Organique Alg Yüz Maskesi - Papaya

Merhaba
Organique Alg Yüz Maskesi bugünün ürünü. İnstagram paylaşımım ardından ürün fiyatını görerek nasıl bir maske, organique kil maskesi mi, bu paraya değer mi gibi sorular aldım. Aslına bakarsanız fazla bekletmeden kullandım ama ancak yazmaya fırsat bulabildim. Ve öyle bir tecrübe yaşadım ki, ilk defa bir maske beni böyle imtihan etti :D
Organique kullananlar şeklinde aradığımda genel olarak memnun kalındığını gördüm. Organique Türkiye ürünlerinden papaya özlü yosun maskesi, solgun yorgun ve canlılığını kaybetmiş ciltler için hazırlanmış. Ciltteki ölü tabakayı ve toksinleri temizleyerek cilde canlılık, parlaklık ve ferahlık verip, sıkılaştırdığı ve cildin ışıldamasını sağladığı belirtiliyor sitesinde.

Organique Alg Yüz Maskesi


Ürün 30 gr olan paketlerde satılıyor. Üzerinde 2 kullanım için uygun olduğu yazıyor ancak 3 hatta 4 kullanım için bile yeterli. Ben üzerinde yazanı uyguladım ikiye böldüm ve birer hafta ara ile kullandım ilk defa deneyeceğim için.
Nasıl kullanıldığına gelince. Ürünü bir kaseye aldım üzerine 30 ml su ekleyip iyice karıştırdım. Hafif turuncu bir karışım oluştu, aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi. İyice homojen hal alana kadar karıştırmak işin önemli kısmı. Ardından temizlenmiş cilde uyguladım. Hemen bir not. Defalarca söylediğim gibi cilt maskesi banyodan önce uygulanmaz. Böyle uygulama yapanları gördükçe, bu notu yazmaya devam edeceğim.  Cilde ürünü bir fırça yardımı ile uyguladım, ellerinizle de uygulama yapabilirsiniz. 20 dakika kadar beklettim. Ve cildimden maskeyi soyarak, dikkatlice çıkardım.
Peki maske ile imtihanım dediğim olay neydi?

Organique kullananlar


Özellikle anlatmak istiyorum kullanmadan önce yazıma denk gelirseniz siz benim hatalarımı yapmayın. Öncelikle 'bu maske çok koyu oldu, azıcık daha su eklemeliyim' demeyin. Sonra eklenen su ile homojen kıvam bozuluyor ve maskeyi uygulamak işkence oluyor. Ne fırça ile ne de elinizle uygulama yapmanız mümkün olmuyor; cilde eşit miktarda süremiyorsunuz. Diğer yanlışım ise uygulama sonrası kalan maskenin içinde fırçayı bırakmak oldu. Asla temizleyemedim ve bu fırça artık yok :D
Şimdi gelelim sonuca. İnanılmaz temiz, duru ve arınmış bir cilt çıkıyor ortaya. Sağlıklı ve aydınlık bir görüntü çıkıyor çok sevdim. Ayrıca cildimde herhangi bir yan etki oluşmaması, gerginlik olmaması da bonusu.
Evet bakıldığında fiyat biraz yüksek ama size güzel bir haberim var. Şuan sitesinde Organique Alg Yüz Maskesi ciddi bir indirimde. Şimdiki fiyatı ile gayet cazip bana göre. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Organique Alg Yüz Maskesi - Papaya " için 3 yorum:

  1. Canım tamda ihtiyacım olan üründü.Ayrıntıları da okuyunca gönül rahatlığı ile kullanacağım.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Organique alg yüz maskesinin cilde sağlıklı bir görünüm vermesi, gerginlik oluşturmaması hoşuma gitti. Siteye bakıp değerlendireceğim. Teşekkürler bilgilendirme için.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. organik vücut peelinglerinden almak istiyorum ben yine indirim varsa bakayım..

    YanıtlaSil