Revox At Kuyruğu Şampuanı Deneyimim

Merhaba
Uzun süredir benden beklenen Revox At Kuyruğu Şampuanı deneyimimi paylaşmak istiyorum sizinle. Yaklaşık 70 gündür elimden geldiğince düzenli kullandığım Revox Şampuan ile yaşadığım tecrübeleri sizlere aktarmak istiyorum. İnstagramda (huzunsarisiblog) kullanmaya başladığımı duyurduğumdan bu yana kaç tane DM aldım hatırlamıyorum. Revox saç uzatıyor mu? sorusu en fazla gelen soruydu. Şimdi birlikte bakalım bu şampuan saçıma neler yapmış, neler yapmamış...

Revox At Kuyruğu Şampuanı

Dilerseniz önce Revox At Kuyruğu Şampuanı'nın vaatlerine kısaca bakalım;
Saçları ve deriyi temizleyip arındırmasının yanı sıra, içeriğinde bulunan Salisilik Asit sebebi ile saç dökülmesine neden olan her şeyi engellediği, yeterli oksijen ile besin eksiklerinin giderilmesine etkili olduğu, saçtaki pullanma kuruluk gibi sorunları %100 e kadar gidermeye yardımcı olduğu belirtiliyor. Bunlar dışında içindeki bileşenler sayesinde saçı nemlendirdiği ve yatıştırdığı söyleniyor.
Ve en çok beklenen kısım, yani hızlı saç uzatma etkisi ile ilgili de, yine içeriğinde bulunan ekstreler sayesinde 4 ile 7.2 oranında saç büyümesi sağlayabileceğini belirtiyor. 
Şimdi gelelim benim deneyimime, ben neler yaşamışım?
Mart ayının sonuna doğru kullanmaya başladım şampuanı. İlk bir kaç denememde inanılmaz saç dökülmesi yaşadım ama endişelenmedim çünkü benzer ürünlerde saç derisine tutunmaya çalışan saçlar hızla gidiyor. 4 veya 5 yıkama sonrası saç dökülmem rutin hale geri döndü. Ürüne başladığımda ne kadar ise yine aynı ölçüde dökülmeye devam etti. Burada önemli bir noktaya dokunmadan geçmemeyim, temiz içerikli bitkisel şampuana alışık olmayan saçlar bu gibi ürünleri kullandığında inanılmaz sertleşir ve ek ürün muhakkak kullanmalıdırlar. Benim saçlarım çok uzun zamandır bitkisel içerikli ürünlerle yıkanıyor ama buna rağmen Revox Şampuan'da zaman zaman krem kullanmadan açamadığımı belirtmem lazım. İlk yıkamalarda çok daha fazlaydı tabi sertliği. Tabiri caizse "haşur huşur" bir saçla karşılaşıyordum.  Ama krem kullandığımda her şey yoluna giriyordu. 
Bahsettiğim gibi ürünü Mart ayında kullanmaya başladım ve gün aşırı uyguladım saçıma. Bir tane bitirdim ama biraz daha kullanmak istediğimden gidip bir tane daha aldım onu da yarısına kadar kullandım. Aslında 400 ml bir ürün bu az değil ama haftada 3-4 defa yıkayınca saçları toplam 70 gün gibi bir sürede 600 ml gibi bir tüketim olmuş oldu. Bu arada Revox At Kuyruğu Şampuanı'nın fiyatı 39 Lira. Ama indirimlerde çok daha uyguna bulabiliyoruz. Gratis, Rossmann veya Watsons ve daha bir çok yerden alabilirsiniz.Saçlarımı nemlendirdi evet, hele Revox At Kuyruğu Saç Maskesi ile kullanınca son 20 gündür filan başka sağlıklı görünüyor saçlarım. Asla kurutmadı ki biliyorsunuz benim saçlarım aşırı kuru. 
Geldik en çok beklenilen bölüme. Revox Saç Uzatıyor mu? Evet saç uzatıyor, ciddi ciddi uzatıyor. Aşağıdaki fotoğrafta ne kadarı görünüyor bilemiyorum (çok zor şartlarda, şekilden şekile girerek çektim) ama saçım yaklaşık 3.5 cm uzadı 70 gün gibi bir sürede. Benim saçlarım oldukça zor uzadığından benim için çok önemli bu 3.5 cm. Demek ki saçı normalde de sağlıklı uzayan biri benim gibi düzenli kullansa 70 gün sonra 5-6 cm kadar uzamış olacak saçları. Belki daha fazla.

