Ucanbe Kaleidoscope Holographic Highlighter Palette

Merhaba
Işıl ışıl bir yazı ile geldim Ucanbe Kaleidoscope Holographic Highlighter Palette bugünün ürünü. Ucanbe Kaleidoscope paleti bir süredir deneyimliyorum, hem de nasıl denemek. Evde bile olsam yüzümün değişik yerlerinde denedim, değişik yansımlar ile gezdim. Sizlere anlatabilmek için ne şekillerde denediğimi bir bilseniz. Neyse geçelim ürünü anlatmaya.
Ucanbe Kaleidoscope Holographic Highlighter Palette
4.7 x 4.7 x 0.5 ölçülerinde, aynalı kapağı olan 9 ayrı renkten oluşan bir aydınlatıcı palet bu. Adından da anladığınız gibi renkler holografik. Palet fotoğraflarda küçük bir şey gibi görünürdü gözüme karşılaştığımda ama hiç de öyle değilmiş, o sebeple ölçülerini yazdım.
Vaatlerinde neler diyor, ona bakalım. "En yüksek kalitede malzemelerle üretilmiştir. Birinci sınıf malzemeden üretilmiştir. Tahriş edici maddeler veya sert katkılar içermez. Yağlı, kuru veya hassas ciltlerin çoğu için idealdir. Formül, en yüksek kaliteli sedefli parçacıklarla doludur. İnce bir uygulama bile büyük etki yaratır. Hafif, süper ipeksi yumuşak doku, pürüzsüz bir şekilde devam eder ve kolayca karışır. Uzun süreli aşınma efekti, cildinize gün boyu uzun süre açık kalan parlak bir ışıltı sunar. cildi güçlendirmek ve mükemmelleştirmek için yayılan pigmentler, her cilt tonunda harika görünür" diyor.
Paletteki tüm renkler toz formda. En iyi uygulama fırça ile oluyor onu da belirteyim. Parmakla dağıtmak istediğimiz sonucu vermeyebilir, sünger de pigmenti hafifletiyor. Özellikle yüz bölgesi uygulamasında yelpaze fırça en iyi sonucu verdi.
Geçelim yorumlarıma. Yüzün aydınlanması gereken yerlerde tüm renkler rahatlıkla kullanılabilinir onu belirteyim. Ten renginize ve makyajınızın bütününe yakışacak, uyacak rengi tercih edebilirsiniz. Göz makyajı detaylarında da kullanılabilir ve göz makyanının tamamında da kullanabileceğiniz renkleri var. Hemen renkleri göstereyim size. Alt sıradan başlayarak diziyorum buraya. Fotoğraflarda parmağıma aldığımdaki duruşlarını görüyorsunuz. En alttaki fotoğraf ise uygulama yapılmış hali olarak düşünün. Sonra ben devam edeyim anlatmaya.
Ucanbe Kaleidoscope 1

Ucanbe Kaleidoscope 2

Ucanbe Kaleidoscope 3

Ucanbe Kaleidoscope

Paletteki pigmentler gördüğünüz gibi gayet başarılı. İlk dokunduğumda pudra pudra duracak gibi geldi ancak uygulama sonrası durumun böyle olmadığını gördüm. Renklerin çoğunluğunda ışıltılar sim gibi değil de sedef gibi, fark ettiniz mi bilmiyorum. Instagram paylaşımımda bir takipçim, pembe olan bölümün allık olarak kullanılabileceğini düşünüyorum demişti. Hayır salt allık olarak kullanmaya uygun değil ama makyaj yapmadığınız günler doğal bir pembe yansımaya sebep olabilir, yani o şekilde kullanılabilir. Gelelim göz farı olarak beğendiğim iki renge. Tam ortada gördüğünüz, işaret ve orta parmağımdaki renkler far olarak muhteşem oluyor bilginize. Yüzük parmağımdaki renk ise yüz bölgemdeki aydınlatma işlemlerinde zevkime ve tenime uyum sağladı. Paletin üst bölümündeki beyaz ise kaş altlarına yoğun olmamak kaydı ile kullandığımda hoşuma gitti. Palet ömürlük, bunu söylemek isterim. Eğer bir kozmetik bloggerı değilseniz, sürekli ürün denemek zorunda değilseniz bu palet size uzun uzun yeter. Fiyatı oldukça uygun 9 dolar gibi. İçerik çok temiz sayılmaz, paraben türevleri var ancak ben sadece cilt bakım ürünlerinde içeriği önemsiyorum.
Ucanbe Makeup ürünlerine www.ucanbemakeup.com ayrıca Ucanbe Aliexpress mağazalarında ulaşabilirsiniz. 20 gün içinde sağlam bir paketle elinize ulaşma ihtimali büyük. Bir de şu şekilde bir notları var: "Sevkiyat sırasında zarar görmüş,  kırılan ürünleri aldıysanız, lütfen öncelikle bizimle iletişime geçin, size bir çözüm sunalım." Çözüm odaklı yaklaşan marka ve firmalar sevilir. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Ucanbe Kaleidoscope Holographic Highlighter Palette" için 14 yorum:

  1. üst sıra çok güzel bence .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin ten rengine göre evet oldukça uygun. Benim orta sıra tercihim oldu

      Sil
  2. Instagramda görünce ilgimi çekmişti,ışıltıları gerçekten güzelmiş..

    YanıtlaSil
  3. Amanın keşke benim olsa dediğim palet harika parlaklıklarına bak yahu deliresi güzel :D

    YanıtlaSil
  4. Aynı paletten bende de var canım ,yansımaları muhteşem. Kullanıma biraz ara vermiştim deneyimlerime devam edeceğim. Göz farı olarak ta ben oldukça çok sevdim.Işıl ışıl güzel bir palet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım senin favori renklerin hangileri olacak. Yorumunu bekliyorum

      Sil
  5. Ay ne güzel şıkır şıkır

    YanıtlaSil
  6. Işıl ısıl coknkullanisli bir palete benziyor.Göz icinde rahatlıkla kullanilir.��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii göz için de kullanılır, tamamen zevke bağlı

      Sil
  7. Renklerin parlaklığı çok hoşuma gitti. Ucanbe kaledoscope holographic palette'nin fiyatı da uygunmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ucanbe ürünlerinin fiyatı birçok üründe çok iyi. 20 gün beklemeyi göze alan herkes bence zevkine göre bişeyler bulur

      Sil