Avon True Perfectly Mat Nude Rujlar

Merhaba
Avon True Perfectly Mat Nude Rujlar ile geldim bugün. Sadece ruj sür çık mevsimi başladığına göre ruj yazıları da işe yarar diye düşündüğümden hemen birkaç satır ile Avon'un bu nude serisini. Bu seri Avon'un dünya standartlarında trend uzmanları ve Ar-Ge ekibi tarafından 300 modelde denenerek saptanmış. Bu notu da buraya iliştireyim.
Avon'un nude serisi bir önceki True Colour Perfectly serisi ile karıştırılıyor bunu fark ettim. Bu karıştırma işini Avon temsilcileri de yapıyor. Bir arkadaşım rujları bende gördükten sonra 3 tanesi için Avon temsilcisi bir arkadaşından serinin adını ve rujların rengini söyleyerek telefonda sipariş verdi. Rujlar geldiğinde bahsettiğim, bir önceki seriye ait isimleri de farklı zaten. Yani çarşı bir karıştı. Başka bir Avon temsilcisi de 'hayır sizin dediğiniz seri bu diye elindeki broşürü gösterdi bize. Böyle alışverişlerde en mantıklısı kod kullanmak. Ama bazı sabit fikirli temsilciler o kod yanlış diyebilir şaşırmayın:))
Avon True Perfectly Mat Nude Rujlar

Avon True Perfectly Mat Nude Rujlar

Gelelim bu yazıya konu olan nude serisine. Söylediği gibi hazırlık aşamasında 300 farklı model kullanmış ve ayrıca Avon'un makyaj artisti Melis İlkkılıç da şöyle bir tüyo veriyor "nude ruj seçerken dudak renginizi değil ten renginizi dikkate alın, bu şekilde size yakışacak nude ruju bulabilirsiniz" diyor. Ben mesela her ikisini de değil dışarıdan bakarak rengini beğenip alıyorum. Deneme şansım varsa kolumda deniyorum ama ne dudak ne ten rengi ile uyum aramıyorum. Bundan sonra buna da dikkat edeyim:))
Rujun tasarımında yine nude renkler kullanılmış. Vaatleri ise şu şekilde sıralanmış: Mükemmel matlık, tam kapatıcılık, saatlerce kalıcılık,  %100 mat renkler, dudakları kurutmayan ve dağılmayan özel formül, topaklanma yapmayan formül

Avon True Perfectly Mat Ruj Renkleri

Bu bölümde de hem bende olan renklerinden hem performansından bahsedelim. Farklı zevklere uygun renkler var burada. Açıktan koyuya güzel bir skala. İnternet araştırmasında burada olmayan renklere de denk geldim ama tam skala bulamadım.
Avon True Perfectly Mat Ruj Renkleri

Bu renkler içinde benim en sevdiğim en sondaki renk yani blush. Bronz tende muhteşem olur diye düşünüyorum ama bana hiç olmadı açık konuşayım. Onun yanındaki Nude Suede ikinci favorim oldu. 
Rujlar vaatleri doğrultusunda değerlendirdiğimizde bakalım neler görmüşüz? Dudakları kurutmadı, sürümü kolay oldukça yumuşak ve buna rağmen vaatlerinde de söylendiği gibi dağılma yapmıyor, topaklanma yapmıyor. Kalıcılık için ise şöyle diyebilirim, yeme içme söz konusu değilse 3-4 saat kalıyor sonra hafif hafif silinmeye başlıyor. Ancak içtiğiniz bir bardak çay bile olsa tazelemek zorundasınız. Evet, tazelemek yeterli oluyor tamamını silip tekrar sürmenizi gerektiren bir yapıda değil. Matlık konusuna gelince de, bende tam mat bir görüntü vermedi yarı mat diyelim biz ona. Bilemiyorum Avon True Perfectly Mat Nude Ruj kullananlar ne der bu duruma? Onlardan da yorum beklerim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler





"Avon True Perfectly Mat Nude Rujlar" için 2 yorum:

  1. Uyari ve detaylı inceleme için editöre tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Sürümü kolay ve yumuşak olması hoşuma gitti. yazlık renkler.. Avon true perfect mat nude rujlar deneye değer..

    YanıtlaSil