Yeni yıl Hediyeleri

Yeniden merhaba
Dün sizlerle Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 5 yazısını paylaşmıştım. Etkinlik hazırlığı ve diğer detaylardan bahsetmiştim. Bugün de söz verdiğim gibi hediyeleri göstereceğim. Zaman varken de yeni yıl hediyeleri olarak size fikir olur diye düşündüm. Ve hem ilk yazı çok uzun olmasın diye hem de yeni yıl hediyeleri fikri olsun diye bağımsız bir post hazırlamak istedim.

yasemin akçin nihal yeşiltaç oran


Önce Gülümse Yüzüme Blog, Yasemin'in hediyeleri. Zamanla hepsi denenecek ve daha detaylı göreceksiniz. Özellikle şu maske hemen bu hafta denenecek mesela. Teşekkürler Yasemin, fıstıklı bitter çikolatayı atlamadığın için; zayıf noktamı bilip unutmadığın için bir defa daha teşekkürler. Laf aramızda kendisi fıstıklı bitter çikolata sürprizini ilk defa yapmıyor.
Burada Sephora ağırlıklı ürünler var ama Wet n Wild efsane aydınlatıcı Loreal'in temizleme kremi ile paketi muhteşem hale getirmiş Yasemin. Dediğim gibi burada ve İnstagram'da takipte olun detaylı paylaşacağım.

sephora yeni yıl hediyeleri


Blogger arkadaşlarımdan Beğendim Paylaştım da eli boş gelmemişti; çok cici bir paket hediye etti bana. Roll on tanıdık geldi mi? Artık bende görmekten bıktınız ama bu lavantalısı yani farklı. Kırmızı oje dehşet değil mi? Peki ya çikolata şekerler? Bir de yılbaşı temalı küre vardı, nasıl güzeldi anlatamam ama evde paketi açarken düştü tuzla buz oldu. Etkinlik sonrası birkaç küçük kaza daha geldi başıma ama atlattım, dilerim yenilenmez. Şerife'ye bu güzel hediyeler için çok teşekkür ediyorum.

yves rocher yeni yıl hediyeleri

Locosmetico Ebru'nun da yeni yıl temalı hediyeleri vardı. Mesela bu kupa, kırmızı oje... Bir de lipbalm var ve sanırım artık herkes lipbalm yediğimi düşünüyor. Evet çok fazla kullanıyorum. Sebebini ise tam burada Lip balmlarım videomda anlatmıştım. Yeni bir lip balmlarım videosu çekmem gerekiyor sanırım. O günlerden sonra baya farklı denemelerim oldu. Ebru'ya da bu şirin hediyeler için çok teşekkür ediyorum.

english home yeni yıl hediyeleri


İşte hediyeleşme etkinliğim ile ilgili bana gelen yeni yıl hediyeleri böyleydi. Hem merak edenler için hem de fikir sahibi olmak isteyenler için yazdım. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Yeni yıl Hediyeleri" için 10 yorum:

  1. Video konuyu iyi özetlemiş.Tesekurler öneriler icin

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan hepsini Yaseminin aldığı palete bayıldım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhteşem görünüyor di mi?
      Dokunamadıklarımdan, bir süre kendimi hazırlayıp sonra dalarım :D

      Sil
  3. Bir çok blog sayfasını gezdim ve ziyaret ettim keşfettim ve keşif gezilerime devam ediyorum ama ilk defa bu kadar büyük kitleyi hedeflemiş ve organizasyonlar düzenleyen bir blog sayfası görüyorum sanırım çok muhteşemsiniz keşke bu etkinlikler tek bir şehir üstünde değil tüm şehirler üzerinde olsa keşke daha iyi yerlere gelirsiniz umarım güle güle kullanın @huzunsarisi hepiniz tek tek başarılar diliyorum iyi günler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel söz ve dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Farklı şehirlerde benzer organizasyonlar yapmak ciddi bir emek ve zaman işi. Keşke zamanım yeterli olsa. Tabi bunlar ayrıca bütçe meselesi o da ayrı bir konu.
      İlginize teşekkür ederim.
      Sevgiler

      Sil
  4. Yeni yıl hediyeleriniz çok güzel iyi günler de kullanın

    YanıtlaSil
  5. Hediye seçiminde faydalanacağım güzel fikirler edindim. Özellikle bakım ürünlerini düşüneceğim. Küre konusunda ben de talihsizlikler yaşadım. Biri daha alırken kırılmıştı. Bir tanesi de kargo da heba oldu gitti. Küre güzel bir hediye seçeneği ama çok fazla risk içeriyor.
    Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil