Sephora Honey Lip Scrub

Merhaba
Yeni bir dudak ürünü deneyimi ile geldim, hoşbuldum. Sephora Honey Lip Scrub anlatacağım ürün.
Ürünü deneyimlemeye başlamadan önce biraz araştırdım her ürün için yaptığım gibi. Bununla ilgili en çok dikkatimi çeken Sephora Honey Lip Scrub nasıl kullanılır sorusu oldu. Ne kadar çok sorulmuş? Demek ciddi merak ediliyor, yazalım o zaman...
Sephora Honey Lip Scrub
Biraz özelliklerinden bahsedeyim şu an için 6 ayrı çeşidi var Sephora'nın sitesinde. Karpuzlu, hindistan cevizli, kivili, ballı, muzlu. Hepsinin de ayrı bir vaadi, hüneri var. Bendeki adından da anlaşıldığı gibi ballı ve vaadi pürüzsüzleştirmek.
Sephora Lip Balm stick bir ürün. Her ne kadar dudak balmı denilse de bir dudak peelingi bu. Ambalaj gördüğünüz gibi çeşidine uygun, yani sarı renkte ve petekler var üzerinde.
Sephora Honey Lip Scrub nasıl kullanılır
Kullanımına gelince, ürünü yarıya indirdim ve çeşitli şekillerde denedim. En verimli kullanım şeklini anlatayım size. Bu arada şimdi alt tarafı bir balm kaç çeşit kullanılır ki diyenler oluyordur, siz daha dikkatli okuyun lütfen. Ürün ilk kullanılmaya başlandığında yumuşak bir balm şeklinde, birkaç kullanım sonrası içindeki tanecikler belli olmaya başlıyor ve uygulanması güçleşiyor. Biraz daha kullanınca da sanki blok halinde şeker kütlesi çıkıyor ortaya üst kısımda. Bu noktadan sonra alıştığımız şekilde sürmemiz çok rahat olmuyor. O zaman ne yapıyoruz? Önce yan taraflarını kullanıyoruz. Düz şekilde değil de yanlarından başlıyoruz uygulamaya sonra üst kısmı ile devam ediyoruz. Hatta sevdiğiniz bir lip balmı önce uygulayıp ardından Sephora Lip Scrub kullanabiliriz. Hoş bir kokusu var, ben bile rahatsız olmadıysam...
Sonuç olarak başarılı bir lip scrub arıyorsanız bu ürünü size önerebilirim. Ancak aradığınız sadece lip balm ise Sephora Lip Balm/Scrub fiyatına daha başarılı olanlarını alabilirsiniz.
Bu ürün bana Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 5 etkinliğinde eşleştiğim arkadaşım Gülümse Yüzüme Blog, Yasemin'in hediyelerinden biriydi. Arkadaşım beni o kadar iyi tanımış ki, bu kadar lip scrub çeşidinin içinden ben de almaya gitsem kendime bu ballı scrubı alırdım. Dudak peelingi merak ve ihtiyacımı keşfetmiş olmasını saymıyorum bile. Diğer hediyeleri de görmek isterseniz Yeni Yıl Hediyeleri başlıklı yazımı tıklayabilirsiniz.
Sitesine bakıldığında Sephora Lip Balm fiyat olarak indirimsiz 28 lira onu da belirtmiş olayım.
Sephora Lip Balm
Blogumu hala takibe almadıysanız pc için sağ tarafta, mobil için altta göreceğiniz "izleyiciler" kısmından takibe alabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Sephora Honey Lip Scrub" için 22 yorum:

  1. ben istiyorum bunlardan zaten gidince bakacağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de sürekli bulundurmayı düşünüyorum, bitmeden almam lazım.

      Sil
  2. Meyve aromalı dudak balmlarını kullanmayı seviyorum. Sephora Honey Lip Scrub markasını daha önce kullanmadım. Karpuz aromalı olanını merak ettim. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım bu seçenekler içinde ben yine ballı lip balmı alacağım.
      İlginize teşekkür ederim

      Sil
  3. Tanıtım için teşekkürler
    Deneyim ipuçlarınız için ayrıca tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Kokusuda misler gibidir kesin,çok pratik elle yapmaktansa peelingi böyle yaparım daha iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet elle yaptığımız peelinglerden daha hijyenik olduğunu düşünüyorum. İyi sonuç alınca da devam edeceğim kullanmaya tabii.
      Kokusu da güzel tadı da :D

      Sil
  5. Sürüş şekli gerçekten farklıymış. Sephora honey lip scrub'un ambalajı adıyla çok uyumlu olmuş. Üzerindeki petek desenlerini çok sevdim. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da çok şirin geldi :D

      Sil
    2. insan elinden düşürmek istemez.. Kızlarım görse bayılır sephora honey lip'e..

      Sil
  6. Memnun kalmana sevindim canım , sephora honey lip scrub ilk gözüme çarpınca hemen almak istedim. Senin dudaklarını rahat bırakmadığını bildiğim için :) Ölü derilerinden daha sakin kurtulmanı istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah beybi o ölü deriler ürün uygulamasından bir süre sonra nasıl kalkıyor bir gör. Ama senin bu arkadaşın o kalkan derileri de koparıp canını yakmayı başarıyor :D

      Sil
  7. bayanlar için güzel tanıtımlar elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu ürünü erkekler de gece yatmadan kullanabilir.
      Teşekkür ederim.

      Sil
  8. Ürünün her adımda değişen yapısını öğrenmek hoşuma gitti. Sürprizlerle dolu yani. Dudaklarımda bir sorun yok ama sephora honey lip scrub aklımda olsun. Hediye olarak düşünebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahmin etmiştim kullanım esnasında yapının değişeceğini. Dudaklarda sorun olmasa bakım amaçlı bence kullanılmalı, belki daha seyrek aralıklarla

      Sil
  9. mis gibi okuyordur ...teşekkürler ....sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Lip scrub varsa işin içinde bir bakmalı =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugüne kadar neden görmemişim, duymamışım dedim açıkçası

      Sil
  11. Yanlardan kullanmaya başlama oldukça farklı bir taktikmiş..

    YanıtlaSil