veya makyajınız bittikten sonra seçtiğiniz Note Sunglow Fondöten'in rengine göre bronzer veya aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Ben son günlerde hiç ten makyajı yapmıyorum ve bu ürünü bronzer niyetine kullanıyorum. Muhtemelen tatil dönüşü highlighter olarak kullanmaya devam edeceğim. Beni Instagram'da (@huzunsarisiblog) takip ediyorsanız hikayelerime bakın derim.
Sonuç olarak en çok son söylediğim şekilde, yani bronzer veya aydınlatıcı olarak makyaj bitiminde kullanmayı sevdim bu ürünü.
Bu arada Sun Glow güneş ışıltısı/pırıltısı anlamına geliyor, ürünün ismini taşıdığını düşünüyorum.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler
0Yorum