Note Skin Perfecting Illuminator

Merhaba
Yine geldim. Biliyorsunuz bu yıl Note Perfecting serisini tanıdık. Bunlardan biri de Note Skin Perfecting Illuminator. Bir süre önce alıp, vakit kaybetmeden kullanmaya başlamıştım. Şimdi de deneyim sonucunu paylaşacağım. Note Skin Perfecting Illuminator kullananlar diye Google'da aradım ama sanırım çok eski bir ürün olmadığından henüz doyurucu bir yorum bulamadım. Yani bir ön bilgi ve ön fikir olmadan kullanmaya başladım.

note-skin-perfecting-serisi

Note Skin Perfecting Illuminator 35 ml, pompalı bir ambalajda; pompa düzeneği gayet kolay ve kullanışlı. Ambalajın şık ve sade tasarımı hoşuma gitti.

note-skin-perfecting-illuminator

Vaatlerine gelince:Mat ve kuru ciltlere uygun olduğu belirtilmiş. Satenimsi formülüyle cildi aydınlatması, kusursuzlaştırması ve makyaj öncesinde cildi nemlendirmesi vaatleri arasında. Suya dayanıklı olması da Skin Perfecting Illuminator'un bir diğer vaadi.
Ürünü alırken kuru ve mat cildimin aydınlanıp nemlenmesi, makyajımın uzun süre kalması düşüncesi ile benş cezbetmişti. Markanın kullandığım birçok ürününden memnun kalmış olmam da bu durum için bir referans zaten. Mesela bir fondöteni var ki ayıla bayıla yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Hangisi olduğunu öğrenmek isterseniz tam burayı tıklayabilirsiniz.
Biz şimdi skin perfecting illuminator ile devam edelim; Nasıl ve ne şekillerde kullandım ve ne kadar verim aldım? Makyaj altına nemlendiricimi kullanmadan uyguladığımda, bu ürünün nemlendirmesi yeterli gelmedi işin açığı. Ancak cildime verdiği parlaklık gayet yeterli geldi. Makyajı cildimde tutması da fena değil. Ürün pembelikler içeriyor, sarı alt tonlu ten ürünlerini tercih edenler sevmeyebilir bunu da şuraya yazayım.

note-skin-perfecting-illuminator-aydinlatici


Şimdi gelelim bağımsız olarak, aydınlatıcı olarak kullanılmasına. Benim zevkime göre pek uygun olmadı bu şekilde kullanımı. Bölgesel kullanımda tam bir aydınlatıcı olarak durmuyor. Aydınlatıcıyı mat sedefli ışıltılı olarak ayırıyorsak, ben bunu hangisinin içine ekleyeceğimi bilemedim mesela. Işıltılı, simli filan durmuyor sadece bir parlaklık var ama benzeteceğim birşey bulamadım.
Note Skin Perfecting Illuminator sadece kuru ciltlere uygun arkadaşlar bunu özellikle vurgulamak istedim. T bölgesi yağlı olan bir arkadaşımda denedik günün yarısı bitmeden korkunç bir parlama yaşadı. 
Sonuç olarak bu ürün benim için 'mutlaka kullanılmalı' diyeceğim bir ürün olmadı. Fiyatı da 50 lira gibi bir rakam olunca ki ben yine indirim beklemeden almıştım, olmasa da olur diyorum. Ancak yukarıda anlattığım özelliklerde bir ürün sizi tatmin ederse indirim zamanı bir şans verebilirsiniz. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Note Skin Perfecting Illuminator" için 3 yorum:

  1. Yağlı bir cilt tipine sahip olarak hemen kaçıyorum o zaman

    YanıtlaSil
  2. oww çok güzel parlıyor ama benim de alnım parıldar kesinlikle.. ben bu serinin kapatıcısını merak ediyorum asıl..

    YanıtlaSil
  3. Parlaklığı güzelmiş,bende çok kuru ciltliyim deneyebilirim

    YanıtlaSil