Revox At Kuyruğu Şampuanı kullananlar


Şampuanın kokusu kalıcı değil hafif bir koku zaten iki üç saat sonra gidiyor ancak Revox Maske kullandıysanız ertesi gün saçlarınızı kokladığınızda çok rahat alırsınız kokuyu.
Genel anlamda sevdim Revox'u ben. Hele saçlarımın artık "uzun saç" kategorisinde olmasına katkısından dolayı fazlaca sevdim ancak benim saç dökülmemi durdurmadı yazık ki. Bu belki de mevsim geçişine denk geldiği için oldu ama sonuç bu.
Umarım bu şampuanla ilgili yorumlarımı merakla bekleyen takipçilerim vakit kaybetmeden görürler yazımı. Bu noktada şunu belirtmek istiyorum. Bazı ürünleri 3-5 defa deneyimleyerek sağlıklı sonuç bildirmeniz mümkün olmaz. Bu şampuan farklı vaatleri olan olan bir şampuan yani sadece saça hacim verir, yumuşatır temizler denilmiş olsaydı 20 günde ben sizlerle sonucunu paylaşırdım ama dökülmeleri engeller denilmiş, saçların büyümesine yardımcı denilmiş. Bu şartlarda benim bu ürünü gerektiği gibi kullanmam gerekiyordu ben de öyle yaptım ve sonucu da içime sinerek paylaşıyorum sizinle.
Güncelleme: 06.04.2019 yeniden saçlarımı uçlarından kestirdim, yeniden saç uzatma işlemine başladım. Ve yeniden bu şampuanı aldım, kullanacağım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler













"Revox At Kuyruğu Şampuanı Deneyimim" için 52 yorum:

  1. Sizdeki etkisi bence harika olmuş :) Benim de saçım çok yavaş uzar ve hipotiroidin de etkisiyle çok dökülür. Bu şampuanı ne zamandır denemek istiyorum. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum ilginize:)

      Sil
    2. merhaba benimde kullandığım şampuanın içinde atkuyruğu bitkisi var %100 doğal benim kullandığım şampuan ve çok memnunum saçlarımı uzatıyor besliyor parlatıyor internete liquid şampuanı yazınca çıkıyor iyi günler.

      Sil
    3. bana da aynı ürünü teyzem önermişti yeni yeni kullanmaya başladım ve saçlarım gerçekten hızlıca uzuyor çok memnunum .

      Sil
  2. Uzun süre kullanıp yorumladığın için seni alkışlıyorum 2-3 seferde yorumlayan arkadaşları anlamam çok zor oldu :) bende kullanmaya devam ediyorum saç dökülmem yok ama nedense sert sert saçlarım birde maskesiyle denemeye devam edeyim işe yarayabilir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Kısa sürede kullanılıp yazılabilecek bir ürün var o da oje. Kuruma hızı, kalıcılığı, pigmenti tek kullanımda anlaşılır ama vaat yelpazesi geniş olan ürünler için bu geçerli olmuyor. Bence kesinlikle işe yarayacaktır maske. Özellikle son günlerde iyice farkını farkettirdi Revox Maske:)

      Sil
  3. Sonuçlar bende de aynı olmuştu. Dökülme durmadı ancak hızla uzadı. Tek fark sertleşme olmamıştı. Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk birkaç yıkamada sertlik dehşetti ama maske muhteşem:)

      Sil
  4. :) Ben ilk denememde ürünü anlatmıştım. Neden? Çünkü bende bir plasebo etkisi yaratmıştı. Azıcık gülmek istersen diye buraya bırakıyorum :) http://senbenvehickimse.blogspot.com.tr/2016/05/plasebo-etkisi.html
    Şimdi geleyim benim ürünle ilgili fikrime. Saçım korkunç dökülüyordu, şuan korkunç bir hızla dökülmeye devam ediyor. Ben de bu konuda pek fayda sağlayamadım. 'Haşur husur' saçla maalesef bende karşılaşıyorum. Üstelik saç kremini de kullanmama rağmen saçlar tepemde adeta bir düğüm oluyor. Belki farklı bir krem kullansam daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Gerçi ürün bende psikolojik bir etki oluşturduğundan yine de memnunum diyesim var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu anlamda maskesi oldukça başarılı. Ve uzun süreli kullanım gerekiyor içeriği temiz saç ürünlerinde.
      Yazınızı okuyacağım ilk boşlukta:)

      Sil
  5. Uzatma konusunda bir şey bilmiyorum ama saç dökülmesine iyi geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de saç dökülmesine etki etmedi ama uzatma durumu fotoğrafta görüldüğü gibi başarılı oldu:)

      Sil
  6. Ben ilk kez kullandığımda saç diplerimin arınıp temizlendiğini hissetmiştim saçlarım uzadı ama çok fazla üst üste kullandım arada es verdim şimdi başka bir şampuanı deniyorum. Hala revox en çok sevdiğim şampuanlar katagorisinde 1 numara .

    YanıtlaSil
  7. Bende aldım bu şampuanı bir kaç kez kullandım ancak saçlarımı kestirmem gerekti ve bende bir süreliğine rafa kaldırmak zorunda kaldım ne yazık ki.:( Sizde gayet güzel sonuç vermiş, benim için uzamasından da ziyade dökülmelere etki etmesi önemliydi, mevsim değişimlerine rast gelmeden kullanıp etkisini anlamak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç uzatma vaadi gerçekten önemli bir vaat. Yerine getirmiş olmasından dolayı memnunum. Dökülmeye engel olma durumu ise kişinin saç durumuna göre değişiyor sanırım. Çünkü fayda etti diyen de var etmedi diyen de.

      Sil
  8. Bende bir etkinlikte tanismistim sampuani,maskesi,serumuyla. Uzun uzadiya yazmistim. Hala tek favorim maskesi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maske muhteşem. Onun için ayrı bir yazı hazırlayacağım.

      Sil
  9. Doğru bir analiz yapabilmek için en az 7-8 kere ürünü kullanmak gerekiyormuş. Bununla da ancak dökülme, kaşıntı, kepek, yağlanma gibi sonuçlara cevap veriyor. Uzama gibi konular için daha uzun kullanmak gerekiyor Fakat bazen görüyorum ki 2-3 kullanımla yazı yazanlar oluyor. Yeri geliyor marka bizlere önerebileceğiniz arkadaşlarınız var mı diyor, öneriyoruz da. Sonra bir bakıyorum benden sonra ürün giden kişiler aylardır kullanmış gbi yorum yapıyor. Neyse konu dağılmasın, REVOX çok merak ettiğim bir marka. İlerleyen zamanlarda deneyimlemek istediğim markalardan.

    Bende plesantalı şampuan ve saç kremi sayesinde ciddi boyutta ay gibi bir sürede saçları 5-6 cm uzatmıştım :)

    Güle güle kullan sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok rahatsız olduğum bir durum bu. Ürüne göre kullanım ve kanaat zamanı değişir. Bir ojeyi tek kullanımda çözebilir insan. Pigment, kuruma hızı, çıkarma zorluğu gibi gibi. Veya market tipi şampuanı birkaç kullanım ile anlayabilir, temizliyor hacim veriyor kolay taranıyor vs. Ama bazı ürünler için gerekirse bir tam boyu bitirmek gerekiyor. Hatta ben düzenli kullanmadığımı düşündüğüm ürünler için bir tane daha alıp denemeye devam ediyorum. Bir makyaj temizleme ürünü tek kullanımda nasıl yazılır? Farklı kalıcılıkta olan kozmetik ürünleri ile ayrı ayrı denemek lazım. Cilde ne gibi yan etki yapar gözlemlemek lazım.
      Bu şampuan da aynı şekilde.

      Çok teşekkür ederim. 2.şişeyi bitirmek üzereyim:)

      Sil
  10. yorumlarınızı ilgiyle okuduğum, ben de bitene kadar kullandım bu ürünü, uzatma konusuna katılıyorum, benim saçlarımın uzama hızı normaldir ama bunu kullandığım süre boyunca gözle görülür derecede hızlandı. sertleşme yaşamadım hiç hatta yumuşaktı bendeki etkisi ama krem kullandım yine de. saçlarımda çok dökülme yok ama dönem dönem olabiliyor mevsimsel filan. etkisi az da olsa olumlu oldu bu konuda. ama asıl olayı uzatmaydı katılıyorum. elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç uzatma etkisi ciddi anlamda önemli aslında değil mi?

