Ana Sayfa » , , , , , , , » Özcan Deniz'in Coca Cola Reklamı Hakkında Söyleyeceklerim Var!

Özcan Deniz'in Coca Cola Reklamı Hakkında Söyleyeceklerim Var!


Merhaba Arkadaşlar
İki gündür Özcan Deniz'in Coca Cola reklamı hakkında ileri geri bir çok yorum okudum. Okuduklarımın tamamı bu ismi bu markaya yakıştırmamıştı. Reklamı izlemeden ben de aynı şeyi düşündüm işin açığı. Reklamı izledikten sonra bakın ne gördüm!
Öncelikle belirtmeliyim ki ben erkek solistlerde çok dik ses sevmiyorum dolayısı ile Özcan Deniz dinlediğim bir vokal değil. Benim gibi düşünenler için burada o durum düşünülmüş ve şarkıda dik bölümler yok pes okuyor. Özcan Deniz fizik olarak çok iyi. Yüz olarak demiyorum beden görüntüsü olarak ortalamanın üzerinde bu anlamda da uygun. Danslarına gelince; Neredesin Firuze isimli filmi hatırlar mısınız? Orada bir koreografi hazırlanmıştı ve Özcan Deniz  orada da çok dikkatimi çekmişti. Dans ederken de gayet iyi. He onu bir dansçı olarak değerlendirenler için iyi bir dansçı olmayabilir ama o bir solist. Bir marka reklamında bu şekilde başarılı figürlerle dans etmesi bence güzel. 
Eğer bu reklamda Özcan Deniz yerine Mahsun Kırmızıgül oynamış olsaydı veya Alişan uygun olmazdı; müsait değiller fizik olarak. 
Bakın Küçük Emrah'ın McDonalds reklamında oynaması da çok anlamsızdı. Orada onun cimriliği kullanılarak bir senaryo yazılmış ama başarısızdı bana göre.
Şimdi asıl konuya gelelim. Bu bir reklam filmi. Amaç dikkat çekmek. Ajansı ve çalışanlarını kutluyorum. Özcan Deniz ve Sıla'yı aynı projede buluşturmak kimin fikri ise en çok onu tebrik ediyorum:)

Bir hint filminden alınmış müzik ve dans figürleri olsa da bana göre bu da başarıdır. Konu ile ilgili 
Konu ile ilgili şahsi düşüncemi yazdım. Sizin de düşüncelerinizi öğrenmek isterim:)
Sevgiler
İşte o reklam;





"Özcan Deniz'in Coca Cola Reklamı Hakkında Söyleyeceklerim Var!" için 56 yorum:

  1. ben bayıldım reklama şahsen. Özcan Deniz i çok karizmatik bulurum. Sıla da alımlı bir bayan. Yakışan bir ikili olmuş. Reklam da amacına ulaşmış bence. Beğenen beğenmeyen herkes konuşuyor :)) Asıl amaçta bu değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyduğum zaman yadırgamıştım. Ama izleyince çok iyi kullanmış olduklarını gördüm Özcan Deniz'i. Akıllıca:)

      Sil
  2. ben beğenmedim zaten facebook sayfamda da görür görmez yazmıştım fikirlerimi

    YanıtlaSil
  3. Müzik Sıla ya ait değil. Why this kolaveri di şarkısına Türkçe sözler yazılmış. Tabi sözleri Sıla yazmış olabilir :) https://www.youtube.com/watch?v=5DK-ZWyxZ8k Kareografi de benzetilmiş tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzledim evet benzetmişler ciddi esinlenme var. Ama ne olursa olsun ben işi beğendim. Özcan Deniz ve Sıla'yı aynı projede kullanmaları gayet akıllıca. Bence başardılar:)

      Sil
  4. müziğini eşim kızım için indirmişti.Bir hint okulunda kızlar dans ediyordu .Ayrıca sertap ta sanırım söz yazmıştı aynı esere .Sonuç olarak kızım Duru ve 5 aylık oğlum sevdi reklamı :)

    YanıtlaSil
  5. Ben gayet eğlenceli buldum izlerken de kötü durmuyor ayrıca Özcanı da çok beğenirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özcan Deniz bence de beğenilir:)
      Ben de keyifle izledim ama o kadar tepki okudum ki şaşırıp kaldım gariplik bende mi diye

