Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Kremi

Merhaba
Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Kremi detaylarından bahsetmek için buradayım. Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Kremi kullanımı nasıl? Ne kadar verimli bir ürün kısa ama öz anlatmaya çalışacağım.  Loreal Elseve Mucizevi Yağ Kremi kullananlar uzun zamandır çok fazla övdü ürünü. Ben de enine boyuna kullanıp yazmak istedim.

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Kremi


Daha önce her saç tipine uygun olan çeşidini almıştım ancak düzenli ve inceleyerek kullanma şansım olmadı. Kuru saçlar için olanı bulamadığım için her saç tipine uygun olan mucizevi yağ kremini almıştım. Sanırım ön yargı ile  "bu benim saçlarıma göre değil" diye düşünerek düzenli inceleme yapamadım, dolayısı ile de sizlerle sonucu paylaşamadım.
Bahsettiğim gibi ürünün iki ayrı çeşidi var; biri her saç tipi olanı diğeri ise yeni aldığım kuru saçlara özel olanı. 150 ml. Bu mucizevi saç kreminin en önemli vaadi saçları dış etkenlere karşı korumak. Onarım vaadi yok. Bizler saçlarımızı hava koşullarından veya mecburen uyguladığımız sıcak hava eziyetinden korursak zaten yıpranmayacaklar. Sitede aynen şöyle diyor "6 değerli çiçek özü yağı ile zenginleştirilmiş hafif ve ince formülü sayesinde saçı besler. Yağlı his bırakmayan dokusu saçı ağırlaş tırmaz. Kuru ve sert saçlara özel yapısı ile saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırırken, şekillendirmeyi kolaylaştırır. "

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Kremi kullananlar



Kıvamı krem formda. Çok akıcı olmasa da koyu değil. Açık sarı bir rengi var ve mis gibi kokuyor. Saçlarda yağlılık hissi, ağırlık hissi yapmadığını da net olarak söyleyebilirim  Benim aşırı kuru saçlarım ilk yıkandığında elektriklenme oluşur ve onunla ciddi anlamda uğraşırım. Bu mucizevi saç yağı ile 230 dereceye kadar sıcaklık kullanıp, istediğim şekli verebiliyorum.

Peki Loreal Elseve Mucizevi Yağ Kremi nasıl kullanılır? Hemen ondan bahsedeyim. Islak saça uygulayabiliyoruz, saçları korumak için. Veya kurutmadan önce boy ve uçlarına uyguluyoruz, 230 dereceye kadar ısı kullanabiliyoruz. Ben her iki türlü de denedim ama saçları elektriklenen biri olarak en çok ısı öncesi kullanmak hoşuma gitti, sonucunu çok sevdim. Nasıl uyguladığımı Youtube'da anlatmıştım. Aşağı videoyu ekliyorum, mobil girdiyseniz bloga videoyu buradan izleyemeyebilirsiniz. O zaman da tam burayı tıklayabilirsiniz.


Şimdi sonuca gelelim. Geçen indirimde yedeğini aldım bile. Sanırım uzun süre benimle olacak bu mucizevi saç kremi. Bu arada önemli bir detay vereyim Loreal Elseve 3ü 1 Arada Krem Şampuan sonrası kullanıp, ardından şekil verip gerçek bir mucizeye şahit olabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Kremi" için 24 yorum:

  1. şimdi bir videonuza yorum yaptım sonra bloga geldim bu yazıyı gördüm. burdaki videoyu görmemiştim izlemek isterim. beni hatırladınızmı bir çekilişinizi kazanmıştım. iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Burada isminiz çıkmamış ama Youtube kanalına bakınca gördüm. İnstagram çekilişiydi hatırladım. Keyifle kullanın.
      Sevgiler

      Sil
  2. Benim de çok severek kullandığım ve yedeklediğim bir ürün. Gerçekten saçlardaki etkisi mükemmel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin açığı bu kadar ummuyordum Elseve mucizevi saç yağ kreminden böyle bir performans

      Sil
  3. Loreal Elseve S.O.S onarıcı kremini almış kızlarım. Anne sen de kullan dediler.. Aman Allahım o nasıl güzel bir koku.. Saçlarım da zayıf olduğu için çok memnun kaldım. Kokusu da kalıcı.. İnsanı memnun ediyor.. Elektriklenmeye karşı da Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç kremini de ilk fırsatta alıp kullanacağım. Bir süre saçlarıma Elseve ile bakım yapmaya devam etmeyi düşünüyorum..
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elseve SOS denemedim ama bu Elseve Mucizevi Sağ Yağı gerçekten çopk iyiymiş

      Sil
    2. Sonunda aldım loreal elseve mucizevi saç yağını ve saçlarımın uçlarını çok güzel nemlendirdi. Sadece avucuma sıkarken daha az sıkmalıyım sanırım. Biraz fazla sıkıca çok yağlanıyor bu kez.

      Sil
    3. Evet o ölçü çok önemli. Bazı blogger arkadaşlar video çekmiş bir avuç ürün alıp saçlarına sürüyorlar bu çok büyük yanlış. Saça bakım yapmak ve şekil vermek isterken yağlı bir görüntüye sebep olabiliriz.

      Sil
  4. yaz aylarında denizden sonra kullanmayı çok sevdim şu an biraz ağır geliyor bıraktım kullanmayı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her saç tipi için olan çeşidini denedin di mi? Ben hiç o sorunu yaşamadım.

      Sil
  5. Tamda ihtiyacım olan ürün. Elektriklenme sorunu duştan sonra bende yaşıyorum. Paylaşım için teşekkürler canım 😊 Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Profosyonel kullanıcı deneyimleri bize ışık oluyor.Harika tanıtım kaleminize yüreğinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. ben iki kutu bitirdim gerçekten çok beğeniyorum :D

    YanıtlaSil
  8. Loreal elseve mucizevi yağ saç kremini bende aldım canım ,saçlarım ıslakken kullanıyorum. Elektriklenmeyi önlemesi benimde hoşuma gitti video izlendi bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım evde sürekli olacak ürünlerimden biri olacak artık Loreal Elseve Mucizevi Yağ Kremi

      Sil
  9. Loreal Elseve ürünlerini severek kullanıyorum. Loreal elseve mucizevi yağ saç kremi de bunlardan biri. Ben de her saç tipi için olanı kullanıyorum. Kokusu zaten beni bitiriyor. :) Harika bir kokusu var. Loreal elseve mucizevi yağ saç kremi videosu da çok iyi olmuş.
    Sağlıkla, iyi günlerde kullan ablam:)

    YanıtlaSil
  10. İlk tüp bitmek üzere, durulanmayan bakım ürünleri genelde saçımı ağırlaştırır ama bunda hiç sorun yaşamadım ve saçlarımı çok güzel yumuşatıyor. Çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum işin formülü, yani bu kadar sevilmesinin sebebi ağırlaştırmaması, fazlalık hissettirmemesi

      Sil
  11. İlk fırsattta alıp deneyeceğim aynı sıkıntılar bendede mevcut kuru saç ve elektriklenme emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de bir dene seveceksin. Gerçi senin saçların oldukça sağlıklı görünüyordu.

      Sil