      Sevgiler

      Sil
  11. Saç tipine göre değişiyor demek ki. Benim saçımda kreme gerek duymayacağım kadar yumşaklık buraktı. Bide o şekersi tatlışsı bebişsi kokusu yokmu 😍😍😍 ellerine sağlık güzel yazı için 😍

    YanıtlaSil
  12. çok okuduğum ve merak ettiğim bir şampuan, sizdeki uzamayı görünce ben de denemek istedim.

    YanıtlaSil
  13. Hizli saç uzatmasi hariç güzelmis. Ben hep kestirdigim için çabuk uzamasi isime gelmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa saç seven kadın o kadar az ki:)
      Ben istesem de evden izin çıkmıyor:)

      Sil
  14. Merhaba canım; benimde saçlarım çok yavaş uzar. Bilgilendirme için teşekkürler.Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  15. Ben ilk defa kullandım bugün su an saçımda bir kabuklasma oldu bir de kaşınıyor bakalim diğer sefer nasıl olacak.

    YanıtlaSil
  16. Benim de ilk denemem bugün saç derimde kabuklanma oldu bir de kaşınıyor bakalim 2.deneme nasıl geçecek.

    YanıtlaSil
  17. 400 ml ve 750 ml arasinda farklilik var diyor kullanicilar, dogru mu bu? Sanirim 750 ml daha iyiymis?

    YanıtlaSil
  18. 400 ml ve 750 ml arasinda fark var mi?

    YanıtlaSil
  19. Ben de Revox şampuanı severek kullanıyorum.Saçlarımı uzattığını düşünüyorum.Güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  20. Saç zaten ayda 2 cm uzayan bir şey. 70 günde 5 cm uzaması şampuandan değil bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her saç için bu geçerli değildir. Bazı saçlar evet 1.5-2 cm uzar ama bazıları 1 cm bile olmaz, benim gibi:)
      Sevgiler

      Sil
  21. yazınızı beğendiğim bloğunuzuda ama bana sorarsanız saç uzatmaya o kadar yardımcı değil evet saçı sağlıklı yapıyor ama fiyat performans olarak baktığımda verilen parayı hak ettiğini düşünmüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç ve cilt bakım ürünlerinde elbette kişinin saç ve cilt yapısına göre veya beklentisine göre değişebilir. Mesela bu ürünün saç dökülmesine karşı da iddiası var ama bana bu anlamda faydası olmadı. Fotoğrafta gördüğünüz gibi uzamasında ciddi fayda gördüm.
      Fiyat-performans değerlendirmesi de memnuniyet durumuna göre değişir tabi.
      İlginize teşekkür ederim:)

      Sil
  22. Saclarimin dökülmesi durmayacaksa uzamasinin bir anlami yokki benim icin😢😢

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç dökülmesi sorunu yaşamayanlar ancak saçını uzatmak isteyenler olabilir. Ayrıca bazılarında saç dökülmesine iyi gelmiş. Bu saç tipine göre değişiyor tabi.
      Benim saç dökülmelerime Hc Complex yağ iyi geldi.
      Sevgiler

      Sil
  23. Ben bi erkegim bu revox şampuan sac cikarmaya işe yarar mi çok merak ediyorum valla cevabinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Saç uzatma özelliğini yaşadım ana saç çıkarma özelliği hakkında net bir şey söyleyemiyorum. Bunun için blogda HC Doping yazıma bakar mısınız?

      Sil
  24. Bende kullanmak istiyorum ama endisem var döktüğü
    icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her saç aynı olmuyor. Etkiler farklı olabiliyor.
      Seviler

      Sil
  25. Hızlı saç uzatma etkisi olan Revox at kuyruğu şampuanı merak ettim. Artık saçlarımı uzatmaya karar verdim. Eğer bir çılgınlık yapıp kestirmezsem :) Revox at kuyruğu şampuan yorumları genellikle saç dökülmesine de iyi geldiği. İlk fırsatta deneyeceğim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzatacağım saçlarımı. İlgine ben teşekkür ederim canım

      Sil