      Sil
  6. Özcan Deniz 'i çok çekici bulurum, çok severim. Sıla 'yı da severek dinliyorum. Ama reklam bana biraz itici geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bakarsanız görsel olayların beğenisi kişiye göre değişiyor ancak amaç reklam ise bence tamamdır

      Sil
  7. Ben çok beğendiğim . İkisini bir araya getirmek kimin fikriyse tebrik ederim (:

    YanıtlaSil
  8. Özcan Deniz'i de Sıla'yıda ayrı ayrı başarılı bulurum..İkilinin aynı reklamda buluşması da oldukça ses getirdi..Amaç reklam yapıp markayı öne çıkarmaksa bu anlamda oldukça başarılı oldular.Herkes bu reklamı konuşuyor..Benim fikrime gelince reklamın uzunluğu beni çok sıktı.İlk seyrettiğimde anlayabilmek için reklamın sonuna kadar izledim ama sonrakiler de kanal değiştirdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklam yeni başladığı için süreyi uzun tutmuşlar, konuşulması için lazımdı. Fazla sürmez kuşa döndürürler keserek. Ben reklamı bırak defalarca video kanallarından izledim çok eğlenceli:)

      Sil
  9. İkisinin reklam filminde oynaması iyi fikir beğendim :) Eğlenceli güzel bir reklam olmuş :)

    YanıtlaSil
  10. Reklamın çok dikkat çekeceğini düşündüm öyle de oldu sanırım iki gündür yoğunluktan çok fazla göz atamadım genele.
    Müzik ve hikaye hint kopyası olduğunu fazlasıyla hissettiriyor .Çok emek verilmiş ,ürüne de katkısı olacağı kesin biraz daha biz gibi olsaydı diye düşündürdü beni.Diziler reklamlar filmler hep böyle sanki biz bir şey üretemiyoruz der gibiler ,beni sadece bu rahatsız etti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üretemiyoruz bu ciddi bir sorun. En beğendiğimiz projeler hep bir yerlerden alıntı çıkıyor. Reklamlarımız yarışma programlarımız hatta çizgi filmlerimiz. Pepee'yi ilk izlediğimde çok sevinmiştim Türk bayrağının dalgalandığı bir çizgi film yapılmış olmasına. Öğrendim ki o da başka yerden alınıp bize uyarlanmış:)

      Sil
  11. Bence çok eğlenceli olmuş :)

    YanıtlaSil
  12. Yine iğrenç bir cocacola reklamı.Biz yıllardır içmiyoruz bu iğrenç içeceği.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece reklamı tartışıyoruz içeceği değil:)
      Sevgiler

      Sil
  13. İki sanatcıyıda cok severim ama ayrı ayrı :) Özcan daha ağır biri bana göre sırıtmış reklamda ama reklam amacına ulaştı dikkat cekmekse sonuna kadar dikkat cekmeyi başardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o kadar sırıttığını düşünmüyorum. İlk duyduğumda yok artık demiştim, izleyince bayıldım:)

      Sil
  14. Merhaba, Özcan ve Sıla ses uyumu olarak iyi gözükse de, kendi çaplarında ellerinden geleni yapmış da olsalar bu reklamın, dansın, müziğin hakkını veremediklerini düşünüyorum, bilhassa Özcan Deniz için, şahsi fikrim bu yönde. Bence yanlış kişi seçimi olmuş, gitmemiş, bir eğreti durmuş. Fakat reklamın müziğini sevdiğimi de belirtmeliyim. Sertab Erener'in Söz isimli şarıkısının uyarlamasından daha başarılı olmuş hem sözleri hem de ritmik farklılıkları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Profesyonel bir show olmadığından beni pek rahatsız etmedi. Dehşet bir gösteri değil ama çok şirin buldum:)

      Sil
  15. Neden bilmiyorum ama ben Ozcan Deniz'i bu reklama pek yakistiramadim. Belki tarzindan, ses renginden, bilmiyorum. Yani dinledigim bir sarkici degil, tarzi itibariyle yakistiramadim sanirim, tuhaf durmus reklamda. Sarki yabanci bir sarkinin Turkce sozlu hali bildigim kadariyla. Sila iyi ama niyeyse Gökçe bana daha uygunmus gibi geldi 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe çok uç kalırdı Özcan Deniz'e bana göre. Sıla orta karar sanki:)

      Sil
  16. Dikkat çekmeyi becermişler valla pek bir alakasız olsada işlerini biliyorlar

    YanıtlaSil
  17. ayyy o reklamdan bahsetmeyim bile:)) iğrenc tek kelimeyle:DD komedi ya... ama sıla kendi kulvarında muhteşem bir sanatçı...

