Pevonia Ligne Speciale YouthRenew Tinted Cream

Merhaba
Bugün Pevonia ürünlerinden biri ile buradayım. Pevonia Ligne Speciale YouthRenew Tinted Cream günün ürünü. Oldukça sevilen hatta müdavimleri olduğunu bildiğim bu markanın bir ürününü de ben anlatmak istedim size. Pevonia kullananlar bir ses versin bu arada...

youthrenew-tinted-cream


Önce özelikleri ve vaatlerine bakalım, her zaman olduğu gibi. Ürün cam ve pompalı bir şişede 30 ml
Vaatleri şu şekilde sıralanmış.
1. Yaşlanma Karşıtı (Anti-Aging)
2. Ultra Nemlendirici 
3. Güneş ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma
4. Sağlıklı Işıltılı Cilt Tonu
5. Tinted yani renkli.
Pevonia ürünlerinin genel özelliği YouthRenew Tinted Cream'de de var. Yani organik, içeriğinde zararlı herhangi bir madde yok.  İçeriği şöyle: Su (Aqua), Kaprilik / Kaprik Trigliserit, Polyglyceryl-2 Caprat, Kollajen, Pyrus Malus (Elma) Meyve Özü, Gliserin, Setearil Glukozit, Setearil Olivin, Sorbitan Olivate, Sodyum Hiyalüronat, Butirospermum Parkii (Shea) Tereyağı, Hidrolize Soya Proteini, Deniz kırıntı özü, mannitol (Saccharides), selüloz, titanyum dioksit, narenciye Limon (limon) meyve özü, Cucumis sativus (salatalık) meyve özü, gliseril Stearat sitrat, decyl glukozit, sakaroz stearat, stearik asit, pantenol, hidroksietilselüloz, kaprilhidroksamik asit, Caprylyl Glikol, Anthemis Nobilis Çiçek Özü, Demir Oksitler.

pevonia-ligne-speciale-youthrenew-tinted-cream

Gelelim benim değerlendirmeme. Pevonia Ligne Speciale YouthRenew Tinted Cream'i yaz başında kullanmaya başladım. SPF 30 içeren bu ürün hem o dönem ten rengime uygundu hem de güneş koruyucu olması sebebi ile o mevsim tercihim oldu. Cildimde herhangi bir irritasyon oluşturmadı. Hatta eşim, cilt tamamen organik ürünlere alışık olmadığından bunu yapabileceğini söylemişti ama olmadı. Cildim oldukça kuru ve nemlendirmesini sevdim. Gerçi her makyaj öncesi iyice nemlendirmek zorundayım ama nemlendirici vaadi olan renkli ürünleri deneyimlemek için cildi nemlendirmeden bir iki defa denerim. Fazla kapatıcılığı yok ama cilt rengini eşitliyor. Cilde aydınlık kattığı ve sağlıklı gösterdiği de doğru. Yaşlanma karşıtı özelliğini inceleyebilmek için uzun süre sadece bu ürünü kullanmak gerektiğinden sizi bu konuda bilgilendiremiyorum. Şimdi tenimde duruşunu göstereyim.


Sonuç olarak, bir kozmetik yazarı olmasam, normal bir tüketici olsam bu ürünü kullanmaya devam ederdim. Özellikle genç ciltlere öneriyorum. Hem organik olması hem de yaşlanma karşıtı olması sebebi ile. Gençlerin bir çoğunun kapatılacak bir sorunu yok, buna rağmen ağır fondötenler kullanıyorlar ve bu durum beni gerçekten üzüyor.
Bu ürünün en olumsuz tarafı fiyatı. Bana göre fiyatı oldukça yüksek, hemen her organik üründe olduğu gibi. Bir de doların engellenemeyen yükselişine bakarsak kabus gibi rakamlar. Mesela şu sıralar fiyatı 350 lira civarı. Önceden 120-150 arası değişiyordu. Buna rağmen alabilecek durumu olanlara öneriyorum, dediğim gibi bir cilt rengi eşitleyiciyi bitirene kadar kullanıyorsanız alın deriim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

  



"Pevonia Ligne Speciale YouthRenew Tinted Cream" için 10 yorum:

  1. Özelliklerini çok sevdim ama fiyatı baya yüksek geldi.

    YanıtlaSil
  2. hem pahalıymış hem de bu markayı ben hiç duymamıştım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok merak etmiştim dayanamadım ama fiyat baya yükseldi :/

      Sil
  3. Markayı ilk kez duydum, anlatımlarına göre gayet başarılıymış aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaatlerini tam olarak yerine getiren bir ürün. Özellikle genç ciltlerin Pevonia ürünlerini incelemesini öneririm

      Sil
  4. Eski fiyatı fena değilmiş. Özel gün fondötenlerimde tercih ediyorum bu aralıkta ürünlere. Ama son fiyatını bir fondötene vermeyi düşünmüyorum çünkü fondöteni zaten çok kullanan biri değilim. Birde fazla ürün açık olup bitiremediğimde hep çöpe gidiyor. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da bir fondöten sayılmaz aslında.
      Evet bizim için çok uygun değil çünkü sürekli yeni ürünler deneme zorunluluğumuz var.

      Sil
  5. Bulsam alacağım ama bulamıyorum.cok başarılı bir urun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagram hesabından ulaşın markaya isterseniz Pevonia kullanıcı adı

      Sil