Mask Ucanbe Eyeshadow

Merhaba
Renkli bir post ile buradayım Bir far paleti tanıyacağız: Mask Ucanbe Eyeshadow. Ucanbe Makeup AliExpress sitesi ve Amazon'da mağazaları olan bir marka Ucanbe Makeup. Kendi markasına ait Mask Eyeshadow benim elimde bulunan ürünü. Yani Ucanbe Beauty Mask 18 Colors Eyeshadow. Fotoğraflar ve küçük notlarla anlatmaya çalışacağım. Şimdi başlayalım.
Mask Ucanbe Eyeshadow

Sağlam bir ambalajı var, aynalı bir kapak ki en sevdiğimiz. Mask palet iki ayrı bölüm ve 18 renkten oluşuyor. İlk bölüme Roam adı verilmiş. Buradaki renkler ortadaki renk hariç mat renkler. Diğer bölümün adı ise Soar. Burada da ışıltılar bizi bekliyor arkadaşlar. Bunlar preslenmiş glitter. Tüm renklerin pigmentleri birebir gördüğünüz gibi. Hemen renkleri kolumda göstereyim ve performansına geçeyim. Daha sonra da fiyat, içerik ve markanın diğer ürünlerinden kısaca bahsedeceğim.
Ucanbe Beauty Mask 18 Colors Eyeshadow

Bazsız bile kalıcılıkları iyi, günü kurtarıyor. Baz ile daha bir net daha bir muhteşem görünüyorlar; hele bazı renklere hayran kaldım. Bu arada kolumda gördüğünüz duruşlar fırça ile baz olmadan uygulanmış halleri. Işıltılı renkler parmaklarla daha net sonuç veriyor. Mat renklerin tozutma sorunu var evet ama renklerin duruşunu o kadar sevdim ki... Işıltılı renkleri yani daha doğrusu glitter renkleri sadece göz makyajında değil, iddialı makyaj yapmayı sevenler dudaklarda da kullanabilir veya yüzün başka bölümlerine dekor amaçlı kondurabilir. Fırça ile kullanabildiğimiz gibi parmaklarımızla da kullanabiliriz bu renkleri ama siz yine de fırça kullanın, özellikle mat toz farlarda.
Biraz içerik bilgisi vereyim ilgilenenler için: Mika, Silis, Magnezyum Stearat, Dimethicome, Talk, Ethylhexyl, Palmitat.
Ucanbe Makeup Aliexpress mağazasına girdiğinizde, eğer kozmetik meraklısıysanız başınız dönebilir, muhteşem ürünler var. O renkler o ambalajlar ve o çeşitlilik inanılmaz sadece bunu söylüyorum. Elbette elimdeki far paleti hariç diğerlerinin performansını bilmiyorum ama görünce bayıldım diyebilirim.
Fiyatlarına gelince, yanlış aklımda kalmadıysa bu palet 9 dolar civarı. 3-4-5 dolara bile far paleti bulmanız mümkün Ucanbe Makeup mağazasında. Mesela bir paket yapmışlar, bu pakette 14 renkten oluşan far paleti, eyeliner maskara ve kaş kalemi var. Bu setin fiyatı 12.70 dolar. Farklı bir setten bahsedeyim; makyaj bazı, fondöten sabitleyici sprey ve kapatıcıdan oluşuyor, bu da 11.70 dolar. Tabii ki içeriklerini bilemiyorum.
Ayrıca Ucanbe Makeup alışverişi için www.ucanbemakeup.com adresini de kullanabilir, ürünleri kendi sitelerinden de inceleyebilirsiniz.
Teslimat süresine gelince yaklaşık 20-25 gün içinde elimde oldu. Oldukça iyi paketlenmişti, dış kutuda bile bir deformasyon oluşmamıştı.
Blogumu hala takibe almadıysanız pc için sağ tarafta, mobil için altta göreceğiniz "izleyiciler" kısmından takibe alabilirsiniz. Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Mask Ucanbe Eyeshadow" için 15 yorum:

  1. Farklı renk seçenekleri olması avantaj.Ipuclari icinse ayrıca tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Mask ucanbe eyeshadow paletteki renkler çok güzel. Kalıcı olması da tercih etmek için güzel bir neden.
    Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ucanbe Makeup Aliexpress sitesine girince renklere paletlere hayran kaldım.

      Sil
  3. mağazayı ilk defa duydum ama palet baya güzel güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Renkleri baya güzelmiş özellikle sol tarafı çok beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça kullanışlı, her makyaj ile kullanılabilecek renkler ben de beğendim.

      Sil
  5. Ucanbe 18 li far paletinin renklerine hayran kaldim . Aliexpresten ucanbe magazasina göz atacağım hemen, renkler ve fiyat göz önünde bulundurulunca herkesin sahip olmak isteyeceği bir palet. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Bir gün birlikte bakalım muhteşem ürünler var.

      Sil
  6. Mask ucanbe eyeshadow palette renkleri harika 😍 Aliexpres’den bakayım. Böyle renk seçenekleri olan paletleri kullanmayı seviyorum. Teşekkürler🌸

    YanıtlaSil
  7. Yurtdışı alışverişim hiç olmadı..ama şu 12.70'lik set var ya aklımı çelmiyor değil :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aliexpress sitesinden makyaj fırçaları telefon aksesuarları aldım ancak renkli kozmetik hiç almadım ben de. Ama buradan sipariş verdim bile

      Sil