    YanıtlaSil
  18. Ben genel olarak "iğrenç" kelimesini doğru bulmuyorum. Özcan Deniz müzik tarzını pek dinlemesem de kendini gerçekten geliştirmiş, yenilenmeye açık ve başarılı bir sanatçı.Sıla'ya zaten söylenecek birşey yok çok başarılı. Bu ikisinin biraraya geleceği hiç aklıma gelmezdi, reklam şirketini bu yönden de yaratıcı buldum. Cıngılın sözlerini de sanırım Sertap Erener yazmış, zaten aynı şarkının Türkçe versiyonunu söylüyor. Sonuçta bir gecede herkes bu reklamdan konuşmaya başladı mı evet, demek ki amacına ulaştı. Ayrıca bu reklamla, danslarla, Ö.Deniz'le dalga geçenler hiç bizim halka açık sahillerde falan dolaşmamışlar sanıyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayıldım bu yoruma:)
      Millet olarak Seyşel Adaları veya Yunan Adaları bizim tatil mekanımız. Şarköy'ü Tekirdağ sahilini bilmeyiz .p

      Sil
  19. İzlememiştim yoğunluktan konunu görünce önce izleyip sonra okudum :) Özcan Deniz yerine bir popçu olsa bu kadar dikkat çekmezdi bence :) Gayet zekice yapılmış bir reklam. Olumsuz yorumlar bile olsa, reklamın iyisi kötüsü olmaz, her türlü Coca Cola adından bahsettirerek karlı çıkıyor bu işten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka artık oturmuş bunu hiç bişey değiştiremez ama kendini yeniliyor olması çok güzel. Dev paralar harcıyor hala.

      Sil
  20. 2 şarkıcıyı da dinlemiyorum aslında ama akıllıca bir seçim olmuş bence. Çünkü dikkat çekici. Gerçi markanın dikkat çekmeye ihtiyacı yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendini sürekli revize eden bir marka. İsrail olaylarında boykot için yaptığı basın duyurusu ile ciddi prim yaptı. Pr çok akıllıca işliyor

      Sil
  21. Henüz seyretmedim. Çok fazla televizyon seyretmiyorum ama merak ettim şimdi. Ilk fırsatta seyretmem lazım.

    YanıtlaSil
  22. Biraz uzun buldum ama sanıyorum yakında keserek yayınlarlar.

    YanıtlaSil
  23. ben bu konuda çok fikir beyan etmiyorum bazen çok kötü reklamlar oluyor ama müzik iyi olunca gerisine çok bakmdım

    YanıtlaSil
  24. Özcan Deniz bana göre olmamış orada. Ne de olsa insanların aklına Seymen Ağa olarak kazındı. Seksapalitesi daha yüksek olan Tarkan, Murat Boz gibi sanatçılarla çok daha iyi iş çıkardı düşüncesindeyim. Ama Sıla 10 numara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Murat Boz oynasaydı ben bunu bloga taşımazdım. Zaten bu kadar da konuşulmazdı. Cazip gelen yanı Özcan Deniz'in oynaması ve bana göre başarmasıydı.
      Sıla iyi bir müzisyen iyi bir ses ancak dans konusunda Özcan Deniz kadar başarılı olamamış. Bu bir çok kişinin gözünden kaçmış sanıyorum:)

      Sil
  25. Ozcan Denizin .Şarkıcıilık ön planda olmasına ragmen reklam dada basarılı olduğunu düşünüyorum. İnsanları sıkmadan dozajıda kısa film çekmeler tercihim :) Lezzet Tramvayı

    YanıtlaSil
  26. Kola satışına yönelik bir reklam filni değil ence, yani ben reklamı beğendim aman bir kola içeyim ya da reklam çok kötü artık asla kola içmem denmeyeceğine göre.. Tamamen gereksiz bir reklam olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana göre coco-cola adını gündemde tutmak istiyor satış kaygısı yok. Ve bu reklam da tam amacına uymuş

      Sil
  27. artık kesildi uzun değil reklam insanlar dizideki karakterlere alıştığı için itici ya da eğreti gelmiiştr özcan deniz eti tutku ,bi biskrem versem reklamlarından sonra iyi geldi bana başarılı buldum.

    YanıtlaSil