Makyaj Sırları ve Bakım Önerileri

Merhaba

Bugün buraya bir not bırakmak istedim. Makyaj sırları ve bakım önerileri hepimizin zaman zaman ihtiyaç duyduğu bilgiler. Ben de bilgim ve tecrübem dahilinde bazı makyaj sırları bakım önerileri ile ilgili bir şey düşündüm.


Makyaj-Sırları-ve-Bakım-Önerileri


Şahit olduğum yanlış bir bilgilendirme sonrası dikkat etmeye başladım aslında. O kadar net hatalar yapılıyor ki. Evet ben bir cilt bakım uzmanı veya bir mua değilim ama 27 yıldır makyaj yapan biriyim ve tecrübe ile sabit hatalar gözlemliyorum. Ben de zamanında çok hatalı makyaj yapıp, yanlış yöntemle cilt bakım ürünü kullanmışımdır. İşte bu sebeplerle ve hazır ulaşabildiğim kişi sayısı fazla iken bildiklerimi paylaşmak istedim.

Gerçi bazı ürün yazılarımda, gerek burada gerek İnstagram hesabımda yeri geldiğinde aklıma gelen noktaları sizlerle paylaşıyorum ama topluca bir yerde de olsun istedim.

Bu başlık altında aklıma gelen, öğrendiğim veya keşfettiğim her püf noktasını yazıp güncellemem mümkün ama bir süre sonra çok uzun ve okunması güç bir yazı olacak burada. Çünkü kozmetik sektörü ve bununla ilgili gelişmelerin, ayrıca kozmetik severlerin yeni icatlarının sonu yok. O sebeple aklıma şöyle bir fikir geldi. Bugün itibari ile  İnstagram hesabımın  (@huzunsarisiblog) hikayeler bölümünde öne çıkanlara  pinleyeceğim 'Püf Noktası' albümünde konu ile ilgili paylaşımları yapmaya başlayayım diyorum.

Bu fikrimi yakın görüştüğüm birkaç takipçimle paylaştım ve olumlu dönüş aldım. Bu şekilde hem blog takipçilerim, hem hem instagram takipçilerim hem de Google aracılığı ile bu yazıya ulaşanlar istedikleri bilgilere tek bir yerden ulaşmış olacak.

İsterseniz bu yazıyı burada sonlandırayım ve hemen notlarımı karıştırıp İnstagram'da paylaşmaya başlayayım.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler.

Not: Paylaşacağım makyaj sırları, doğru cilt bakım ürünü kullanımı notları benim bulduğum formüller ve püf noktalarından değil, öğrendiğim ve tecrübe ettiklerimden oluşacak. Elbette deneme yanılma ile kendi minik keşiflerim de olacak bu püf noktaları içinde.


"Makyaj Sırları ve Bakım Önerileri" için 8 yorum:

  1. merakla bekliyorum şu soyulan siyah maskelerle ilgili de bir şey buldum demiştin onu da paylaş bir an önce lütfen meraktayım .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta yazacağım onu. Hatta blog yazısı olarak yazıp geniş geniş anlatsam mı diyorum.

      Sil
  2. bayıldım harika olmuş ellerine sağlık seni severek takip ediyorum ben de bloğuma bekliyorum www.rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Bu faydalı yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil